mňa trápi najviac to, ako sledujem ako babke pribúdajú vrásky, keďže mala cystu a chodí na chemoterapie...snažím sa jej dodávať energiu a rád sledujem keď sa usmieva a keď sa snaží odovzdávať energiu ďalej
Spovednica
Spovednica
Píšte sem všetko, čo vás trápi, či už dačo v živote, vzťahu, v rodine, v škole atď atď ... skúsme sa vypočuť a poradiť si 
mňa trápi najviac to, ako sledujem ako babke pribúdajú vrásky, keďže mala cystu a chodí na chemoterapie...snažím sa jej dodávať energiu a rád sledujem keď sa usmieva a keď sa snaží odovzdávať energiu ďalej
Re: Spovednica
trapi ma, ze zakladas temy o ko****nach
mna trapi to iste.. ket chces nejaku trapnu spovednicu mas na to ine portaly.
beardie: Aj ja som si to všimol a tiež mi to začína vadiť. Chlapec sa takýmto štýlom bude za chvíľu červenať.
Dpc ale za mesiac 21 tem 
To je skoro tolko co mam ja za 5 rokov
Vsetkeho vela skodi. Nie som proti novym temam, ale musia mat aj nejaky zmysel. Nie nasilu vymyslat chu**** iba preto, ze je leto, vonku naprd a desne sa nudim.
Uz tu par ludi pohorelo kvoli neustalemu zakladaniu coraz stupidnejsich tem. Dalsia tema bude co? O farbe toaletaku, s ktorym si najradsej vytierame..? Tam by sa opat dalo pouzit aj hlasovanie
Vsetkeho vela skodi. Nie som proti novym temam, ale musia mat aj nejaky zmysel. Nie nasilu vymyslat chu**** iba preto, ze je leto, vonku naprd a desne sa nudim.
Uz tu par ludi pohorelo kvoli neustalemu zakladaniu coraz stupidnejsich tem. Dalsia tema bude co? O farbe toaletaku, s ktorym si najradsej vytierame..? Tam by sa opat dalo pouzit aj hlasovanie
-
lekoklatik
VIP
Navyše nie je toto náhodou odroda "Čo ma dnes nahnevalo/čo ma potešilo" ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
good point, nastavil som mu rank spammer. Keď sa upokojí, nemám problém mu ho dať preč. Ale toto je už fakt mocKoCi napísal:Dpc ale za mesiac 21 tem
Presne tak, lock.lekoklatik napísal:Navyše nie je toto náhodou odroda "Čo ma dnes nahnevalo/čo ma potešilo" ?