Google+
Re: Google+
Nie, iba ak ťa sleduje aj on. Priateľstvá nie sú recipročné. Uvažuj o tom viac ako o twitteri.
Keby mal niekto pozvánku a bol by ochotný poslať, tak poprosím na [email protected]
Na oplátku aspoň k+
Na oplátku aspoň k+
rados915: posielam
ostatní kto chcete pozvánku, posielajte SS, nie tu spamovať na nástenke...
a nezabudajte, môže to niekoľko hodín trvať
//200
ostatní kto chcete pozvánku, posielajte SS, nie tu spamovať na nástenke...
a nezabudajte, môže to niekoľko hodín trvať
//200
Ako písal posersa.Aj ja posielam pozvánky.Na oplátku si poprosím K+ 
Hehe, to je irónia
http://www.zive.sk/zuckerberg-je-na-goo ... fault.aspx
tak a všetko mám na facebooku, google plas nepotrebujem 
http://pc.zoznam.sk/novinka/facebook-oh ... nky?ref=nf
http://pc.zoznam.sk/novinka/facebook-oh ... nky?ref=nf
Slabý protiúder Facebooku: skupinové chaty a videohovory 
Sú na to aj iné názory... Mňa osobne skôr láka mať možnosť všetko pod jednou hlavičkou, komplexnú službz a nie prepojených niekoľko služieb.
Samozrejme, že to nie je pre každého, najmä nie pre paranoikov, ale mne to vyhovuje. A Google je sympatická "vzdušná" firma, s ktorou nemám problém sa identifikovať na rozdiel od molocha Microsoftu a chaotického Facebooku.
Po operačných systémoch, komunikačných protokoloch a webových prehliadačoch tu máme konečne aj flame war aj na tému sociálnych sietí
Sú na to aj iné názory... Mňa osobne skôr láka mať možnosť všetko pod jednou hlavičkou, komplexnú službz a nie prepojených niekoľko služieb.
Samozrejme, že to nie je pre každého, najmä nie pre paranoikov, ale mne to vyhovuje. A Google je sympatická "vzdušná" firma, s ktorou nemám problém sa identifikovať na rozdiel od molocha Microsoftu a chaotického Facebooku.
Po operačných systémoch, komunikačných protokoloch a webových prehliadačoch tu máme konečne aj flame war aj na tému sociálnych sietí
Facebook namiesto snahy vyrovnat sa google+ mohol snazit napravit veci, kvoli ktorym IMHO google+ ako taky vznikol.
-
Space5800
Medium Professional
Namiesto snahy vyrovnať sa? Vy asi zabúdate koľko ľudí používa facebook. Že je niečo lepšie automaticky neznamená že sa to presadí.
Tak pardon. Este raz pre menej chapavych.
Namiesto snahy vyrovnat sa featurami, ktore G+ ma, ale facebook nie.
Namiesto snahy vyrovnat sa featurami, ktore G+ ma, ale facebook nie.
Veď Facebook nedokáže potiahnúť textový chat na 100% A chcú ešte Videohovor? :O
Ok, niekto mi zanechal koment na blogu, že to vyzerá ako plus... Takže ak máte pozvánky, pozrite si video (alebo aj nie) a pošlite mi e-mail - je v kontaktoch... Vďaka 
-
Space5800
Medium Professional
Tak pri videohovore to má na starosti hlavne Skype, FB sa tam veľa nenamaká.Rayiner napísal:Veď Facebook nedokáže potiahnúť textový chat na 100% A chcú ešte Videohovor? :O
//autoeditácia príspevku (07 Júl 2011, 20:48)
Do toho poradovníka som sa zapisal aj ja. Je to somarina. Lepšie je nájsť niekoho kto tam je a požiadať ho aby s tebou zdieľal príspevok.rozhladna napísal: Teraz otázka: Myslíte, že má väčšiu váhu, keď mi ju pošle niekto, kto je vnútri ako týmto spôsobom?
Pozvánky stále posielam ale podotkýnam (!!!) posielať mi SS a nerobiť OFFTOPIC.
Ak som ten google plus tweet rozumel spravne, tak netreba pozvanky. Uz sa moze prihlasit kazdy s google uctom, moze to niekto neregnuty potvrdit?
Nie, nemozme. Mne stale pise ze prekrocili kapacitu a mam to skusit znova za nejaky cas, napriek tomu ze som bol pozvany.
Mne to išlo bez pozvánky. S pozvánkou nie. 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak som sa s tým google+ trošku pohral, a teda zdá sa mi dosť chaotický. Vôbec neviem kde čo spraviť, nie je to ovládanie také intuitívne ako na facebooku. Neviem ako mám poslať správu kamarátovi, či už na stenu alebo ako to google pomenoval, alebo súkromne. Neviem kde nájdem možnosť poslať pozvánku niekomu inému... zatiaľ ma nejak neoslovil i keď treba uznať že je to pekné ale tým to zatiaľ pre mňa aj končí