NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Brad Richards podpísal s New York Rangers na 9 rokov za 6,5 mil. USD.......podľa mňa ďalší tradičný precenený kontrakt z dielne GM Rangers 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dufam, ze Stamkos ostane v Tampe. Ma sa este vela co ucit a skolu, ktoru ma St.Louisa inde len tak nedostane. Ten mu uz dal velmi vela.
-
DanielDevil
Addict
Simon Gagne do LA Kings na 2 roky 
//Rob Niedermayer odchádza z NHL a mieri do Lugana
//Rob Niedermayer odchádza z NHL a mieri do Lugana
no ale co stvara ta florida, take podpisy, viacero z nich trosku preplateni, ale rozhodne sa tesim na dalsiu sezonu ze co s nou bude, podla mna to bude aj play off,
brad richards ku gaborikovi tiez skvele, majo ma centra prvotriednych kvalit, ma pri sebe trenera co ho viedol v tampe
Phila tiez velke veci, toronto atd... , chicago rozumne podpisy
No proste obrovske zmeny teraz cez trh s volnymi hracmi a to je len druhy den, dakujem NHL :DD
brad richards ku gaborikovi tiez skvele, majo ma centra prvotriednych kvalit, ma pri sebe trenera co ho viedol v tampe
Phila tiez velke veci, toronto atd... , chicago rozumne podpisy
No proste obrovske zmeny teraz cez trh s volnymi hracmi a to je len druhy den, dakujem NHL :DD
Tak Vokoun ku Capitals ako už begbee spomínal, 1 rok za 1,5 mega
Preplatení sú najmä preto, aby Florida dosiahla minimálnu výšku platového stropustevi napísal:no ale co stvara ta florida, take podpisy, viacero z nich trosku preplateni
ano spravne, este dodam k brankarom - maju obrovsky talent jacoba Markstroma, k nemu zobrali skusenaca Theodora a Clemensen je velmi kvalitna dvojka - z tohto dufam bude play off, a to este neviem co za hraci su este UFA(neobmedzeni volni hraci)a s tym Brianom Campbellom velmi pomohli Chicagu a sami ziskali podla mna velmi dobreho ofenzivneho beka ktory s Jovanovskim vytvoria smrtiace presilovkove duo na modrej 
Tak Washington vyzerá (ako každý rok) na papieroch ako favorit na SC, ale nikdy to ešte nevyšlo... Tento rok by mohlo. Brankárska istota v podobe Vokouna, ak by sa mu nedarilo, Neuvirth ho plnohodnotne nahradí, v obrane ofenzívny M. Green a J. Carlson, defenzívne trošku nadpriemerný Alzner, a skúsený Hamerlík, no a v útoku sa musia prebudiť Ovečkin, Backstrom a Semin, zlepšiť by sa mohol Johansson s Perreaultom, ktorí hrali dobre už minulý rok, dobre by sa mohol prispôsobiť Brouwer a maximálne bojovať budú Halpern s Wardom.
-
DanielDevil
Addict
Valábik podpísal s Pittsburghom dvojcestnú zmluvu
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2011, 8:19)
Ďalšia veľká vec výmena Heatley-ho zo SJS do MIN za Havláta
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2011, 8:19)
Ďalšia veľká vec výmena Heatley-ho zo SJS do MIN za Havláta
Touto výmenou jednoznačne zarobilo San Jose, pretože Havlát je tvorca hry a pokiaľ je zdravý, tak je pre mužstvo oveľa väčším prínosom ako taký Heatley, na ktorého treba drieť a už nie je to čo kedysi.....Minnesota sa týmito výmenami so San Jose podľa mňa podstatne oslabila, výmena Setoguchi za Burnsa je veľké plus pre San Jose, pretože k Boyleovi pribudne ďalší obranca schopný odohrať cca. 28 minút za zápas, kdežto Setoguchimu sa darilo najmä po boku Thorntona a v Minnesote ak nebude hrať pri Koivovi, tak očakávam jeho herný a aj bodový útlm.
. Súpiska San Jose sa dosť posilnila v obrane ubudol Ian White, ktorého nahradil Brent Burns, čo je kvalitnejší hráč...v útoku vymenili upadajúceho Heatleyho za tvorcu hry Havláta, prišiel Handzuš, zbavili sa nepotrebných Mayersa a Eagera, čím dostanú v 4. útoku priestor mladí talentovaní hráči....v základnej časti by mali opäť patriť k lídrom západnej konferencie, otázkou zostáva, či už konečne v play-off uhrajú to, na čo majú potenciál 
-
guess.whoo
Redeemer
-
DanielDevil
Addict
Florida v sobotu v rámci výmeny s Calgary získal do obrany Keitha Seabrooka.
Kedy sa začína sezóna NHL ? Ďakujem 
-
hojko
Site Admin
Cca. treti/stvrty septembrovy tyzden okolo 21. az 23. septembra. Vtedy vychadzala aj NHL pre PC kazdorocne v tento termin.
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2011, 0:50)
I ked nie z NHL, ale stoji za pozretie: http://sport.aktuality.sk/clanok/115436 ... -storocia/
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2011, 0:50)
I ked nie z NHL, ale stoji za pozretie: http://sport.aktuality.sk/clanok/115436 ... -storocia/
-
mirak2
Hardcore addict
vtedy sa hraju este pripravaky a bezia kempy, nhl zacima v druhy oktobrovy tyzden, ale kedze znova sa zacina zapasmi v europe tak zaciname 6. oktobra
-
hojko
Site Admin
Aha, vlastne mas pravdu. Dva tyzdne sa hraju pripravne zapasy, potom je to skok do Europy, zo tri dni volna a az potom sa zacina liga. Aj sa mi zdalo, ze ked som zacal tipovat, ze to bolo az niekedy pocas oktobra, ale na pripravne zapasy som pravdupovediac zabudol. Fail 
Ako to vidíte tento rok ? Prekvapí niekto tak, ako minulú sezónu Tampa Bay ? 
-
mirak2
Hardcore addict
mna skor prekvapili Predators, lebo potom aku sezonu mali Ducks, bolo pre mna prekvapenim, ze ich vyradil nemastny neslany team ako je Nashville..
v dalsej sezone - edmonton mozu zazit prelomovu sezonu s mladasmi, ryan smyth je tiez dobra akvizicia, do playoff by sa mohli pozriet
uvidime, co spacha florida s obmenenym teamom a tiez ci pozitivne neprekvapi nestarnuci mr. jag(ge)r s philadelphiou
v dalsej sezone - edmonton mozu zazit prelomovu sezonu s mladasmi, ryan smyth je tiez dobra akvizicia, do playoff by sa mohli pozriet
uvidime, co spacha florida s obmenenym teamom a tiez ci pozitivne neprekvapi nestarnuci mr. jag(ge)r s philadelphiou
Na nete som čítal pár komentárov od neprajníkov, že Lou Lamoriello už na to nemá, ale podľa mňa si to len zamieňajú s tým, že pracuje v tichosti a dlhodobo.
Podpis draftovej štvorky Larssona za caphit 0.925 milióna je sen. Nestavil by som ani staré smradľavé tenisky na to, že nebude budúcu sezónu bojovať o Caldera, alebo sa aspoň stane významnou osobou v teame. Pomer výkon/cena/potenciál je obrovský.
Ďalší jeho majsterstuck vidím v tom, že: predal Leblonda (bitkár s jednosmerným kontraktom) za 5. kolo draftu (!) a vzápätí prinesie bitkára podobnej výkonnostnej triedy Cama Janssena a podpíše ho na dvojcestný kontrakt.
Klobúk dole Lou.
Čo sa týka prekvapenia, som strašne zvedavý čo spraví Vokoun s Caps - tipujem, že nič. Neskôr napíšem, že prečo.
Strašne zvedavý som na Flyers a myslím, že LA zaútočí na pohár.
Podpis draftovej štvorky Larssona za caphit 0.925 milióna je sen. Nestavil by som ani staré smradľavé tenisky na to, že nebude budúcu sezónu bojovať o Caldera, alebo sa aspoň stane významnou osobou v teame. Pomer výkon/cena/potenciál je obrovský.
Ďalší jeho majsterstuck vidím v tom, že: predal Leblonda (bitkár s jednosmerným kontraktom) za 5. kolo draftu (!) a vzápätí prinesie bitkára podobnej výkonnostnej triedy Cama Janssena a podpíše ho na dvojcestný kontrakt.
Klobúk dole Lou.
Čo sa týka prekvapenia, som strašne zvedavý čo spraví Vokoun s Caps - tipujem, že nič. Neskôr napíšem, že prečo.
Strašne zvedavý som na Flyers a myslím, že LA zaútočí na pohár.
Tiež očakávam, že Florida zvedie zápas o postup do play-off do posledných dní trvania základnej časti. Na západe očakávam dominanciu San Jose, ktoré priviedlo do svojich radov Burnsa, Handzuša, Havláta a už konečne by mohli v play-off urobiť dieru do sveta, pretože mužstvo majú čo sa veku týka vyzreté. Tiež by mohol byť čiernym koňom sezóny Columbus, obávam sa úpadku Phoenixu a Minnesoty, ktorá by mala byť najslabším mužstvom podľa môjho názoru.
mirak2 - Nashville je zaujímavý team, v ktorom je neprehliadnuteľná práca trénera Barryho Trotza. Aj napriek tomu, že Nashville nemá hviezdny team, dokáže z hráčov urobiť mužstvo, ktoré hraje predovšetkým ako team. K Anaheimu - mňa to tiež prekvapilo, očakával som, že po finiši, aký Anaheim predviedol postúpi minimálne do druhého kola.....ale cez leto avízovali, že sa budú zaujímať o útočníkov, aby všetko neležalo na útoku Perry-Getzlaf-Ryan, či na Selannem. Trochu ma sklamalo, že priviedli zase do svojich radov bitkárov Jacquesa a McGrattana. Popri hráčoch ako Parros, Ruutu, Brookbank, Winchester bude Anaheim asi v čele tabuľky najviac trestných minút.
mirak2 - Nashville je zaujímavý team, v ktorom je neprehliadnuteľná práca trénera Barryho Trotza. Aj napriek tomu, že Nashville nemá hviezdny team, dokáže z hráčov urobiť mužstvo, ktoré hraje predovšetkým ako team. K Anaheimu - mňa to tiež prekvapilo, očakával som, že po finiši, aký Anaheim predviedol postúpi minimálne do druhého kola.....ale cez leto avízovali, že sa budú zaujímať o útočníkov, aby všetko neležalo na útoku Perry-Getzlaf-Ryan, či na Selannem. Trochu ma sklamalo, že priviedli zase do svojich radov bitkárov Jacquesa a McGrattana. Popri hráčoch ako Parros, Ruutu, Brookbank, Winchester bude Anaheim asi v čele tabuľky najviac trestných minút.