VSB - TU Ostrava info

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PiLLi04
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

VSB - TU Ostrava info

Príspevok od používateľa PiLLi04 »

Zdravím, hlásim sa na Vysokú školu bánsku - Technicku univerzitu v Ostrave a už som aj prijatý. Hľadám niekoho, kto tam chodí, resp. sa tam hlási. V pondelok bol na Ekonomickej fakulte zápis, no ja som nebol. Poslal som im ospravedlnenie, lenže teraz v podstate neviem ako ďalej, ako to je s internátmi atď.. V auguste majú náhradný termín. Ak je tu niekto, kto by o tom mohol niečo vedieť tak píšte, pomohli by ste moc :roll:
Vďaka
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: VSB - TU Ostrava info

Príspevok od používateľa axxis »

Ked si nemohol ist na zapis mal si niekomu povedat aby Ta zapisal ( dokonca na to netreba predavat ani ziadnu plnu moc ani nic ine ). Co sa intrakov tyka tak ich prideluju na zaklade minut dojazdu z Tvojho miesta bydliska aj ked ten system ma k dokonalosti ci presnym udajom pekne daleko. Ak si poziadal o intrak pride Ti vyrozumenie.
Btw. ak budes chodit na ekonomicku fakultu mozno by si mal lepsie poobzerat po nejakom private v centre mesta, lebo z koleji VSB je to na ekonomku celkom daleko a mne osobne by sa teda dochadzat nechcelo.
PiLLi04
Light Expert
Light Expert

chodíš na tú školu ? no ano práve som pozeral že intráky sú na druhom konci mesta od fakulty.. ale pozeral som že tam chodí priamy spoj 37ka.. a ja som z Košíc takže internát by mi dať mohli :|
a čo sa týka toho zápisu.. vo štvrtok chcem ísť s kamarátmi tam a skúsiť sa ich spýtať či sa nedá niečo vybaviť, kedže sme nestihli riadny termín zápisu.. len neviem či niečo vybavíme.. teda či nás zapíšu a dajú základné info čo ďalej..

btw. ak chodíš na tú školu nevieš mi povedať ako je to s náhradným termínom ? Mal som poslať ospravedlnenie a v auguste mám poslať žiadosť o náhradný termín zápisu.. Vieš o tom niečo ?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Skús sa ešte ozvať tu - http://www.osu.cz/index.php?kategorie=43&id=2565 (je to síce Ostravská Univerzita ale za pokus to stojí)
Tam musíš skúsiť napísať na mail alebo zavolať - http://www.osu.cz/index.php?idc=29374 (neopováž sa povedať že ti to niekto poradil :D, povedz že si si to našiel a bla bla).

Prípadne ešte Vítkovice ktoré sú síce tiež od ruky k Eko. fakulte ale bližšie než z Poruby - http://www.kolejvitkovice.cz/ (tieto koleje síce vyzerajú ako hnoj, ale žiť sa tam dá. Je tam mrte veľa erazmus ľudí).

S privátom v Ostrave v centre je to aspoň touto dobou ťažko. Sám som zháňal + viem o 2ch skupinách ktoré tiež zháňajú. Avšak všetko záleží od financií...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ak si z KE tak intrak dostanes takmer 100%-tne. Co sa privatu tyka tak skupina to ma znacne zlozitejsie ako jednotlivec, ktory sa k niekomu pripoji :)
Ako je to s druhym zapisom bohuzial neviem, ale prekvapilo by okolo toho robili problemy.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

o intrak by som sa vobec nebal,ten dostanes.ale ako tu uz bolo spomenute,budes si musiet privstat, lebo EKF nie je blizko z Poruby
PiLLi04
Light Expert
Light Expert

čo sa privatu týka, tak ten som už vylúčil...

čo sa týka zápisu tak odpísali mi na mail že moje ospravedlnenie z riadneho termínu príjimajú a uvedomia ma na náhradný termín :)

no a do tretice ten intrák.. pozeral som busom 37kou je to polhodina cesty, čo v podstate neje veľa kedže som zvyknutý lebo aj v KE som chodil busom polhodinu ráno :) ... a myslíte že sa bude dať vybaviť intrák aby som bol s kamarátmi na jednej izbe (resp. bunke) ? Lebo vo štvrtok si chceme spraviť výlet aby sme vybavili osobne ten internát a vtedy sa chcem popýtať aj na to či nás môžu dať spolu (všetci sme z KE resp. z okolia)..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mozne to je a aj to radi urobia ak to bude mozne. spoliehat na to ale nemozes
Napísať odpoveď