Tu je link ku modelu: http://www.shoppie.sk/creative-zen-x-fi ... 61-c-1681/
Za všetky komentáre a rady vám vopred ďakujem
prosím ťa vysvetlil by si mi spôsob nabíjania? je nabíjačka súčasťou balenia? dajú sa niekde v prípade pokazenia batérie kúpiť nové?savi napísal:Ano suhlasím s kolegom, já mám presne tento typ, ktorý si ideš kupiť a po stranke kvality zvuku som velmy spokojny. Videa zvlada vseliako (zalezi asi na kompresii toho daneho videa, niektore mi neprehralo, ine isli ale sekali a niektore idu bezproblemov, myslim Divx,mp4 videa). !! Najväčšie minusy su: totalne mizerna viditelnost displeja na priamom slnku - nevidis ani prd, doslova (jas mam asi tak na 40%) a ovladanie - horsie reakcie na dotyk prsta, dakedy reaguje pohotovo dakedy je lenivy. PLUSY: vidrz baterie - ta je uplne super, kvalita zvuku, okrem ovladanie inak krasny farebny displej, celkovy tvar, super sluchadka, daju sa zohnat aj dajake primitivne aplikacie a hry, celkom slusna praca s obrazkami (vzhladom na to za aku cenu je ten prehravac), jednoduche a prehladne prostredie.
Zo zaciatku som strasne hundral na to ovladanie a reakcie, ale zvikol som si a som snim velmy spokojny a na tych 90% som rad ze som si ho kupil.
takže keď sa mi pokazí baterka tak som v **** ? to by bolo trochu blbép0s3r4_69 napísal:USB nabíjačka nie je súčasťou balenia, no za nejaké drobné to bez problémov dokúpiš k tomu... čo ja viem, tak batéria sa meniť nedá...
myslíš?Ryan Giggs napísal:Baterka je asi to posledne co sa ti pokazi.
Nemyslim. Tak to je. Tie dnešne baterie toho znesu veľmi veľa. Navyše tam nie su mechanicke časti, takže pokaziť sa tam veľmi nema čo. Jedine, že už od začiatku s ňou nebude niečo košer, resp. s ňou budeš stvarať nejake extremy. Pri normalnom spôsobe použivania sa jej nema čo stať.pocitacovnik napísal: myslíš?