neviem coto je
neviem coto je
jamam problem zistit co je toto a na co to sluzi Modem device on High definition audio bus , Řadič sběrnice SM , základní systémové zařízení , ja mam notebuk lnovo3000 N100
Windows xp SP2 za kazdu radu vopred ĎAKUJEM!!!
Windows xp SP2 za kazdu radu vopred ĎAKUJEM!!!
Re: neviem coto je
z popisu pravdepodobne modem
Ty kokos...To ti má kto rozumieť do prdele? 
preco ze mi nerozunis ved ja som to napisal tak ako to tam mam
noo aj mna napadlo ze bi to mohol bit neaki modem ale ved internet mi funguje tak neviem preco mi to ukazuje ze nemam ovladac na vsetko mi ukzuje ovladac ale nic som nemohol najst tak kebi niekto vedel co bi som na to potreboval abi to islo tak bi som mol velmi vdaci a kebi napisal odkaz desa to da stiahnut tak to binolo super
noo aj mna napadlo ze bi to mohol bit neaki modem ale ved internet mi funguje tak neviem preco mi to ukazuje ze nemam ovladac na vsetko mi ukzuje ovladac ale nic som nemohol najst tak kebi niekto vedel co bi som na to potreboval abi to islo tak bi som mol velmi vdaci a kebi napisal odkaz desa to da stiahnut tak to binolo super
nemal si daco v PC? staci ze to bolo davnejsie
Myslim ze internet ti funguje preto lebo ten modem nepouzivas na pripojenie k internetu. Ten modem tam sluzi len ako zalozny resp. je to integrovany modem ktory mozes/nemusis vyuzivat = a ty ho nevyuzivas. Ak ho ani neplanujes pouzivat tak by som ho kludne zakazal v spravcoci zariadeni a neml by si problem s vykricnikom.
sorry za OT, ale chlapče, neukradol tebe niekto "Y" z klávesnice?
Tak najlepsie by bolo zacat so slovnikom slovenskeho jazyka.
A oprav si medzerník.
kritizovat je lachke ale skus te mi niekto poradit abi som mohol hrat hri po lane a podobne lebo ani cs nemozem hrat po sieti no teraz bucte mudri machcri ja som preinstaloval vindovs a uz mi to nejde

-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ID hardweru?
nainstaluj vsetky driver-ytoma22 napísal:kritizovat je lachke ale skus te mi niekto poradit abi som mohol hrat hri po lane a podobne lebo ani cs nemozem hrat po sieti no teraz bucte mudri machcri ja som preinstaloval vindovs a uz mi to nejde![]()
![]()
a nauc sa aspon ze vindovs sa pise windows
Možno zaspamujem, a zariskujem pokazenie reputácie , ale nedá mi to...
Chlapče. Tebe by som zakázal hrať "hri po lane", a celkovo prístup na internet. Najprv sa nauč písať. Negramotnosť Slovenska je dnes na plač (alebo skôr by bolo rišením zvýšenie vekovej hranice internetu?). Nielen že nevieš napísať "y", ale nedokážeš napísať ani jedno slovo bez chyby. Si absolútne vygumovaný. Mňa by zaujímalo, na koľký krát si sa dopracoval na toto fórum. Taktiež ma naštvala veta "teraz bucte machri" - nielen že plačem nad tým, ako je napísaná, ale tí "machri" sa ti kur*a snažia pomôcť, tak na nich nehádž nepriame urážky, ty sopliak.
Popravde, ja sa čudujem, že mu niekto radíte. Ja na tomto fóre poradím rád (aj mne už veľa ľudí poradilo). Ale ak vidím absolútne negramotného výrastka, okamžite zatváram tému. Medzi pravidlá fóra by som zaradil aj obmedzený počet chýb, na napr. 5 viet, pretože to je fakt strašné.
PS: toma22, aby sme nespamovali, ak by si niečo chcel. Napíš mi SS. A kým ju odošleš, skontroluj si v slovníku gramatické chyby a používaj bodky a čiarky aby som tomu rozumel. Vďaka.
Chlapče. Tebe by som zakázal hrať "hri po lane", a celkovo prístup na internet. Najprv sa nauč písať. Negramotnosť Slovenska je dnes na plač (alebo skôr by bolo rišením zvýšenie vekovej hranice internetu?). Nielen že nevieš napísať "y", ale nedokážeš napísať ani jedno slovo bez chyby. Si absolútne vygumovaný. Mňa by zaujímalo, na koľký krát si sa dopracoval na toto fórum. Taktiež ma naštvala veta "teraz bucte machri" - nielen že plačem nad tým, ako je napísaná, ale tí "machri" sa ti kur*a snažia pomôcť, tak na nich nehádž nepriame urážky, ty sopliak.
Popravde, ja sa čudujem, že mu niekto radíte. Ja na tomto fóre poradím rád (aj mne už veľa ľudí poradilo). Ale ak vidím absolútne negramotného výrastka, okamžite zatváram tému. Medzi pravidlá fóra by som zaradil aj obmedzený počet chýb, na napr. 5 viet, pretože to je fakt strašné.
PS: toma22, aby sme nespamovali, ak by si niečo chcel. Napíš mi SS. A kým ju odošleš, skontroluj si v slovníku gramatické chyby a používaj bodky a čiarky aby som tomu rozumel. Vďaka.
http://timi.wbl.sk/Test1/byt-bit_kviz.htm myslim ze ti to pomoze aspon s castou tvojho problemu.