Ano. V burde som čítal, že sú také oblasti na východe Slovenska, kde sa pohybujú podnapití ukrajinci a flirtujúcim vysvetľujú, čo robia zle. Ide najmä o povodie rieky Ondava a niektoré časti Tokajskej vinohradníckej oblasti. http://www.instantsfun.es/badumtssqwerty-xyz napísal:element a ja by som bol tiez taky hajzal zeby som sa len pousmial a verim tomu ze kolega schyzo tiez, akoby si balil dievca a prisiel by podnapity ziarlivy ukrajinec k tebe a vysvetlil ti ze to co robis robis zle a ja ti garantujem ze v niektorych oblastiach na SR by sa ta nezastali kamarati a ani policia, a tiez by som sa len pousmial nad tym ze prinajlepsom by si dostal taky vyprask na ktory by si do konca zivota pamatal . . . .ono by ta hned preslo balit zadane dievcata to mi ver, ....
Zbalenie 10ky baby (v rebricku) , ako na to?
Re: Zbalenie 10ky baby (v rebricku) , ako na to?
-
qwerty-xyz
fizz, aj za mensie veci dostavaju ludia nakladacku, ....
ono to ja viem, kazdemu kto nevidel, nezazil alebo nevie, je to LOL, ... no toto LOL vo vacine pripadov potom ako LOL urcite nekonci . . .
ono to ja viem, kazdemu kto nevidel, nezazil alebo nevie, je to LOL, ... no toto LOL vo vacine pripadov potom ako LOL urcite nekonci . . .
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a preto chodíme na diskotéky v nepriestrelných vestách ako tyqwerty-xyz napísal:fizz, aj za mensie veci dostavaju ludia nakladacku, ....
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
tak vo VT by som tu vestu bral napr
a aj helmu, ked neches popolnikom cez hlavu
, sry za OT
Je rozdiel, keď chceš baliť a nevieš, či je zadaná, alebo nie. Keď je zadaná, a ty "zahájiš operáciu", mala by ti vysvetliť, o čo sa jedná. Nechápem mačov, ktorý všetko riešia hneď päsťami. Keď príde jej chlapík a povie mi, že WTF ? tak mu poviem ok, beriem späť, nevedel som o tom, atď..... ale dakedy ani nestihneš vysvetliť a už dostávašSchYzo napísal:to ze mi niekto neni sympaticky neznamena ze teraz s nim budem zo zasady nesuhlasit..inac aj fizz mas pravdu ale povedz mi ktory normalny clovek by sa necinne prizeral ako mu niekto bali holku?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
on uz isto vymyslel aj municiu na ktoru nestaci ani vestaaudiotrack napísal: a preto chodíme na diskotéky v nepriestrelných vestách ako ty
energy: s tym suhlasim
-
qwerty-xyz
sa spamatajte ludia, v niektorych lokalitach sa kludne moze stat ze otvorite hubu a sa vas spytaju odkial ste, ste z blavy? a uz sa ide ....
Idioti. . . . a s dievcatami doplom tak, kto bali zadane nech je pripraveny ze mu niekto moze dat pekne do drzky.
To mate byt na co hrdi v tom Vranove.