Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Vsetko ide stiahnut, keby si to hodi do googlu.
však viem ale to C++ som už skúšal ale nejde my to...a ked to budem mať nainštalované všetko tak potom mam všetko urobiť to čo si dal tu stránku ...ako úplne všetko?
Ano uplne vsetko.
Pozri. Pokial nemas ani paru o tom, ako Trinity alebo tvoje ArcEmu a podobne emulatory funguju, tak to bud neries a najdi si funko, kde sa vyblaznis a zbytocne sa nesnaz. Ked to pre teba vyzera zlozito (pritom mozem povedat, ze to nieje), tak si radsej stiahni nejaky uz skompilovany repack, ktory 90% nainstaluje namiesto teba a ty to uz len doladis. A pokial nedokazes ani pouzit Google a zistit, ako funguju VPN siete a TeamViewer, vratane IP a podobnych veci, tak to je uz len na tvojich schopnostiach.
Ale nechaj ho nech sa posnazi. Repacky su onicom lebo nemozes zostat up to date s aktualnymi zmenami. Ked chce server, nech zbada co to obnasa si ho spravit.
ale rosprával som sa otom s kamošom a on si robil cez Arcemu server iba prepisal IP na svoju a šlo mu to ... lenže ked prepíšem localhost na IP tak sa my nenačíta logonserver 
hej tak co sa neopytas tvojho kamosa nech ti pomoze...craftak napísal:ale rosprával som sa otom s kamošom a on si robil cez Arcemu server iba prepisal IP na svoju a šlo mu to ... lenže ked prepíšem localhost na IP tak sa my nenačíta logonserver
nerozumiem, preco si myslis ze kazdy caka len na to, aby ti mohol poradit.
ked nerozumies suvislostiam tak zacni pekne od zaciatku a nie hned serverom.
aj keby ti tu dakto napisal x-bodovy postup tak by si to nespravil.
-
lekoklatik
VIP
Tak si WoW už môžu zahrať všetci.
Chalani z Blizzardu to vymysleli fakt pekelne.
Nie je to 14 dňový trial. Ani pozvánka od kamaráta.
Jedná sa o free2play do levelu 20.
Čas za ktorý sa na level dostanete je len vo vašich rukách.
Celkom dobrý nápad podľa mňa : )
http://games.tiscali.cz/oznameni/tak-uz ... arma-56218
pre tých čo to radi anglicky http://www.hookedgamers.com/blogs/andre ... el_20.html
Chalani z Blizzardu to vymysleli fakt pekelne.
Nie je to 14 dňový trial. Ani pozvánka od kamaráta.
Jedná sa o free2play do levelu 20.
Čas za ktorý sa na level dostanete je len vo vašich rukách.
Celkom dobrý nápad podľa mňa : )
http://games.tiscali.cz/oznameni/tak-uz ... arma-56218
pre tých čo to radi anglicky http://www.hookedgamers.com/blogs/andre ... el_20.html
Zdravim!!
Prosim poradte mi nejaky dobry realm s ceskoslovenskou populaciou...Hraval som na Narniase ale ked tak pozeram teraz na to vydim ze tam bohvie kolko ludi nehra...
Prosim poradte mi nejaky dobry realm s ceskoslovenskou populaciou...Hraval som na Narniase ale ked tak pozeram teraz na to vydim ze tam bohvie kolko ludi nehra...
no teakže ku tomu serveru... ja nechcem cez MsQl ale ja chcem cez ArCeMu a to my vravel kamarát že ked si cesto robil server tak prepísal na svoju IP hamachi a potom localhost prepisal na IP hamachi ale ked prepíšem localhost na Ip hamachi nenačíta sa my logonserver že to vyhodí error 
Aj nam das ten error alebo to budes stale pisat dokola? Musis zmenit IP adresu v databaze, nie v configu, tam sa ti len zmeni IP, kde sa login server a world server pripajaju k databaze.craftak napísal:no teakže ku tomu serveru... ja nechcem cez MsQl ale ja chcem cez ArCeMu a to my vravel kamarát že ked si cesto robil server tak prepísal na svoju IP hamachi a potom localhost prepisal na IP hamachi ale ked prepíšem localhost na Ip hamachi nenačíta sa my logonserver že to vyhodí error
no šak 1.) databaza tam neni 2)kamarát vraví že on to nerobil tak a šlo mu to ... tak ja už neviem... tu vravíte tak a on zase tak ... aj na netu to je tak ako to vraví kamoš ale ja uš fakt neviem
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 12:28)
to je asni naič ne?
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 12:28)
to je asni naič ne?
-
Wishmaster
Medium Professional
Ty vole chlape.. Radsej to vzdaj a chod hravat niekde na freecko. Bo jak ta tak sledujem v tejto diskusii, nevies co a ako to chces robit..
čavte, tí čo hrate wow možno mi budete vedieť pomôcť mám v PC:
Zdroj 350W
Typ procesora AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+
Čipset zákl. dosky AMD 760G, AMD Hammer
Grafická karta ATI Radeon 3000 (700 MB)
Systém. pamäť 1536 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
podla toho čo som pozeral tak je tam jedine to že musim mať 2jadrovy procesor a tento nieje (nevyznam sa vtom HW je umna total tabu)(A hlavne mi ide oto či je ten zdroj na WoW dobry ,50:50.)
Bude to stačiť na WoW TBC?
PS: Raz som mal WoW a časom mi odpalilo maticu a postupne sla graficka aj ramka... či to bolo v zdroji neviem.
Zdroj 350W
Typ procesora AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+
Čipset zákl. dosky AMD 760G, AMD Hammer
Grafická karta ATI Radeon 3000 (700 MB)
Systém. pamäť 1536 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
podla toho čo som pozeral tak je tam jedine to že musim mať 2jadrovy procesor a tento nieje (nevyznam sa vtom HW je umna total tabu)(A hlavne mi ide oto či je ten zdroj na WoW dobry ,50:50.)
Bude to stačiť na WoW TBC?
PS: Raz som mal WoW a časom mi odpalilo maticu a postupne sla graficka aj ramka... či to bolo v zdroji neviem.
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Mne ide tbc na jednojadrovom procesore , 1gb ram , 256 grafika a 350w a. všetko ide ok
dik adroz moc si mi pomohol
dal by som ti K 
EDIT: a na akej grafike ti to ťaha ?
EDIT: a na akej grafike ti to ťaha ?
-
adr0z
Zablokovaný
nVidia GeForce 7600GS
3D grafická karta se 64MB pamětí takuto grafiku nato treba. Je ta moja dostačujuca Grafická karta ATI Radeon 3000 (700 MB) ? (v HW sa vôbec nevyznám prosim poradte mi)
Jasné že ti to pôjde, ja som Wowko (TBC) rozbehol na 512mb ram, 64mb grafike (Geroforce 440mx) a cca 1,4 ghz procesor a dalo sa to v pohode hrať... aj keď v OG to bol brutal
.
//: A procesor bol tiež 1jadro.
//: A procesor bol tiež 1jadro.
-
adr0z
Zablokovaný
Hrá vlastne niekto s hojka na 2.4.3 ? Ved je to najlepší PATCH !! Ja tam hrám stále , wotlk som nikdy neskusil a ani neplánujem .. ked niekto hrá , napíšte do PM možme spolu zahrať , serverov je málo ..