za koho ist??? :D *

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: za koho ist??? :D *

Príspevok od používateľa jin »

Flame premazaný.

Páni (qwerty / anderson), ak sa neviete vyjadriť priamo ku téme tak radšej mlčte, resp. šetrite Vaše klávesnice a naše nervy. Osočovanie, urážky a citové výlevy si riešte cez SS.
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

Pan jin, ak si myslis, ze po par chvilach v manzelstve tu budes neobjektivne ovela skusenejsich cenzurovat, radsej sa vzdaj moderovania

qwerty tu napise spinavosti a nema nato nik reagovat?:)))

ostatne bolo k teme a aj to si zmazal, cenzorko:)))

nechat 'argumenty' jednej strany typu 'biblia ta netr*ka, ale chlapci ano'

a podobne opacne argumenty vymazat??:)))))

VYSMECH Z USLACHTILYCH VECI nechas, vysmech z ludi na jednej strane si nechal:)))

VYSMECH z ludi na druhej strane okamzite vymazes:))
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

to preto anderson lebo si zrely do bohnic . . . . :wink:
anderson
Expert
Expert

kedze to jin vymazal, musim to opakovat, doslovne kopirujem:

Nebolo to mimo temu, kathleen sa na nieco pytala, a vy idiotkovia ste jej radili podla zasad: opi sa:)
cize rozprava sa viac menej k teme, podla coho vyberat partnera alebo len chalana, neustale je to k teme, vy idiotkovia:)

silmarill, chudacik:) skoda odpovedat, svinky v chlieviku zeruce z valova, valajuce sa v blate a nazyvajuce to vrcholom blaha:)

//autoeditácia príspevku (04 Júl 2011, 15:33)
a kedze ja - som asi najmudrejsi na tomto fore - viem presne predvidat vsetky vase reakcie

z temou to suvisi tak, ze ked sa niekto pyta ci si ma vybrat a/ b/ c/ d/ tak nie su k teme len odpovede jednym pismenom:))

samotna zakladatelka temy to tak chcela a aj vzdy je dobre, ked sa vysvetluje myslienkovy zaklad, podla ktoreho niekto vybral odpoved:)))
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja tiež nedokážem pochopiť prečo vždy keď Kathleen založí podobnú tému tak vždy sem začnete vnášať tézy týkajúce sa činnosti na výrobu potomkov.
Nedokážete sa preniesť cez to že je inteligentná, vzdelaná, rozhladená, zásadová a chcete ju prevychovať k hedonizmu ? :D
Ja s Kathleen tiež nesúhlasím lebo som takisto hedonistický egoista a hlboko presvedčený ateista, ale nedávam jej to na oči.

Čo sa týka teba K', tak na toho mladého sa vykašli (už sa stalo), na taliana sa vykašli (už sa stalo) a s tým čo sa ti pozdáva sa ja neviem, napr. bližšie zoznám, ak sa dá.
V 23 sa na niekoho viazať ? V žiadnom prípade, času dooosť, je toho príliš veľa čo chcem ešte stihnúť.

Qwerty - prosím Ťa, nepíš už na fórum, žiadal som u Audiotracka BAN pre teba, ale vraj si neporušil pravidlá, tak Ťa ja prosím.
anderson
Expert
Expert

kathleen sem uz nechodi:))
ja som skoncil pred par mesiacmi a tiez uz nemam a nikdy nebudem mat zaujem:)))))

len kvoli nej, lebo je kamaratka som sa zapojil:))

kedze sa uz vymazala, je to uz posledna vec:)))

23 je idealny vek na viazanie sa skor pre stredoskolacky co nejdu dalej
vysokoskolacky sa samozrejme viazu najskor v 27
stredna skola konci v 19-20, ak nejaky rok volno alebo niekde cestovat, vyska sa konci okolo 26.

cize ak nechce dievca robit stastnice ako manzelka ci matka, ani sa nemoze skor viazat ako 27 a vyssie
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Dozrel čas...
Pokiaľ si to autorka vyžiada, tému opäť odomknem.
Zamknuté