Problem so zvukom

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Revtone
Novice
Novice

Problem so zvukom

Príspevok od používateľa Revtone »

Ahojte.

Dlhsiu dobu som nemal sluchatka pretoze sa mi pokazili, pred tyzdnom som sa rozhodol, ze si kupim nove. Po tom ako som prisiel domov tak som zostal trochu v soku, sluchatka sice hrali, ale hrozne po tichu. Prve co som spravil, tak som si strcil sluchadla do MP3, lenze v sluchatkach chyba nebola a tie v mp3 hrali normalne. Potom som si zacal rozklikavat jednotlive ikony co mali nieco spolocne so zvukom a daval som vsetko naplno, lenze aj potom, ako som dal vsetky naplno, tak stale to hralo hrozne potichu. Rozhodol som sa, ze preinstalujem zvukovu kartu, ani to nepomohlo, skusil som updatovat drivery, ale ani to nepomohlo. Takze som sa nakoniec rozhodol, z preinstalujem cely windows, lenze ani toto nepomohlo. Zostal som uplne bez rady, pomohli by ste mi niekto?

Dakujem.
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem so zvukom

Príspevok od používateľa lekoklatik »

A zastrcil si tie sluchadla do spravnej diery a nadoraz?
Revtone
Novice
Novice

Ano samozrejme je to nadoraz, taku banalnu chybu by som nespravil... :?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Repráky si zapájať skúšal?
(banálnu ako banálnu. Z času na čas sa "pošťastí")

Inak ešte som ti chcel písať či máš nastavenie zvuku na repráky a nie na 5.1, ale nakoľko si písal že si reinštaloval windows, tak v tom problém asi nebude.
Vyskúšaj teda iné slúchadlá alebo čo. Proste vyradzovacia metóda, nech si si 100% istý že je na chybe jack v ntb.
Revtone
Novice
Novice

Chyba nieje ani v OS ani v sluchatkach, proste nieco je s nastaveniami, alebo neviem. Pretoze ani ine sluchatka ani repraky mi nejdu...'

/edit Takze som prisiel na to, ze problem je v zadnych jackoch. Pretoze som si zapojil predne vstupy a na nich to fajci v pohode...
Napísať odpoveď