Alkohol a deti
Re: Alkohol a deti
lebo su to peniaze vyhodene von oknom
-
KaptMichal
King
Že sa takto vôbec pýtate. Tie deti vyrastajú viac-menej bez výchovy, rodičia makajú a znesú im aj modré z neba. Detičiek sa ani nedotknú, lebo veď to len za komančov sa deťom strelila jedna výchovná (Deti predsa majú svoje práva)... No a potom príde ten vek kedy v TV presedlajú z rozprávok na E! channel a MTV zovšadiaľ sa na nich rútia popové hviezdy, idoly, just party a rodičia sú tí poslední, koho budú počúvať... Takže nečudujme sa prečo vidíme 12 ročné kur*y...
S týmto súhlasím. A mohli by sa aj obnoviť záchytky.SRneC napísal:zaviedol by som aj platby za osetrenie ozranov nie len za hospitalizaciu. Vsetci budu nadavat na zdravotnictvo ale tie stovky ozranov na pohotovostiach kazdy den zadarmo nikto nevidi. Smradlavi posrati, postati, ogrcani agresivni, treba ich zasivat, zaludky vyplachovat a for free.![]()
ked nevedia pit nech nepiju..
Je to aj chyba rodičov a výchovy.
na strednej sme boli na nejakom výchovnom koncerte či čo to bolo (proste nejaká kravina) a v rade predomnou sedeli asi tak 12/13 rocne dievcata. Zrazu spoluziak, ze necitis alkohol. A oni si tam otvarali tie male plastove stamprliky. Nechapem co natom vidia, chcu sa hrat na dospelych alebo co.
na strednej sme boli na nejakom výchovnom koncerte či čo to bolo (proste nejaká kravina) a v rade predomnou sedeli asi tak 12/13 rocne dievcata. Zrazu spoluziak, ze necitis alkohol. A oni si tam otvarali tie male plastove stamprliky. Nechapem co natom vidia, chcu sa hrat na dospelych alebo co.
Poslať ich do ústavu.
Môj kamarát bol pred rokom po za školu a mamka ho poslala do ústavu.
Môj kamarát bol pred rokom po za školu a mamka ho poslala do ústavu.
hrozne.... to za nasich cias sme cakali s alkoholom do 16r! 
Aspoň budú povoľnejšie.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to uz ste boli veterani zivotalumir napísal:hrozne.... to za nasich cias sme cakali s alkoholom do 16r!
Rayiner? Ty si hovoris, ze za tvojich casov to tak nebolo? Hovoris ako z pohladu dospelaka pocuvaj. Na to, ze od tych 13 rocnych chlapcov 2 roky dalej mi pride.. Hmm..
Bol som pred dvoma týždňami posedieť s partiou v bare a neskôr sme zavítali aj na jednu diskóteku. Bola tam banda asi 15-18 ročných sopliakov opitých tak, že pár z nich nevedelo ani stáť na nohách, snažiac sa tancovať strkali do každého okolo seba, smiali sa, hádzali po sebe, no neskutočnú zábavu mali. Hrali akurát Michala Davida a tak sme sa s priateľkou zobrali, že ideme zatancovať. Zhodou okolností sme sa ocitli v ich "kotli" a jeden taký holobriadok do mňa stále "nechtiac" strkal, načo som ho zdrapil za tričko a to by ste mali vidieť jeho reakciu. Zrazu bol úplne triezvy, jeho predtým lámaná reč sa mi teraz plynule ospravedlnila, zrazu vedel zázračne stáť v kľude na mieste bez akéhokoľvek kymácania. Pohľadom som prešiel ostatných jeho kamarátov a zázračne aj oni vytriezveli. Dodnes neviem, ako som to spravil, ale asi nejakým spôsobom viem odbúrať alkohol z tela.
Len tým chcem povedať, že niektorí svoj stav predstierajú. Zrejme si myslia, že byť opitý je niečo cool, cítia sa zrejme viac dospelí a koniec koncov na facebooku a v škole sa môžu chváliť, akí boli rozbití a že si nič nepamätajú. Toto predstieranie som zažil viackrát. Raz som videl chlapca, ktorý ledva kráčal spolu so svojimi kamarátmi a len čo sa rozlúčil s nimi a zašiel za roh, tak ako šibnutím čarovného prútika sa jeho chôdza zrovnala, vytiahol kľúče od bytu a v pohode odišiel domov.
Len tým chcem povedať, že niektorí svoj stav predstierajú. Zrejme si myslia, že byť opitý je niečo cool, cítia sa zrejme viac dospelí a koniec koncov na facebooku a v škole sa môžu chváliť, akí boli rozbití a že si nič nepamätajú. Toto predstieranie som zažil viackrát. Raz som videl chlapca, ktorý ledva kráčal spolu so svojimi kamarátmi a len čo sa rozlúčil s nimi a zašiel za roh, tak ako šibnutím čarovného prútika sa jeho chôdza zrovnala, vytiahol kľúče od bytu a v pohode odišiel domov.
-
lekoklatik
VIP
vieme hugito
nuž tak vidíte. Pinco na vlastné oči videl aký alkohol sa pije
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 23:52)
http://www.videacesky.cz/skece/jim-breuer-alkohol
nic nove nenapisem, ale mozem potvrdit. zacal som pit v 14 a rozhodne som nebol medzi prvymi. nijako to neohrozilo moju buducnost, pijem coraz menej(1x mesacne) a aspon mam slusnu vydrz. mne osobne je to jedno, ja s nimi do styku neprichadzam cize ma to netrapi, ale s tym preplacanim v pripade lekarskeho zasahu plne suhlasim.
-
jin
VIP
pinco: Pravda ako hrom chlape! vystihol si to. Decká vidia, ako strašne cool je byť nadratý jak snop a na druhý deň sú v partii najväčší kápovia. Vidia, že v niečom "vynikajú", sú hrdé na svoj vysoký prah a pretekajú sa, kto dá viac. Je to nechutné, no chybu vidím v akútnom nedostatku sebarealizácie, rodičovskej starostlivosti a záujmu. Avšak nechcem byť ten,čo vodu káže a víno pije. V mladosti som tiež povyvádzal, tiež sme robili kravina a mysleli sme si, ako je super chodiť o druhej v noci po uliciach totálne podnapití a ráno sa chváliť, ako nás bolí hlava. Hold, mám šťastie, že som pochopil, že "túry cesta nevede."
pinco: Keby som takých ľudí nepoznal osobne, tak ti asi neverím, ale áno, sú aj takí, ktorí to predstierajú. Proste to úplne hrajú. Majú v sebe dve pivá, ale správajú sa na 20.
Ich pohnútky k tomuto u mňa zostanú navždy nepochopené. Sranda, že tí istí ľudia, čo toto robili, sa časom tak aj naozaj spíjali, mnohokrát ešte horšie, ako to dokázali "zahrať."
Ich pohnútky k tomuto u mňa zostanú navždy nepochopené. Sranda, že tí istí ľudia, čo toto robili, sa časom tak aj naozaj spíjali, mnohokrát ešte horšie, ako to dokázali "zahrať."
-
Grim
Darca
...ja tiež takých hercov poznám...ale nemajú 14 rokov...ale 21...
Hm... Ono v dnešnej dobe to je dosť o psychike jedinca... či sa nechá stiahnuť partiou ja mám "len" 16 ale v živote som nebol vyslovene opitý... tvrdé som nepil v živote ani sa zatiaľ nejak nechystám...
Z môjho okolia dosť rovesníkov pije a väčšina to aj dosť zveličuje ako napísal pinco.
Na základnej som vyslovene neznášal, keď som prišiel po víkende a každý druhý/á mi vykladal koľko krát a s kým cez víkend grcal
Nikdy som nemal zo strany rodičov nejaké extra výchovné prednášky ohľadom toho... bolo to skôr moje rozhodnutie že proste nepijem... nikdy ma to nejako nebralo... nejak zvláštne som to napísal to je asi tým časom
Z môjho okolia dosť rovesníkov pije a väčšina to aj dosť zveličuje ako napísal pinco.
Na základnej som vyslovene neznášal, keď som prišiel po víkende a každý druhý/á mi vykladal koľko krát a s kým cez víkend grcal
Nikdy som nemal zo strany rodičov nejaké extra výchovné prednášky ohľadom toho... bolo to skôr moje rozhodnutie že proste nepijem... nikdy ma to nejako nebralo... nejak zvláštne som to napísal to je asi tým časom
Tak to je už zlé..len dúfam, že si nemyslel seba.Grim napísal:...ja tiež takých hercov poznám...ale nemajú 14 rokov...ale 21...
Osobne som sa stretol skôr s "placebo efektom", než z herectvom. Proste baba si dá 2-3 glgy a toľko sa hrá na opitú až tomu sama uverí.