Ako keby neboli zábavné online aplikácie, resp. hry aj inde ako na Facebooku. A navyše o niekoľko tried lepšie. A jeden tab v prehliadači naviac ťa nikdy nezabije. Imho samozrejme.Filipito napísal:kto tvrdí že tam nie sú apps? mne apps chýbať budú, keď sa nudím v škole na kompoch tak je to pekný žrút času
Google+
Re: Google+
ja len proste nedokážem pochopiť ako ľudia môžu niečo také podporovať... Veď to vyzerá ako ďalší facebook...
Už som sa tam dostal
Nespravíme tam hojko okruh?
tu som ja --> https://plus.google.com/112050247083643441219/
Už len to, že Google je mi najsympatickejšia firma na svete,... Facebook je dokonalá vec. To zlo na Facebooku, o ktorom sa stále hovorí nieje samotný Facebook. Sú to ľudia, ktorý tam to "zlo" robia. Tak to ale dopadne, keď sa tam dnes môže zaregistrovať každé dieťa. Na G+ by som rád presedlal už len pre to, že to (zatiaľ) vyzerá ako serióznejšia sociálna sieť (viem, aj Facebook dakedy bol). Skrátka to bude sieť bez toho, aby mi niekto posielal ankety, či mám radšej metal alebo hip-hop, bez toho, aby mi niekto posielal žiadosti do aplikácií a hier, bez toho, aby mi niekto posielal umelé zvieratá, atď, atď... Taktiež ma naštve, keď vidím fotku absolútne nezmyselnú (napríklad nejaká dosekaná biela mačka), a je na nej označených 156 ľudí... Dosť to kazia aj tie slávne skupiny, ktoré spôsobujú 50% nezmyselného bordelu na celom FB. Chcel by som normálnu sociálnu sieť bez takýchto vecí. Kde by som mal kontakty, fotky, statusy, chat/správy, prípadne nejaké udalosti, ..a samozrejme nejaký silnejší systém ochrany pred ľudskou demenciou.
Rayiner napísal:Už som sa tam dostal![]()
Rayiner môžem ťa poprosiť o pozvánku
[email protected]
dakujem
PS: tu je navod ako na to http://www.zive.cz/bleskovky/ctenari-zi ... fault.aspx
Okej, mal by si to mať 
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2011, 13:11)
Mám voľné pozvánky.Kto má záujem?
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2011, 13:11)
Mám voľné pozvánky.Kto má záujem?
ja by som jednu poprosil ;] [email protected]
-
Corn Flake
Guru wannabe
aj ja keď ešte máš [email protected] 
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Aj ja by som poprosil ak máš [email protected]
Všetky pozvánky poslané! 
Ak ešte niekto máte, tak aj ja by som poprosil. 
Email v profile, thx.
Email v profile, thx.
Ja osobne veľmi fandím projektu G+ a verím, že časom dokáže prevalcovať Facebook a všetci vyspelí a normálni ľudia sa presťahujú na túto sociálnu sieť... veď si spomeňte, ako to bolo pár rokov dozadu... všetci sme fungovali na Pokeci, kde doteraz ostali osoby s vekovým priemerom 15 rokov... jedna smola je, že začali využívať aj Facebook a hlavne vďaka ním máme nástenky spamované hlúpymi anketami, skupinami, udalosťami a aplikáciami... preto verím, že Google to nejako premyslí a vyhne sa problémom, ktoré zaplavujú jeho modrého konkurenta.
btw. som tam a keď prídem na to, ako sa tie pozvánky posielajú, resp. či vlastne mám možnosť pozvánky posielať, dám Vám vedieť
// ďakujem za
od násťročného užívateľa... bez komentára, bez podpisu...
btw. som tam a keď prídem na to, ako sa tie pozvánky posielajú, resp. či vlastne mám možnosť pozvánky posielať, dám Vám vedieť
// ďakujem za
Sapo prepáč ale neviem ho tam nájsť 
a p0s3r4 máš pravdu.Ja osobne mám mám 15 ale snažím sa vyhýbať skupinám a statusom.Osobne ma irituje že mi niekto dáva na nástenku sračky a statusy že zomriem...
a p0s3r4 máš pravdu.Ja osobne mám mám 15 ale snažím sa vyhýbať skupinám a statusom.Osobne ma irituje že mi niekto dáva na nástenku sračky a statusy že zomriem...
Rayiner: niekedy je 15 viac ako 20. O tom som sa presvedčil napr. aj na tom Facebooku. No bohužial je to veľmi zriedkavé, a aj keď je niekto v 15-ich vyspelý, darmo, keď 85% ostatných sú "moderné deti".
Ak ma niekto pozvanku poprosim o jednu: Vdaka
.
Edit: Vdaka za pozvanku, uz som tam
.
Edit: Vdaka za pozvanku, uz som tam
-
jamesiq
Medium Star
Funguje este pridanie sa cez tie pozvanky? Dostal som pozvanku ale neviem co dalej 
mne to ráno fungovalo bez problémov, neviem, ako teraz...