ked hraje a je 1 lvl tak mu 30 nehodiCroven napísal:ale ako prve zahraj tutorial,zanho dostanes 400+IP a budes 2 a pol level,takze si budes moct kupit niakeho champa za 450,dalej mozes hrat hry co-op vs AI,co vlastne hras proti botom,takze to ti ako novacikovi odporucam,pretoze ked zacnes hrat normal hru,tak tam je vela ludi co maju main acc lvl 30 a strasne flamuju ked to nevies hrat ked sa to len ucis
League of Legends
Re: League of Legends
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
jaaaj tak to ked si hraval dotu a hon tak to si budes v pohode davat,po par hras is zvyknes na shopa a pojde to samo
Bože son-goku ty si dementný? Sú to hráči ktorý majú 30 lvl acc. ale hrajú na novom acc. odzačiatku, je ich 70% ...
Preboha to je sila odkedy to hram čo ďalej ta furt je busy abo unavailable server dost k....
-
Croven
Star
lebo maju nahovno platformu ktora nezvlada vela ludiLucas77 napísal:Preboha to je sila odkedy to hram čo ďalej ta furt je busy abo unavailable server dost k....
-
snaque
Light Professional
pokiaľ si si nevšimol, tak tie výpadky sú spôsobené tým, že delia európsky server na 2 časti - východ a západ. Keď to rozdelia už by to padať nemalo....Lucas77 napísal:Preboha to je sila odkedy to hram čo ďalej ta furt je busy abo unavailable server dost k....
_____
Ináč, mám taký problém, že odkedy som kupil novy notebook, keď minimalizujem hru a nasladne sa chcem do hry vratit, vyhodi mi to error s nejakou hlaskou, ze si mam aktualizovat driver na grafike a hodi ma to na tuto stranku - http://www.nvidia.co.uk/object/notebook ... er-uk.html.
Som si isty, ze driver mam najnovsi.
Neviete mi niekto poradit kde moze byt chyba?
Ďakujem
-
Qerten
Medium Star
nepísal niekto o problémoch so spomaleným netom pri spustenom lolku? vyriešil to nejak?
jj pozri si v task managerovi ci nemas spusteny bmp.exe
-
lekoklatik
VIP
@Qerten to čo píše son-goku je pi*****. bmp.exe nemá nič spoločné s laucherom lol. Je to obyčajný zaprdený proces ktorý mu spustil nejaký vírus.
@Son-goku keby sme ti to nepovedali asi 3ja + som priložil wiki odkaz, nepoviem ani slovo...
@Son-goku keby sme ti to nepovedali asi 3ja + som priložil wiki odkaz, nepoviem ani slovo...
pocuj sem ja viem ze to nema s lolkom nic spolocne ale on sa pytal ci sa to vyriesilo a ano odinstaloval som to a ide to teraz ok
-
Qerten
Medium Star
bol to pmb.exe (nie bmp.exe) a áno bolo to preto, možno to ku LoL nepatrí, a ak naozaj nepatrí, tak ho ten LoL nejakým spôsobom "hecuje" a tak spomaľuje ten net.. k+
hrali ste za yoricka?komentare a hlasovanie videa ma zaskocilo ja s nim teraz hrajem a celkom to s nim ide dobre.spamujem spelly da sa to.podla mna je to schopny champ neviem preco tolko negativ
-
lekoklatik
VIP
Mne príde ako veľmi ťažko hrateľný. Verím tomu že sa s ním niekto dokáže naučiť hrať výborne, avšak doteraz som ho veľa krát nevidel a ak áno, tak sme ho vždy dali dolu ako nič. Či už 1vs1 alebo v team fighte.
Včera som hral asi po týždni jednu hru a warwick dostal nejaký boost? Pretože bol neskutočne op, i keď sme ho nejak predsa len zdolali. už to nebolo med lízať ako kedysi.
Chcelo by to nerf.
Včera som hral asi po týždni jednu hru a warwick dostal nejaký boost? Pretože bol neskutočne op, i keď sme ho nejak predsa len zdolali. už to nebolo med lízať ako kedysi.
Chcelo by to nerf.
Mne ako schopný vôbec nepríde, teda neposúdim to keď osm ho ešte nehral ale čo som ich pár videl tak nič moc teda...a tá ulti stojí tiež za hovno...
hral som proti yorickovi kopu krat ale fakt taky normal hraci ... ale uplne prva hra proti nemu hral za nemo neviem co to bol za hraca no dal nas 3och na lvl7 ako papiere nechapali sme
leko myslím že nedostal boost, len sa ho ludia naučili hrať s trošku inými itemami, a to že je OP jak prasa je fakt, keď proste idú madred+tank itemy tak sú neporazitelný...
tak pravda zalezi proti komu sa hraje ale ja som chytal do pasci sice som mal 250 hp a jarvan 400 a boli sme 1 vs 1 ale staci zaspamovat spelly W a E a da sa to v pohode prezit.
-
lekoklatik
VIP
Každá hra a každý hráč je úplne, ale úplne iný.
Tým pádom sú aj hrdinovia rôzny. Každý jeden champ je dobrý. Úplne akýkoľvek.
To záleží len a len na hráčovi ktorý za neho hrá.
farmiť farmiť farmiť.
Smejem sa keď mi niekto v queue napíše že poslednú hru vyhral a mal skóre 23/1/12
No a? To že hral s lamami minulý hru neznamená že môže dostať lamy aj teraz...
btw už ste sa niekto dostali nad hranicu 1200?
Ja som to už konečne zvládol a mám veľkú radosť : )
rating 1234 > lekoklatik ^_^
Tým pádom sú aj hrdinovia rôzny. Každý jeden champ je dobrý. Úplne akýkoľvek.
To záleží len a len na hráčovi ktorý za neho hrá.
farmiť farmiť farmiť.
Smejem sa keď mi niekto v queue napíše že poslednú hru vyhral a mal skóre 23/1/12
No a? To že hral s lamami minulý hru neznamená že môže dostať lamy aj teraz...
btw už ste sa niekto dostali nad hranicu 1200?
Ja som to už konečne zvládol a mám veľkú radosť : )
rating 1234 > lekoklatik ^_^
no ved preto som to spomenul ze zalezi aj proti komu sa hraje teraz som si zahral ja yorick plus xin vs poppy a kata. a za cca 13 minut boli ich dva turety dole.tam vela ludi pinda na yoricka ze ghulovia nedavaju damage respektivne malo.co je blbost lebo ak sa spawne pri enemy tak da od stupna lvl od 60 do 200 damage ale ich stve ze ked ghul nanho utoci tak bere len 14.je to do pohody champ.
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 20:11)
lol uz ma to nebavi hrat so sprostymi spanielmi co maju level 20 ale hraju to ako po prvykrat nasiel by sa niekto kto by si zahral z hojka 5 vs 5 random ale nie ranked
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 20:11)
lol uz ma to nebavi hrat so sprostymi spanielmi co maju level 20 ale hraju to ako po prvykrat nasiel by sa niekto kto by si zahral z hojka 5 vs 5 random ale nie ranked
-
PhYs0c
King
s yorickom je to tazko, asi len jedna hra sa mi vydarila s nim kde som mal uz v 10 minute 5/0..a hraci proti nam boli dobri neboli to lamky..ale ostatne hry mi s nim nesla karta vobec