problem s pripojenim?
problem s pripojenim?
ahojte moj nazov nieje velmi zretelny... jedna sa totiz o problem ktory mam s pc uz asi 2 mesiace... ked chcem zapnut mozillu ci internet explorer hru cez internet tak mi pise ze niesom pripojeny na internet zmena nastane az ked tu danu ves spustim ako admin(spustit ako spravca) dost ma to trapy a nwm co s tym ...skusal som uz vytvorit novy acc s administratorskymi pravami ale bez zmeny znova spustit ako spravca
vdaka tomuto mi nejdu zakladne veci ako napr skype .. v nastaveniach rodicovskej kontroly atd som chybu nenasiel
Re: problem s pripojenim?
Aky mas operacny system?
skús vypnúť UAC (riadenie používateľských účtov)
WIN7 skusim napisem
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2011, 16:47)
pomohlo:D az na malo detail a to je ten ze teras nejde internet sestre pretoze nieje spravca iba uzivatel.. ostatnym ide vsetko dakujem
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2011, 16:47)
pomohlo:D az na malo detail a to je ten ze teras nejde internet sestre pretoze nieje spravca iba uzivatel.. ostatnym ide vsetko dakujem
ahojte,
vie mi niekto poradit ruter ktory vysiela signal 3poschodia.
byvam v rodinnom dome a vyskytol sa mi takymo problem:
kupila som si nootebook ale nechytam signal na tretom poschodi.
Aky tym rutra je najsilnejsi?
vie mi niekto poradit ruter ktory vysiela signal 3poschodia.
byvam v rodinnom dome a vyskytol sa mi takymo problem:
kupila som si nootebook ale nechytam signal na tretom poschodi.
Aky tym rutra je najsilnejsi?
ono asi nejde ani tak o router ale skor o antenu skus si najst co najvetsiu a nasmeruj ju smerom na to miesto kadial chces aby sa signal pohyboval ... taktiez existuju zosilovace proste si to šupneč do bitu na take 2 poschodiea predlzi ti to signal abo este jedna moznost kupit wifi antenu na notebook a bude chytat silnejsie