Chcem sa spitat ako sa u nas dostavaju peniaze do obehu ... vytlacia sa a dalej ?? komu patria...
Potom este ako to je v inych statoch popripade ine formy statu(vlady) ...
viem mozem to najst cez google skusal som ale nenasial som
dakujem
To je už iná kategória, to sa nedá až tak porovnávať. Vieš ja hovorím len o takých "trendy" príležitostiach čo sa periodicky vyskytujú a istý typ ľudí nikdy neváha ich využiť, to nie sú krádeže v pravom slova zmysle, to sú skôr také malé "omše" kedy sa nájde veľa takých čo radi hodia do zvončeka.hughito napísal:3 najväčšie krádeže 20. storočia: arizácia, kolektivizácia, privatizácia.
Konšpirácia sa nechytá, ale tak áno, profesionálny konšpirátori typu Jones si nahrabú solídne.
Ale to je niečo úplne iné ako konšpirácie Hughito. To čo vravíš vždy bolo a vždy bude, to nie je konšpirácia, to je prirodzené.hughito napísal:história jasne ukazuje, že vždy tu boli skupiny, ktoré sa pokúšali o moc, skupiny, hnutia a sily, ktoré klamali/zavádzali ľudí, bola tu propaganda, vždy tu boli snahy o ovládnutie ľudí (v rôznych sférach) atď.
Tieto filmíky sú doslovne "z blata do kaluže". Ak bol človek pred tým naivný kkt, tak sa z neho potom stane paranoidný kkt. A ostane tam kde bol aj dovtedy - v prdeli. Akurát si bude daný človek myslieť, že vie viac.gogo956 napísal:ja tieto filmy vo vseobecnosti neodsudzujem, naopak, mnohe z nich dokazu nestrannemu pozorovatelovi objasnit urcite aspekty o ktorych predtym nemusel vediet.
pekne spracované, ale je to dosť subjektívne a evokuje to pohľad že Zem = Amerika.
Ja som sa pýtal, čo hovorí v rozpore s mojimi tvrdeniami, nezisťoval som kto na koho reagoval. Ak ti to nedošlo ja som reagoval na tebakrija napísal:a kto reagoval na teba?