Čaute, len by som sa chcel opýtať na približnú cenu tejto pánskej striebornej retiazky na krk. Striebro nenosím, takže nemám ani potuchy, čo také niečo stojí. Leží mi doma na poličke a kamarát by o ňu mal záujem, tak by som chcel zistiť cenu, čo to stojí v zlatníctve a ja sa s ním potom nejako kamarátky dohodnem. Jednoduchšie povedané, nechcem odrbať seba a ani jeho. Ďakujem pekne
prepáč, ale nemám váhu na to, aby som toto dokázal odvážiť... stačí mi približná cena za takéto striebro, resp. nejaké cenové rozhranie, v ktorom by sa mohla pohybovať jej cena... btw. retiazka vyzerá ako nová, absolútne nepoškrabaná...
nie je nič ľahšie ako popozerať na nete ceny retiazok. Veď podľa popisu retiazky na jednotlivých stránkach a fotky, sa dá zistiť rozmer oka a dĺžka retiazky a tým aj približná cena.
alebo zober do záložne, že by si to možno chcel založiť, ale chceš vedieť najskôr hodnotu... ja som sa tak bol spýtať na jednu retiazku, čo kamarát našiel, niečim do nej "zápílila" či čo, aspoň to tak vyzeralo, odvážila a povedala cenu...
Ty myslíš že tá retiazka je hrubá 3 cm ?? je to len 5 mm hrubá retiazka a ano je tam 925-ka odfotil by som ale je to velmy malé a nemam žiadny dobrý foťák aby to bolo viditelné
matoa napísal:alebo zober do záložne, že by si to možno chcel založiť, ale chceš vedieť najskôr hodnotu... ja som sa tak bol spýtať na jednu retiazku, čo kamarát našiel, niečim do nej "zápílila" či čo, aspoň to tak vyzeralo, odvážila a povedala cenu...
Ono striebro málo ktorá záložňa vykupuje teda vykupuje ale na spôsob G/€ čo býva väčšinou dosť pod cenu takže ti tam maximálne povie cenu podla toho koľko má gramov.
//Edit nejak tak to je len proste viem že ti povie cenu o niekoľko x nižšiu ako naozaj je.