Uncharted 3: Drake's Deception
-
lekoklatik
VIP
Play Station hráči.
Multiplayer beta Uncharted 3 je teraz prístupná vo všetkyćh regiónoch.
Podľa gameplay videa ktoré som pozeral to vyzerá slušne
Síce som nehral ani jeden diel, stále ma to ťahá informáciami.
Beta trvá do 15.7.2011
Multiplayer beta Uncharted 3 je teraz prístupná vo všetkyćh regiónoch.
Podľa gameplay videa ktoré som pozeral to vyzerá slušne
Síce som nehral ani jeden diel, stále ma to ťahá informáciami.
Beta trvá do 15.7.2011
Re: Uncharted 3: Drake's Deception
jednotku mam uspesne za sebou, na dvojku sa este len chystam 
podla mna trojka svojim dvom dielom neurobi hanbu.
Jednotka sa mi velmi dobre hrala a udrzala moju pozornost az do konca co sa mi poslednu dobu u hier nestava az tak casto (myslim single player cast)
podla mna trojka svojim dvom dielom neurobi hanbu.
Jednotka sa mi velmi dobre hrala a udrzala moju pozornost az do konca co sa mi poslednu dobu u hier nestava az tak casto (myslim single player cast)
-
lekoklatik
VIP
Dosť mi lezie na nervy, že v hre nie je chat... Akurát tak voice chat a keď nemám mikrofón, môžem si pískať.
oni to tam nedavaju asi kvoli takym ako som ja, ja mam problem na pade spravu napisat a nie este chatovat pocas hry 
-
lekoklatik
VIP
No ja som tiež bez klávesnice, píšem len na ovládači, ale mám tam už pár slov ktoré často používam a celkovo mi stačí napísať len "omg, wtf?" atď...
In-game by som to ešte chápal. Ale to že nemôžeš písať ani v menu hry, kde čakáš na pripojenia hráčov, vyberanie mapy a následné spustenie hry?
To mi trošku prekáža. Občas by som potreboval niekomu napísať, alebo nejak ukázať "come here", hlavne pri coop misiach. Občas je to o hubu strieľať okolo niekoho a dať mu nejak najavo "wocogo".
LittleBigPlanet to má napríklad vymyslené parádne.
In-game by som to ešte chápal. Ale to že nemôžeš písať ani v menu hry, kde čakáš na pripojenia hráčov, vyberanie mapy a následné spustenie hry?
To mi trošku prekáža. Občas by som potreboval niekomu napísať, alebo nejak ukázať "come here", hlavne pri coop misiach. Občas je to o hubu strieľať okolo niekoho a dať mu nejak najavo "wocogo".
LittleBigPlanet to má napríklad vymyslené parádne.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak neviem ako to chodí na PS3, ale na Xboxe som sa ešte nestretol s hrou v ktorej by sa dali písat správy.
Vždy iba voice chat.
Vždy iba voice chat.
Môže to byť dobré. Avšak, vzhľadom k tomu, že som nehral predchádzajúce dva diely, nemám v pláne sa pustiť do tretieho.
-
lekoklatik
VIP
@Dejf. Ja píšem často. V little big planet je to pre mňa nenahraditeľné v MP hre, kde sú v niektorých leveloch itemy, na ktoré musíte byť 2ja a ak nie je po ruke brat, tak sa pýtam kadekoho online. Myslím že MGS4 vie písať tiež, tam som však ešte nedoťahal patch...
@Zajačik. Myslím že postačí prečítať niečo okolo 1&2 i keď chápem že vynechať také skvosty je "blbosť". Teraz sa však dá hrať len MP beta, takže prečo nie? : )
Tá trvá teda už len 11dní pre hráčov s PSN plus.
@Zajačik. Myslím že postačí prečítať niečo okolo 1&2 i keď chápem že vynechať také skvosty je "blbosť". Teraz sa však dá hrať len MP beta, takže prečo nie? : )
Tá trvá teda už len 11dní pre hráčov s PSN plus.
Na psko nie su neake lacnejsie headsety? pripadne kupit z neakeho bazaru.
K hre, je to skvost tak ako skoro kazda ps3 exkluzivita, verim ze u kamosa si to niekedy zahrame
K hre, je to skvost tak ako skoro kazda ps3 exkluzivita, verim ze u kamosa si to niekedy zahrame
-
lekoklatik
VIP
Neviem, až tak moc to zatiaľ zas neprudím.
btw všimol som si že po zapojení ďalšieho gamepadu môžete hrať 2ja.
Neviem síce či je to split screen (nemám druhý acc s pluskom), ale môže to byť zaujímavé.
Musím sa však priznať, že je mi ešte stále veľmi ťažké hrať takto dynamický MP na konzole. Myš je proste myš a tej sa v FPS nič nevyrovná.
Avšak sú v hre rôzne vychytávky, ktoré všetko dokonale balancujú.
The Welcome Back program has been extended until 9am Pacific on Tuesday July 5th – offer details here http://blog.us.playstation.com/2011/06/03/welcome-back/
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2013, 17:32)
Akurat som to dohral.
Perfektny zazitok. Nadherne prostredie, vyborne hadanky a skvely pribeh.
Pre mna jednoznacne 10/10.
btw všimol som si že po zapojení ďalšieho gamepadu môžete hrať 2ja.
Neviem síce či je to split screen (nemám druhý acc s pluskom), ale môže to byť zaujímavé.
Musím sa však priznať, že je mi ešte stále veľmi ťažké hrať takto dynamický MP na konzole. Myš je proste myš a tej sa v FPS nič nevyrovná.
Avšak sú v hre rôzne vychytávky, ktoré všetko dokonale balancujú.
The Welcome Back program has been extended until 9am Pacific on Tuesday July 5th – offer details here http://blog.us.playstation.com/2011/06/03/welcome-back/
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2013, 17:32)
Akurat som to dohral.
Perfektny zazitok. Nadherne prostredie, vyborne hadanky a skvely pribeh.
Pre mna jednoznacne 10/10.