dievca nevie co chce
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: dievca nevie co chce
...hej...daj meno...možno budem poznať...
-
Antichrist
Medium Star
Dominika Soratova
Antichrist napísal:Dominika Soratova
-
Antichrist
Medium Star
to mas jedno 
-
audiotrack
VIP
to tá "Dominika Nerozhodna Sorátová" na facebooku?
-
Antichrist
Medium Star
-
Grim
Darca
...tú nepoznám...
-
Antichrist
Medium Star
v pohode 
Ja bývam 5 km od HC
fakt to je des ,nechcite tu bývať ...aspoň že sú tu neni občania počernejší (celý rok opálený)...
Očividne aj on, keďže to dopadlo tak, ako to dopadlo.qwerty-xyz napísal:mnooo ziadna slava, cakal som krajsiu . . . .
Inak Antichrist ty si dobry drbko, teraz sa modli, aby jej nejaky trulo neposlal na ten fb link na tuto tému. Budeš pred ňou vyzerať ale už ako totálny idiot. Na tvojom mieste by som to tu žiadal premazať
-
Hotwire
Addict
ty vole, na par hodin som prec a ked som prisiel a precital tuto stranu skoro som padol z gauca
teraz uz fakt neviem kto je vacsi je*o, ci ty alebo ta holka....ale ste na tom inteligencne velmi podobne takze o nu skus zabojovat bo sa k sebe hodite 
edit:frikso to nepomoze, lebo akonahle si tuto temu precita Gangy tak jej meno bude poskytovat na poziadanie cez SS, ako to bolo s teplymi fotkami ineho pouzivatela tohto fora
edit2: qwerty nieee...to jeden vyhulenec typu Janulko (ale nebol to on tusim) tu predaval airsoftovu AK47 ale miesto fotiek zbrane tu poslal link na download jeho priblbleho vyrazu na xichte na fotkach
proste vyzeralo to komicky...neskor to sice opravil ale gangy si ich stihol stiahnut a posielat ludom co chceli vidiet 
edit:frikso to nepomoze, lebo akonahle si tuto temu precita Gangy tak jej meno bude poskytovat na poziadanie cez SS, ako to bolo s teplymi fotkami ineho pouzivatela tohto fora
edit2: qwerty nieee...to jeden vyhulenec typu Janulko (ale nebol to on tusim) tu predaval airsoftovu AK47 ale miesto fotiek zbrane tu poslal link na download jeho priblbleho vyrazu na xichte na fotkach
-
Antichrist
Medium Star
schyzo posterus?:D