Planking

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Planking

Príspevok od používateľa axxis »

Soviet napísal:To porovnavas futbal s plankingom? I bistu. No keby sa futbalisti radsej po bruchach plazili ako dazdovky a napodobnovali planking, tak by ta to bavilo viac?
A preco by som neporovnaval? Prvoradou ulohou oboch je zabavit ludi akurat, ze jedno je tak rozsirene, ze sa to nikomu nezda zvlastne. Je to uplne rovnake ako by som porovnaval krestanstvo s nejakou sektou zo Stareho hrozenkova, ktora veri vo vzduchomalebne krutolakomce.
Tebe sa zda hlupy planking, mne sa zda, ze oba su na uplne rovnakej urovni a tiez nehovorim, ze ludia su hlupi ked hraju futbal, alebo iracionalne jancia ako male deti ked ich milovany hrac streli gol. Cely planking je mi prilis lahostajny nez aby som sa o nom s Tebou hadal a ked sa Ti nelubi tak ho proste tiez odignoruj a je to. :)
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Niektoré fotky vyzerajú celkom zaujímavo, také na ktorých musia udržiavať rovnováhu na nezvyčajných miestach. Iné mi prídu nudné, že by to zvládol aj opitý bezdomovec a asi slúžia iba na prezentovanie "pózujúcej" osoby.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

celé mi to príde retardované. So športom to porovnávať nejdem, lebo sa to nedá. Toto nevyžaduje žiaden tréning ani umenie. Len si lahne a niekto ho odfotí. Potom uteká aby ho ujovia v bielom nezobrali do sanitky. Kam ten svet speje?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja už len čakám koho napadne takýmto spôsbom vystavať najvyššiu alebo najdlhšiu "stenu" z mrte veľa ľudí, nech je to všade v TV, novinách a MEGA knihe rekordov...

//nakoľko poviem fotografovi trí-štý-ri, tak ja sa udržím aj na koňskom falusovi... (aby ste to nebrali ako výzvu, dodám len, že som tým chcel povedať že je to prosto easy...)
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Kto vam do hlav vopchal ze je to sport? ... Este parkour pochopim ze davate k sportu, ael toto so sportom nema nic spolocne, mylite si pojmy chlapci. Je to zabava nie sport. Ako niekto napisal, moze bud prezentovat tu danun osobu v nezmyselnej polohe (v com je pointa), alebo ukazat na jeho skill, tak schvalne, kto z vas sa udrzi na stlpe s 10cm priemerom ako doska? Tipujem ze malo kto.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pozor. Kto ti povedal, že my sme povedali, že je to šport? Čítaj poriadne. Niekto to tu porovnal s futbalom, prípadne s parkourom - práve na to sme tu narážali, že sa to porovnávať nedá, pretože na športy je potrebné nejaké skillz, pričom na tento "planking" nie je potrebné nič, iba dávku debilizmu a ešte k tomu aj poriadnu dávku fantázie, že je to "super, smiešne, zábavné" a tak ďalej. To isté môžem napísať o sadení ríbezlí, alebo sekaní pŕhľavy...
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

lumir napísal:mne sa to paci... vnimam to ako fajn recesiu, ktora nikomu neublizi :)
čítal som že sa pár ľuďí pri tom aj zabilo... napríklad chalan ktorý robil plank na zábradlí balkónu na 8 poschodí ... :(

pár z tých foto čo som videl bolo občas aj vtipné, ale tých ktorí sa fotia na koľajniciach pred prichádzajúcim vlakom a podobných extrémistov by som nakopal do riti.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ruku na srdce: to, že si niekto ľahne niekam a spraví si trošku netradičnejšiu fotku je okey a nič proti tomu nemám. Problém mám s hype-om čo okolo toho vznikol a ten vďaka medializácii posúva hranice až na nebezpečnú úroveň. Čiže áno, je to kravina, ale nie pre tú fotku samotnú (kto z nás nemá nejaký uletenejší záber?) ale pre to, čo z toho vzniklo.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

silmarill napísal:čítal som že sa pár ľuďí pri tom aj zabilo... napríklad chalan ktorý robil plank na zábradlí balkónu na 8 poschodí ... :(
No vida a potom že prirodzený výber medzi ľudmi nefunguje :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Milujem tie debilne dovody robim to z nudy alebo robim to pre zabavu :lol: chlapci vsetci do jedneho to robite kvoli neschopnosti urobit nieco co si vyzaduje namahu a originalitu a potom sa s vasimi fotkami schovavate za to ze aka je to sranda aby ste neboli za debilov :lol: tlieskam!! (vynimkou su azda len ti plankisti ktori to robia na tych basach piva vo vyskach, tam treba mat dobry balanc a trosku aj svaly) Keby tie fotky vyplynu z opitosti tak sa zabavim a dam asi aj k+ lebo to je vtipne, ale toto? :P
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

na niektorych fotkach to vyzera vtipne... ale vacsine jednoducho nechapem... nie je to moj typ humoru..

takze moj nazor je niekde medzi seth-ovou citaciou z encyklopedie dramatica (ta pobavila vyse nez akakolvek planking fotka), begbeee-ovym rozhorcenim sa nad zbytocnym rozruchom a nieco ma spolocne aj so srncovym nadavanim na nedostatok originality
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Len pre zaujímavosť
1. prípad -> Smrť
http://www.topky.sk/cl/11/1275553/Mladi ... -planking-

2. prípad -> Vážne zranenie
http://www.topky.sk/cl/11/1275822/Dalsi ... echy-auta-
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

fiha kolko skillerov na tomto fore :shock:
vzdy robite len veci, ktore vyzadaju talent a roky pilovania schopnosti?

co takto pitie alkoholu? fajcenie vodnej fajky? alebo este lepsie, co fotenie s hosteskami na vystavach? co fotenie sa pri monopostoch ked su niekde na vystave? tiez nikto tie hostesky neje*al a na monoposte nejazdil...
chlapci vsetci do jedneho to robite kvoli neschopnosti urobit nieco co si vyzaduje namahu a originalitu a potom sa s vasimi fotkami schovavate za to ze aka je to sranda aby ste neboli za debilov tlieskam!!
edit:// a najvacsi gol je ked sa pri vsetkych vyssie uvedenych veciach dobre vela pofotite a obratom to date na facebook nech vam to ludia daju "to sa mi paci"
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

axxis ruku na srdce, ty poznas ludi co robia to co si prave napisal? kazdopadne aj keby, tak neni z toho taky je*** fenomen ako z toho ze si niekto lahne na zem :roll:
Napísať odpoveď