Zbalenie 10ky baby (v rebricku) , ako na to?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Zbalenie 10ky baby (v rebricku) , ako na to?

Príspevok od používateľa Frikso »

qwerty-xyz napísal:element a ja by som bol tiez taky hajzal zeby som sa len pousmial a verim tomu ze kolega schyzo tiez, akoby si balil dievca a prisiel by podnapity ziarlivy ukrajinec k tebe a vysvetlil ti ze to co robis robis zle a ja ti garantujem ze v niektorych oblastiach na SR by sa ta nezastali kamarati a ani policia, a tiez by som sa len pousmial nad tym ze prinajlepsom by si dostal taky vyprask na ktory by si do konca zivota pamatal . . . . :wink: ono by ta hned preslo balit zadane dievcata to mi ver, ....
Ano. V burde som čítal, že sú také oblasti na východe Slovenska, kde sa pohybujú podnapití ukrajinci a flirtujúcim vysvetľujú, čo robia zle. Ide najmä o povodie rieky Ondava a niektoré časti Tokajskej vinohradníckej oblasti. http://www.instantsfun.es/badumtss
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

fizz, aj za mensie veci dostavaju ludia nakladacku, ....

ono to ja viem, kazdemu kto nevidel, nezazil alebo nevie, je to LOL, ... no toto LOL vo vacine pripadov potom ako LOL urcite nekonci . . .
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty-xyz napísal:fizz, aj za mensie veci dostavaju ludia nakladacku, ....

ono to ja viem, kazdemu kto nevidel, nezazil alebo nevie, je to LOL, ... no toto LOL vo vacine pripadov potom ako LOL urcite nekonci . . .
a preto chodíme na diskotéky v nepriestrelných vestách ako ty
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

tak vo VT by som tu vestu bral napr :D a aj helmu, ked neches popolnikom cez hlavu :D, sry za OT
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

SchYzo napísal:to ze mi niekto neni sympaticky neznamena ze teraz s nim budem zo zasady nesuhlasit..inac aj fizz mas pravdu ale povedz mi ktory normalny clovek by sa necinne prizeral ako mu niekto bali holku? :D
Je rozdiel, keď chceš baliť a nevieš, či je zadaná, alebo nie. Keď je zadaná, a ty "zahájiš operáciu", mala by ti vysvetliť, o čo sa jedná. Nechápem mačov, ktorý všetko riešia hneď päsťami. Keď príde jej chlapík a povie mi, že WTF ? tak mu poviem ok, beriem späť, nevedel som o tom, atď..... ale dakedy ani nestihneš vysvetliť a už dostávaš :) Keď vieš, že je zadaná, a ideš ju riešiť, tak v prvom rade si evidentne ..... a v druhom rade by si mal byť pripravený na to, že od niekoho dostaneš päsťou dvakrát toľko.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

audiotrack napísal: a preto chodíme na diskotéky v nepriestrelných vestách ako ty
on uz isto vymyslel aj municiu na ktoru nestaci ani vesta :D

energy: s tym suhlasim
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: audiotrack by len jednu dostal pecku popolnikom po gebuli alebo stolickou a pochopil by, sice az na druhy den, alebo az o par dni ale pochopil. :lol:

sa spamatajte ludia, v niektorych lokalitach sa kludne moze stat ze otvorite hubu a sa vas spytaju odkial ste, ste z blavy? a uz sa ide .... :lol:

Idioti. . . . a s dievcatami doplom tak, kto bali zadane nech je pripraveny ze mu niekto moze dat pekne do drzky.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To mate byt na co hrdi v tom Vranove.
Zamknuté