Zajtra (resp. už dnes) o 12:30 hrajú s Tureckom a v pondelok takisto o 12:30 proti Litve.
ME 2011 v basketbale žien, Poľsko
-
Sagittarius
Guru
ME 2011 v basketbale žien, Poľsko
Čo hovoríte na výkon Sloveniek proti Rusku (66:68), mne sa zdá, že hrali dosť dobre, len škoda, že nevyhrali. 
Zajtra (resp. už dnes) o 12:30 hrajú s Tureckom a v pondelok takisto o 12:30 proti Litve.
Re: ME 2011 v basketbale žien, Poľsko
Mne sa ich výkon páčil, na to že ako ich každý podceňoval tak zahrali krásny zápas.Skoda trosku viac štastia v zavere a mohli oslavovať vítazstvo.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
veru veru..tych 24 sekund pred koncom ked prehravali o bod a sli do utoku som uz veril, ze vyhraju. nestastna strata, trosku sa zlakli sance
kazdopadne hrali velmi dobry zapas a dnes verim tomu, ze vyhraju
/ no dnes otrasne hraju nase reprezentantky. tolko strat, nepresnosti a nervozity som nevidel uz davno
kazdopadne hrali velmi dobry zapas a dnes verim tomu, ze vyhraju
/ no dnes otrasne hraju nase reprezentantky. tolko strat, nepresnosti a nervozity som nevidel uz davno
-
Sagittarius
Guru
Je zaujímavé, že vo finále sa stretli naše prvé dve súperky Rusky a Turkyne. Vyhrali Rusky. Som zvedavý ako by celý šampionát dopadol, keby sme vtedy vyhrali nad Ruskom. Ale na keby sa nehrá. Škoda.