rozbite okno skoda felicia
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
rozbite okno skoda felicia
Mam rozbite okno na skode felicie zadne na 5 dverach a akosi nemam prachy mozem jazdit s igelitom na zadnej sibe ? mam to uz asi tyzden dve policajne hliadky ma uz chytili na kontrolu a nic mi nepovedali mozem to tak mat cely mesiac ?
-
Fabo
Hardcore addict
Re: rozbite okno skoda felicia
tak furt mozes tvrdit ze sa ti to rozbilo zrovna vcera, ze...
fotrovi tiez odislo na felde zadne okno
vymena ho vysla na 20 euri
-
gego
Light Professional
nj ale ja to mam troska horsie
vid foto takze cakam kym bude mat niekto nekazive nezhrzavene 5 dvere ze ich vymenim dovtedy na igelite
urcite si s toho nerob hlavu.... pokial nezozenies sklo kludne chod na tomto...a keby nahodou, povedz to, co uz ti hovorili vyššie
kamos mal takto zalepene prave zadne okno na Golfe III a jazdil na tom dobre 2 mesiace
inak, zhanal som jeden čas zdrave zadne dvere na feldu a take ceny co zato chceli, som padal na zadok...jedine potom zohnat nieco laminantove, tie su za celkom rozumne ceny....len tak pre info v škodovke za nove chceli 260 €
kamos mal takto zalepene prave zadne okno na Golfe III a jazdil na tom dobre 2 mesiace
inak, zhanal som jeden čas zdrave zadne dvere na feldu a take ceny co zato chceli, som padal na zadok...jedine potom zohnat nieco laminantove, tie su za celkom rozumne ceny....len tak pre info v škodovke za nove chceli 260 €
Gego nekazive,nehrdzave zadne dvere nenajdes nikde..jedine ze by si kupil nove.... zial je to choroba felicie...
Header laminatove nikdy....
este si asi nevidel ked ich zavesis na tlmice a chces ich zavriet ako sa ti prehnu ...

Header laminatove nikdy....
-
Shrekzv
Star
Acer01 nehrdzave sa daju zohnat, na laminatove 5 dvere sa davaju slabsie vzpery, to je hadam jasne
gego ak by si chcel sklo mam tu asi 3....prehodis aj sam doma...mne sa len hromadia a nic z nich..nikto nechce
gego ak by si chcel sklo mam tu asi 3....prehodis aj sam doma...mne sa len hromadia a nic z nich..nikto nechce