KTO MI PORADI SO SLUCHADLAMI ?
KTO MI PORADI SO SLUCHADLAMI ?
Zhanam nejake sluchadla ktore budu hrat podobne ako Koss porta pro, s tymi som bol spokojny pokial som nanich nestupil a nezlomil ich. Tie sluchadla by mali byt spunty. Mozu byt aj klasicke nemusia byt in ear. Dik za rady. Cena okolo 20e
Re: KTO MI PORADI SO SLUCHADLAMI ?
Creative EP-630 asi nic lepsie do 20e nenajdes
-
Ryan Giggs
VIP
Ale najde. a-Jays One, Soundmagic pl30.
Alebo Porty reklamuj. Maju doživotnu zaruku, vyjde ťa to lacnejšie.
Alebo Porty reklamuj. Maju doživotnu zaruku, vyjde ťa to lacnejšie.
Tie Jays A-jays One sa mi pozdavaju aj vyzorovo su zaujimave neviete kde sa daju kupit myslim v nejakom kamennom obchode najlepsie v Presove.
A ja idiot som si nedávno kúpil z Okayu nejaké shitné Philipsy za 12€. fail
Akurat chcem ist pozriet do Okay maju tam vobec nieco ?
Nič moc. U nás mali len pár slúchadiel, z toho asi len dvoje-troje in earky čo som chcel ja.
najdem niekde jays one za 25 s postou ?
Dik objednam to odtial .. len dufam ze mi nebudu vypadavat z ucha nemal som este nikdy IN ear
Nebudú neboj. Tie slúchatka ti samé nevypadnú, ani keby s nimi utekáš.
máš tam rôzne veľkosti tých gúm v balení, nevadí aj keď máš väčšie ušiMattmih napísal:Dik objednam to odtial .. len dufam ze mi nebudu vypadavat z ucha nemal som este nikdy IN ear
SoundMagic PL13+ vs. Jays a-Jays one ??
-
Ryan Giggs
VIP
Ako bolo povedane, v baleni je 5 parov nastavcov rôznych veľkosti. Niektore ti iste sadnu.Mattmih napísal:Dik objednam to odtial .. len dufam ze mi nebudu vypadavat z ucha nemal som este nikdy IN ear
a-jaysi hraju podľa mňa lepšie. Ak Soundmagicy, tak PL30. Aj tak by však imho "vyhrali" a-jays.
objednane jays one dik za rady

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 17:51)
Inak teraz som pouzival asi tyzden KOSS Stealth, nic horsie som nepocul ako je toto proste hrozne to uz radsej original nokia sluchadla ako toto ako keby ti niekto trieskal hrncami pri usiach hruza
sice stoja 5 eur co by sa dalo cakat ale toto som fakt necakal
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 17:51)
Inak teraz som pouzival asi tyzden KOSS Stealth, nic horsie som nepocul ako je toto proste hrozne to uz radsej original nokia sluchadla ako toto ako keby ti niekto trieskal hrncami pri usiach hruza