Prístupové heslo

Informácie o software, ankety...
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prístupové heslo

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Zdravím.. Známy mi doniesol počítač (Win XP, inú konfig. neviem) s problémom, že (údajne) jeho 10-ročný syn na ňom hral CS-ko, počítač sa vypol a zrazu Windows pýta prístupové heslo.. Sväto sväte sa mi dušoval, že tam nikto nič nenastavoval, že to samé od seba po tom vypnutí.. Mne sa to nejak nezdá, ale je niečo takého možné? Ak hej, tak sú nejaké defaultné heslá, ktoré by tam mohlo byť nastavené? Ďakujem vám
Shano
Darca
Darca

Re: Prístupové heslo

Príspevok od používateľa Shano »

skusal si sa prihlasit ako administrator ? Ked chce potebe heslo stlac ctrl+alt+del+del meno daj administrator heslo nic a enter .... :)
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

S menom bez hesla nešlo, ale skúsil som dať meno Administrator a heslo admin a už to fičí :D Ešte by som sa chcel spýtať, či sa teda to heslo používateľa (nie Administratora) mohlo nastaviť samo, alebo tam bol nejaký zásah.. Lebo ja si myslím, že veci sa samé od seba nedejú
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

Priklanam sa k verzii ze syn to zmenil a boji sa vyprasku :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Niektore verzie XP, Vista a 7 maju nastavenu platnost hesla, ktoru pri zakladani uctu mozes skocit. Tusim je tam limit 6 mesiacov, takze pri pouzivani mu to zrazu vyskocilo, ze je potrebne zmenit heslo uzivatela, pretoze staremu skoncila platnost (hoci tam nebolo ziadne heslo), omylom mohol nieco kliknut a bolo.
Napísať odpoveď