prehrievanie pc
prehrievanie pc
speed fan ukazuje GPU 50 stupnov prilozom aj screen skusal som sa hrat so SF ci tam mozem zvysovat alebo znizovat otacky no neslo mi to to je asi aj jedno len potrebujem radu ako to napravit chcem nizsiu teplotu
Re: prehrievanie pc
O aku graficku kartu ide? Teplota nie je az taka vysoka. Ak ti prekaza, mozes ju korigovat vymenou chladica alebo nanesenim novej teplovodivej pasty a vycistenim osadeneho chladica.
nvidia ak chces presny typ tak 9800 gtx .vymenit by som si tam nic nevedel nemam na to vlohy ale vravis ze nie je vysoka?mna len zarazil ten plamienok z coho som si vyvodil ze mozno to ma vyssiu hodnotu
Ja mám zasa ASUS EN9800GTX+ a teplota grafiky je v IDLE 55-60°C. Tých 50°C je ešte normálna teplota. No ak ti vadí, tak na tú grafiku daj lepší chladič. Napríklad aj tento AC Accelero Twin Turbo Pro by bol dobrý a cenovo je na prijateľnej hodnote. Alebo ak by si chcel fakt dobré chladenie, tak by som použil tento AC Accelero Xtreme Plus. Aj napriek vyššej cene by sa do toho oplatilo ísť a ak sa ja rozhodnem, že si moje grafiku nechám, tak ho neskôr kúpim.
50°C ja by som bol rád keby som mal 50°C
nič to nieje je to úplne normálne snád ešťe normálnejšie ako normálne , nič stím ani nerob žiadny chladič ani nič , sa ti to neoplatí čisto zbitočnosť