Meniace sa info z inej stránky

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Dr.Mattes
Light Expert
Light Expert

Meniace sa info z inej stránky

Príspevok od používateľa Dr.Mattes »

Ahojte technici :)
Potreboval by som poradiť, navodiť alebo čokoľvek iné čo by mi pomohlo v mojom "probléme".

Rád by som vedel ako urobiť aby bol na mojej stránke istý text z inej stránky, ktorá bude zdrojom tohto textu a ak sa text na zdrojovej stránke zmení zmení sa aj na mojej.

Pre príklad. Máme stránku rádia kde uvádza aktuálnu pesničku. Ja by som povedzme chcel ten názov pesničky dať na svoju stránku a keď sa zmení pesnička na inú aby sa to automaticky zmenilo aj na mojej stránke.

Dúfam, že som v celku zrozumiteľne vysvetlil čo potrebujem a za každú radu budem veľmi vďačný.
ďakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Meniace sa info z inej stránky

Príspevok od používateľa audiotrack »

spraviť si v php funkciu čo sa napojí na tú stránku, rozparsuje zdroják a vráti požadovaný text. Pri vygenerovaní stránky ju zavoláš, a použiješ tento text na svojej stránke. Súčasne odštartuješ v javascripte druhú funkciu, ktorá bude asynchronne volať tvoj súbor php s touto funkciou a výsledok zobrazovať na určitom mieste tvojej stránky
juho
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa juho »

a mozno ze to je zas nejaky flash a staci to len skopirovat z html zdrojaku .. skus hodit este aj link na tu stranku radia
Dr.Mattes
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr.Mattes »

Tak napríklad na stránke www.radia.sk tam v bočnom panely "on air" sa prepínajú aktuálne pesničky. Niečo podobné by som chcel. Ako nie prepínanie staníc ale len tých pesničiek.

Napríklad stránka poľského rádia tam som to našiel...

Kód: Vybrať všetko

www.planeta.fm
hore pod názvom "teraz gramy" s aim menia pesničky... a ja by som to potreboval vytiahnuť dať na moju stránku aby keď to zmenia oni zmení sa to aj mne.
Napísať odpoveď