Webkamera

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Webkamera

Príspevok od používateľa 2janci2 »

Potrebujem vasu radu ohladom kupy novej webkamery pre mojho brata, ktoremu sa pred necelym mesiacom narodil syn. Kedze sme od seba 150 km vzdialeni, neda sa nam chodit k nemu tak casto, tak sme sa rozhodli vyuzit nove technologie, aby sme sa videli "nazivo" aj na dialku. Brat bol kupit jednu webku, ale manzelka mu povedala, ze bude stacit aj ta za 10 €, no tak to aj tak vyzera. Ked to chceme dat na plnu obrazovku na mojom 21,5 " fullHD monitore, tak mozme pocitat kocky. Tak sme sa rozhodli, ze im kupime novu, lepsiu a my si zoberieme tuto ich aktualnu.
Preto vas prosim, aby ste mi pomohli vybrat nejaku kvalitnu webkameru tak zhruba do 30 €. Vdaka

Ja som si zatial vybral tuto: http://www.atecko.sk/produkt/logitech-w ... -5mp/23376
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Webkamera

Príspevok od používateľa javatar »

ja osobne mam tuto a som velmi spokojny. Uvedom si vsak, ze aj konektivita je dolezita. Mne napr. podla podmienok skype znizoval kvalitu obrazu takze treba zohladnit aj to. To co si postol ty je len vyssia verzia mojej, takze ocakavam len lepsi vykon a podporujem ta v tvojej volbe.

Najskor by som vsak skusil jeden test. Nech tvoj brat natcoti neake video a posle ti ho. Ty si ho otvor a porovnaj s tym co vidis cez skype. Takto by si mal zistit ci ti skype znizuje kvalitu videa alebo je to fakt webkou.
Napísať odpoveď