Do bulharska s OP

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Do bulharska s OP

Príspevok od používateľa SRneC »

Ahojte od minuleho roka udelilo slovensku Srbsko vynimku pri prechode do Bulharska a staci uz len OP avsak jeden znamy ma "naplasil" ze neuznavaju starsiu formu OP (laminatovu karticku) ale len novu vo formate platobnej karty resp. vodicaku. Myslim si ze OP ako OP, ani ma stranke MZV nic o type OP nehovoria a kedze nemam ten stary komunisticky tak podla mna staci aby bol platny - co je. Kedze odchadzame 7.7 rano a dnes je statny sviatok aj tak by som uz nic nevybavil. Co si myslite?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Do bulharska s OP

Príspevok od používateľa hojko »

Co je jednoduchsie, ako zavolat na info linku Ministerstva zahranicnych veci a opytat sa priamo tam??? Kazdopadne ti to je teraz uz viacmenej jedno, pretoze ten obciansky si vybavit asi nestihnes, okrem toho si novy OP mozes vybavit len v pripade straty, poskodenia alebo ak mas 6 mesiacov do konca platnosti OP.

MZV - pozri sem, nikde sa nepise, ze je potrebna nova verzia OP.
Frikso
Darca
Darca

Re: Do bulharska s OP

Príspevok od používateľa Frikso »

Presne s týmto ma niekto plašil minulý rok, keď som šiel do BLG na OP letecky. Ževraj ten stary laminovany tam nepoznaju a treba mať európsky. Sám som si povedal, že je to kravina, šiel som s tým, čo som mal a úplne v pohodičke. Tipujem, že toto bude ten istý prípad.
Napísať odpoveď