ziadny pristup na internet windows 7
ziadny pristup na internet windows 7
zdravim, mam taky problem ked zapnem PC tak mi vpravo dole napise toto: ziadny pristup na internet. ale ked restartujem PC tak uz to zmizne a mozem sa pripojit na net. neviete co moze byt s tym?
- Prílohy
-
- problem.png (11.5 KiB) 3402 zobrazení
Re: ziadny pristup na internet windows 7
Aj mne to niekedy robi, ale riesim to restartoanim sietoveho adapteru a nie celeho PC.
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal taky isty problem, ked som nainstaloval ESS4... tiez mi nechcel ist internet... bolo to asi nastaveniami (nemam to overene, lebo mam naspat XP)
a ako sa aspon restartuje ten sietovy adapter ked inak to neviem vyriesit?
-
Supersonic
Light Professional
normalne zakazes sietovku a povolis..
Momentálne mám rovnaký problém. Včera ráno net bezproblémov fungoval, a keď som prišiel večer k pc tak už nie. (Teraz píšem len z NB pripojeného na net cez mobil.) Akurát že nepomáha ani reštart pc ani zakázanie/povolenie sieťovky.
Sieťovka Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC, Win 7 64bit. Máte nejaké nápady čo s tým?
Sieťovka Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC, Win 7 64bit. Máte nejaké nápady čo s tým?
-
Pigesko
King
chlapci zacinam mat pocit ze to bude trosku rozsiahlejsi problem...u mna a par kamaratov sa to deje uz skoro 3-4 dni....raz net ide, raz nie...niekedy pomoze rr PC, niekedy rr routru...u vsetkych ide o Win7,64bit, rozdielne internety...ja osobne ESS4 (legal) pouzivam uz cez 3 roky takze v tom problem nevidim...ziadny update od MS som za posledny tyzden nezaznamenal ak si dobre pamatam, ale fakt zacinam nadobudat pocit ze sa prejavuje chyba niektoreho z poslednych updatov, alebu uz fakt neviem...
Skúsili ste urobiť diagnostiku (riešenie problémov)? Je to celkom dobrá vecička (aj keď nie vždy pomôže).
-
Pigesko
King
hej,hej
ja osobne som skusal...momentalne mi net nabehne iba po restarte routru, z coho dedukujem ze sa treba nanovo "lognut" aby net isiel...zajtra skusim iny, snad pomoze....
Ja som nieco podobne riesil koncom juna na Win Vista, vysiel nejaky update a odvtedy nesiel net. IP bola pridelena, ping fungoval aj s pouzitim DNS, ale prehliadac, skype aj icq sa tvarili, ze net nejde. Riesenim bolo obnovenie systemu do stavu pred aktualizaciou (tusim 25.6. alebo tak nejak), takze to mozete tiez skusit. Doteraz vsak neviem v com bol problem.
-
vrtulnik
Medium Professional
Aj mne to robi, ale len na chvilu. ~1min.
-
vladenko007
VIP
Gothar toto iste len na WIN7 som riešil predvčerom. Po nejakéj aktualizácii mi vôbec nešiel net tiež som obnovil systém.