Zbalenie 10ky baby (v rebricku) , ako na to?
Re: Zbalenie 10ky baby (v rebricku) , ako na to?
Balenie na feste alebo diskoteke je podľa mňa zbytočné. Takmer vždy narazíš na jednu z týchto modelových situácii:
1) je opitá a čokoľvek bude brať len ako nezáväzný flirt
2) je tam s partiou a chce sa baviť, nie zoznamovať
Myslím si že si to mal skúsiť. Buď by ti dala na seba nejaký kontakt, alebo by ťa odpálkovala. Ale vzdať to takto rovno s alibistickou výhovorkou že nemáš ani euro je smiešne. Keby si pokročilý "balič" tak vieš aj túto situáciu otočiť vo svoj prospech a nejak vtipne z toho výjsť
1) je opitá a čokoľvek bude brať len ako nezáväzný flirt
2) je tam s partiou a chce sa baviť, nie zoznamovať
Myslím si že si to mal skúsiť. Buď by ti dala na seba nejaký kontakt, alebo by ťa odpálkovala. Ale vzdať to takto rovno s alibistickou výhovorkou že nemáš ani euro je smiešne. Keby si pokročilý "balič" tak vieš aj túto situáciu otočiť vo svoj prospech a nejak vtipne z toho výjsť
chlapec moj ty na com ficis? popijas okenu cez chlebika? kdo to kedy videl pripalovat cigu 500 evramy? co ma tento shit spolocne s realitou? si spamer a chuligan,toto ty siqwerty-xyz napísal:ako ist na maciatko99 (a jej podobnych)..... postup v jednotlivych bodoch ....
1. vyobliekame sa do super luxusnych siat ktore nam seknu, odporucam nejaku svetovu high-luxus znacku.
2.vlozime si banan do boxeriek, trosku poupravujeme aby sa nam tam nesmykal a nechodil kade tade, davame zeleny aby bol tvrdy v pripade skusky dotykom.
3. vyberieme si jedno zo svojich luxusnych aut v garazi, a zvolime si ci budeme sami soferi alebo budeme mat sofera, povolene su maybach, bugatti, ferari, aston martin a niektore modely mercedesov, BMW su v tejto kategorii malo pripustne kvoli ich nizkej cene.
4. aplikujeme na seba drahu vonavku, umyjeme poriadne zuby a ideme.
5. ked zbadame maciatko stojace pri bare, ledabolo sa usmejeme, premeriame postavu, z vrecka vytiahneme 500 eurovku, tu zapalilme a so zapalenou 500 eurovkou si zapalime cigaretu.
6. nasledne hodime, pohlad ALA SUVERENNY FRAJER a hlboko sa jej zapozerame do oci, a spytame sa co taka krasna holka robi v tomto bare a ci bude trufalostou ju pozvat na drink.
7. popri piti sa jej spytame ci uz niekoho ma (aj keby mala zarucene povie ze nie) co ma za pracu, kde byva....
8. Povieme jej ze pre take krasne a sikovne dievca je tento podnik malo a ponukneme sa ze ju odvezieme do lepsieho.
9. Bud sa pojde do lepsieho alebo ju vytr*kate niekde v aute alebo moteli. v aute je povolene ju pripit este trocha viac do nalady, lichotit a davat pocit falosnej nadeje ze pre vas bude ta jedina a vasou manzelkou.
10. desiate neni, tymto pribeh a navod konci .... a mozte ist na inu hlupu materialisticku zlatokopku na druhy den v inom bare . . . .
a preco by maciatko99 malo vediet ze studujes? cim si zajimavejsi nez zvysok????
prepacte za prispevok mimo temi......
Akoby povedal MYSTERY, na takéto baby platia iné veci, ako na ostatné. S časti pravda. Človek to len tak ľahko neodhadne. Poznám kopu dievčat, ktoré sú naozaj pekné (dokonca aj jednu desiatku) no nechodia do spoločnosti, preto na ne treba ísť opatrne. Ako si spomínal, tak túto "slečnu" chceli zbaliť hneď niekoľkí chalani v priebehu pár minút, no neúspešne. Preto by som na ňu išiel jej taktikou. Takzvaný NEG ("nevydarený kompliment").
Desiatky sa veľa ľudí bojí oslovovať. Niekde som čítal také nabudenie pred oslovením
že desiatky si chlapov nevyberajú. Chlapi si vyberajú ich. Koľko ľudí ju osloví v štýle :"Ahoj, ako sa máš ? .... Nezájdeme na niečo ?..... Máš krásne oči, čo piješ a blaa blaaa blaaa, takýchto oslovení má na každej akcii milión, preto ju treba osloviť úplne odveci a HLAVNE negom. Tak by som to urobil ja, konkrétne pri tejto babe, keď vieš, do čoho ideš. Pri ostatních je to buď alebo, fifty fifty 
Desiatky sa veľa ľudí bojí oslovovať. Niekde som čítal také nabudenie pred oslovením
-
qwerty-xyz
mystery by nevedel slovensky, nasledne by vycnieval pred vsetkymi ostatnymi, a nakoniec by ju zbalil na kuzla, triky a srandicky . . . .
od neho negy by urcite holke bodli, od nas ostatnych si mozme nechat len zdat, . . . sem tam sa to niekomu podari, ale tak schvalne, ake su sance?

od neho negy by urcite holke bodli, od nas ostatnych si mozme nechat len zdat, . . . sem tam sa to niekomu podari, ale tak schvalne, ake su sance?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
qwerty-xyz: S tvojim rozumom a zmyslanim su sance nulove. Skus si precitat co za hnoj si v tejto teme popisal.
-
qwerty-xyz
hlavne ze na teba hojko tie zeny letia neurekom, vsak? 
-
hojko
Site Admin
Co to ma prosim ta spolocne so mnou??? Neobracaj temu na mna, nakolko vobec nemam potrebu pisat do LVP, no ked citam tvoje prispevky...
ok strhlo sa to presne tam kde som nechcel, bud sa spochybnovali moje skusenosti alebo nejaky spam, odniesol som si odtialto iba jednu dobru vec neviem kto spominal ze takej 10ke pri komunikacii sa oplati znizit ego, to si myslim ze moze byt fajn, len ten prvy kontakt zas musi byt o nahode, dobre chlapci zelam vela zbalenych bab pa 
Element: zober si druhy bod z toho, co napisala rainbow, to mohol byt jeden z hlavnych dovodov preco ta 10ka vsetkych hned odpalkovala, pripadne aj ten, ze bola zadana a mozno jej frajer posedaval niekde v okoli. Pretoze ak bol jeden z tych balicov aspon trochu sympaticky, tak by s nim podla mna mohla prehodit par slov alebo nieco vypit.
-
maciatko99
Medium Star
Na predošlej stránky si Element dostal pár rád a vhodných príspevkov, potom to tu qwerty-xyz svojimi somarinami našpinil. Takže skús ešte raz pozrieť predošlú stránku a vyjadriť sa k tomu, tam som sa aj ja niečo pýtala a neodpísal si k tomu nič.
zasa nemyslim si aj ked mozne to je ze bola zadana, proste pozerali sme sa celkom v pohode na seba len chybalo nieco blizsie, a navyse ked odchadzala sa so mnou milo aj ked na dialku rozlucila, tazko popisat tu situaciu pre mna kedze som lenivy strasne, tak usudzujem ze zadana nebola, a navyse ja ked riesim baby je mi jedno ci su zadane ci nie, so svojich skusenosti viem ze to pri 60% zadanych nieje podstatne, a z druhej strany ked som zadany to neznamena ze sa nemozem s niekym novym zoznamit, zas druha vec je ako to ude pokracovat...
maciatko99 to s tym bananom si nepochopila to bol priklad, mne sa to tiez nezda ale ked je dobra nalada a zacnes sa pytat takuto blbost tak bude este vacsia sranda hah, a navyse riesis nepodstatne veci preto som nereagoval, ja som s nechcem vztah, poviem to diplomaticky chcel som si s nou iba potikat dany vecer
vela ludi nepochopilo to ze som ju chcel zbalit iba na ten vecer, zrejme trosku ny model situacie ako tu stale riesite, zobral som si k srdcu este to negovanie a nasledne oslovovanie, inak taka zaujimavost nasiel som take haluzne video ako "zbalit " babu na "kuzlo" ale to je take ze musim ho vediet pouzit
http://www.mojevideo.sk/video/2fca/bale ... incou.html
//edit 17:38 Qwerty ty si riadny magor
maciatko99 to s tym bananom si nepochopila to bol priklad, mne sa to tiez nezda ale ked je dobra nalada a zacnes sa pytat takuto blbost tak bude este vacsia sranda hah, a navyse riesis nepodstatne veci preto som nereagoval, ja som s nechcem vztah, poviem to diplomaticky chcel som si s nou iba potikat dany vecer
vela ludi nepochopilo to ze som ju chcel zbalit iba na ten vecer, zrejme trosku ny model situacie ako tu stale riesite, zobral som si k srdcu este to negovanie a nasledne oslovovanie, inak taka zaujimavost nasiel som take haluzne video ako "zbalit " babu na "kuzlo" ale to je take ze musim ho vediet pouzit
http://www.mojevideo.sk/video/2fca/bale ... incou.html
//edit 17:38 Qwerty ty si riadny magor
-
qwerty-xyz
-
Hotwire
Addict
qwerty ma pravdu...si strasny debil ak chces balit zadane, a ktokolvek mu v tom ide radit je debil tiez...tot moj nazor.....dufam ze ti pri tom nejaky jej frajer ukaze trik ako urobit z jednej kosti dve jednym tahom
myslim ze si viaceri urobia screenshot z tvojho postu "qwerty ma pravdu" 
-
Hotwire
Addict
to ze mi niekto neni sympaticky neznamena ze teraz s nim budem zo zasady nesuhlasit..inac aj fizz mas pravdu ale povedz mi ktory normalny clovek by sa necinne prizeral ako mu niekto bali holku? 
-
qwerty-xyz
uz si robim printscreen, ....
a mne schyzo tiez nie je sympaticky, na vyjadrenie sympatickosti voci rovnakemu pohlaviu tu mame inych expertov v inych temach.
a mne schyzo tiez nie je sympaticky, na vyjadrenie sympatickosti voci rovnakemu pohlaviu tu mame inych expertov v inych temach.
schyzo tu ide o to, ze niektore baby si chcu uzit aj ked maju frajera a je jasne ze frajerovi sa to nebude pacit ale aj tak polovica to zataji, akurat na tom feste kde sa to stalo som sa predtym bozkaval s babou a potom pisala svojmu frajerovi ze sa tu ma dobru a ze ho lubi, a potom sa so mnou bozkavala dalej, ako vidis stava sa vselico, baby su svine ale aj chalani...
-
Hotwire
Addict
mne by svedomie nedalo uzit si so zadanou...a aj by sa mi to hnusilo kebyze viem ze je to taka <> ktorej nevadi podvadzat chalana 
co narobis zivot je taky, ja uz som taky hajzel napriklad ze sa nad tym iba pousmejem teraz
je to jej vec, nestaram sa, nebudem jej to vycitat a moralizovat nad tym, ja som si chcel vtedy uzit, a myslim ze som aj dobre urobil ze som sa tvaril ze nevidim co pise keby som jej to povedal co si o tom myslim tak ma kopne niekde
ja by som ale napr podviedol babu iba vtedy ked uz je na blizku rozchod a uz som nato pripraveny a naskytne sa mi nejaka necakana moznost potikat si s babou 
-
qwerty-xyz
element a ja by som bol tiez taky hajzal zeby som sa len pousmial a verim tomu ze kolega schyzo tiez, akoby si balil dievca a prisiel by podnapity ziarlivy ukrajinec k tebe a vysvetlil ti ze to co robis robis zle a ja ti garantujem ze v niektorych oblastiach na SR by sa ta nezastali kamarati a ani policia, a tiez by som sa len pousmial nad tym ze prinajlepsom by si dostal taky vyprask na ktory by si do konca zivota pamatal . . . .
ono by ta hned preslo balit zadane dievcata to mi ver, ....