Minecraft
Re: Minecraft
Ahoj ako sa vlastne robí kýbeľ?
Daj si google a napíš minecraft crafting a najdi si to .
Aneb, ako by mala prebiehať stavba v MC.
PS: vo svojom svete hrám klasicky, v tomto "ulete" používam INVedit, je to len na odreagovanie.
PS: vo svojom svete hrám klasicky, v tomto "ulete" používam INVedit, je to len na odreagovanie.
no nic
dneska update 1,7 asi o 16:00
Už je vonku. Juchú! Pistons 
smola ze s pistonom som uz asi vsetko skusal
pricom som robil asi posuvne schodz a tak 
Ten INVedit keď ho dám tak mne sa tam nedajú dať tie savy keď dám že otvoriť ten save tak ja tam nič nemám ako to tam mám pridať?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neklikaj priamo na tú ikonku ale vedla na tú šípočku a tam si vyberieš svoj save.
-
Space5800
Medium Professional
Mám problém. Vrátil som sa k MC a urobil drevený domček. Mám tam zatvorené dvere, podlaha je z dreva, v strope su 4 diery zakryte hlinou. Keď idem spať vždy ma zobudi nejaka prišera ktorá sa pri mne zrejme spawne. Ako to je možné? Svetlo tam mám.
Posteľ musí byť vzdialená niekoľko blokov od "vonkajška", teda ju postav v strede nejakej väčšej miestnosti
-
Space5800
Medium Professional
Ok dik
Mám otázku, všade čítam, ako ľudia nadávajú na tie príšery v MC, prečo potom nehrajú Peaceful? Má to nejaké nevýhody?
//Space: to je asi pravda no. Každopádne som rád, že sa to dá prestaviť, mám rozrobené nejaké svety kde na odreagovanie staviam čo ma napadne a tam by mi to vadilo.
//Space: to je asi pravda no. Každopádne som rád, že sa to dá prestaviť, mám rozrobené nejaké svety kde na odreagovanie staviam čo ma napadne a tam by mi to vadilo.
-
Space5800
Medium Professional
Nemá, imho bez príšer to nemá také čaro a asi si to myslia aj ostatný. Jasné že budeš nadávať keď ti creeper odpáli bol domu. Ale bez toho by to bolo nudné 
DeJF na akú šípku ?
Myslíš v tom programe ?
Myslíš v tom programe ?
Hej, neklikaj priamo na ikonu otvoriť, ale na tú maličkú šípočku vedľa nej. To isté keď to budeš ukladať.
Ahá už to viem diky
-
pocitacovnik
Light Expert
je to výborná hra naozaj, postupne máte neskutočne veľa možností. to budovanie je dokonalé. je to hra,v ktorej nezáleží na grafike ale na hrateľnosti a to je super
nj je to carovna co sa dokaze postavit ak ludia drzia pri sebe ako na majncrafte http://map.majncraft.cz/
vie niekdo o nejakom FREE hostingu? na minecraft?
-
Space5800
Medium Professional
craftak: zabudni.