PayPal fail

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
balthier
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

PayPal fail

Príspevok od používateľa balthier »

Stala sa mi nasledovna vec..ucet mam v SLSP a zmenil sa mi na osobny teda prisla mi nova karta tak som si ju chcel pridat v PP no chybu som spravil tu ze som pri potvrdeni karty 3 krat zadal zly overovaci kod z vypisu a kartu mi blokli..dalej mi vypisalo ze sa to da odblokovat ale nechapem co tam treba poslat nejake ID a este nieco..Stalo sa to uz niekomu a ake udaje im treba poslat? k+ ista
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: PayPal fail

Príspevok od používateľa audiotrack »

napíš sem čo ti napísali, lebo "nejaké id" a "ešte niečo" nie je zrovna dobrý popis. V tom postupe na odblokovanie ktorý si vypátral sa isto všetko spomína, prípadne im napíš mail a určite ti odpíšu. Paypal má celkom ochotný support, mne vždy odpísali behom pár hodín
balthier
Light Professional
Light Professional

Please upload the following documents:
1.A valid photo ID (front/back copy)
2.A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problems uploading the file, please contact our Customer Support for help.

1.bude asi obciansky alebo vodicak
2.nechaaaapem
chapem este ze to ma byt prelozene do eng
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

1) obciansky (predna zadna strana)
2) vypis z uctu z poslednej doby kde bude vidno posledne 4 cisla z tej platobnej karty. Taktiez tvoju adresu a meno (rovnake ako uvedene na paypal ucte pri registracii). Dokumenty v anglictine overene notarom! Kontaktuju ta do 7-10 dni aby sa "dokoncil cely proces". Ak mas problem s uploadovanim a pod., mas ich kontaktovat...
balthier
Light Professional
Light Professional

STomko napísal:1) obciansky (predna zadna strana)
2) vypis z uctu z poslednej doby kde bude vidno posledne 4 cisla z tej platobnej karty. Taktiez tvoju adresu a meno (rovnake ako uvedene na paypal ucte pri registracii). Dokumenty v anglictine overene notarom! Kontaktuju ta do 7-10 dni aby sa "dokoncil cely proces". Ak mas problem s uploadovanim a pod., mas ich kontaktovat...
fuu no obciansky by ani nebol problem ale vypisy dostavam 2x do roka a v IB vypisy sice mam ale je tam len c.u. bez karty a adresy a nohy si za notarom urcite nedolamem :D pripada mi to skvor ako sikana skor si dam vybavit novu kartu ako toto :? vdaka za odpovede k+
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

existuju 2 rozne veci - vypis z uctu a vypis z karty. Pripadne v banke za poplatok ti vydaju. Notar je na kazdom rohu vo vacsom meste...
balthier
Light Professional
Light Professional

STomko napísal:existuju 2 rozne veci - vypis z uctu a vypis z karty. Pripadne v banke za poplatok ti vydaju. Notar je na kazdom rohu vo vacsom meste...
nj ale ako to dam do anglictiny?to si mam prepisat a oni mi to akoze zhltnu?U notara sa asi tiez plati za potvrdenie ci?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Za potrvdenie sa plati. Ci si to mozes prelozit sam alebo ti to musi prelozit niekto kto je sposobily take materialy prekladat (tusim statom urcene prekladatelske spolocnosti) netusim, ale skor ta druha moznost.
balthier
Light Professional
Light Professional

napisal som im na support no ak mi nepomozu bez toho prekladania a overovania tak sa na nich mozem vykaslat...trosku to s tou ochranou prehanaju
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

ide v prvom rade o platobnu kartu, peniaze ludi, citlive osobne udaje - myslim ze ochrana je na mieste. Nemozes cakat ze na prosbu o "znovupovolenie" karty niekde cez mail ti vyhoveju... Ak by to tak bolo, v tom momente rusim PayPal :-)
balthier
Light Professional
Light Professional

Mozno by si to videl trochu inak keby sa to stalo tebe..Nie som tak naivny ze by som ich prosil o unlock :) Napisal som na podporu ci neexistuje daky iny nestandardny postup uz zalezi od nich do akej mieri su ochotny riesit problem..ak sa nepodari nevadi existuju aj ine sluzby ako PP..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

tak neviem ako sa ti podarilo. To už keď niekto nevie opísať 4 čísla správne tak to musí byť manták..., Paypal ochrana je na mieste a pochybujem o neštandardnom odblokovaní, v tomto ti určite nevyjdu v ústrety...a mysli aj na to, že nie sme všetia ako ty, že máme do 100€ na účte a dosť by ma mrzelo keby mi vybielia účet cez Paypal, lebo niekto si nájde číslo mojej karty a overovací kód na 9999 pokusov trafí ... :slap:
čo sa týka toho overenia tak to sa vzťahuje len na prekladaný dokument a potrebuješ razítko od prekladateľa (a to je celkom drahý špás)

na druhej strane, je dosť možné, že SLSP ponúka možnosť to vytlačiť priamo v ENG a potom to nebude potrebné vôbec overiť
balthier
Light Professional
Light Professional

hrban napísal:tak neviem ako sa ti podarilo. To už keď niekto nevie opísať 4 čísla správne tak to musí byť manták..., Paypal ochrana je na mieste a pochybujem o neštandardnom odblokovaní, v tomto ti určite nevyjdu v ústrety...a mysli aj na to, že nie sme všetia ako ty, že máme do 100€ na účte a dosť by ma mrzelo keby mi vybielia účet cez Paypal, lebo niekto si nájde číslo mojej karty a overovací kód na 9999 pokusov trafí ... :slap:
čo sa týka toho overenia tak to sa vzťahuje len na prekladaný dokument a potrebuješ razítko od prekladateľa (a to je celkom drahý špás)

na druhej strane, je dosť možné, že SLSP ponúka možnosť to vytlačiť priamo v ENG a potom to nebude potrebné vôbec overiť
Laskavo si ma neber do huby!Ak si potrebujes drnkat ego chod na pokec medzi 15 rocnych mozno tam medzi nimi si budes pripadat ako este vacsi frajer :smt098 :minus: PP ochrana je na mieste ale urcite by nebolo od veci keby ta bombova ochrana trvala mesiac a potom mam znova moznost si kartu zaregistrovat ale to je uz tazka matematika ako vidim aj na teba..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ja som ti poradil, nabehni do slsp a opýtaj, sa či ti to nevedia tlačiť priamo v eng, ale keď si hlúpy a čítaš len to, že máš pár € na účte a urážaš sa, tak to vraví za teba a to :minus: neberiem v zlom, veď za pravdu sa každý hnevá :D

btw naťukaj v bankomate 3x svoj pin na kartu nesprávne, že čo sa stane :P a ešte na drzovku skús zavolať na helpdesk, či by ti kartu neodblokovali len tak na diaľku... , nejaký ''neštandardný postup'' :smt006

AD1:
jen aby si chápal prečo je treba výpis z IB
predstav si situáciu, že by ti niekto ukradol peňaženku, teraz zablokuje kartu na paypal lebo sa mu nepodarí 3x zadať správne štvorčíslie (nemá prístup k IB, takže tie 4 čísla nevidí a len háda), samozrejme napíše e-mail a požiada o odblokovanie s tým, že má občiansky a vodičský (ktorý je tiež v ukradnutej peňaženke), náhodou mu kartu odblokujú a rovno požiada aj o priradenie k PP účtu, čo mu tiež spravia lebo veď má vodičský aj občiansky. No a hneď by ti vybielil účet aj s tvojimi 87,48 eurami ... :lol:
zvyšok je len OT
AD2:
ja som to štvorčíslie napísal na prvý krát, ako aj 99,9% užívateľov PP, neviem ako to niekto pobabre aj na 3x a ešte si nedokáže priznať vlastnú chybu, ba dokonca čaká, že mu vyhovejú so ''neštandardným'' postupom. preber sa prosím... :smt080
balthier
Light Professional
Light Professional

Len tak v rychlosti som si prebehol tie tvoje blaboly aj viacero tvojich zakomplexovynych prispevkov a zistujem ze na teba je vobec skoda reagovat..

//autoeditácia príspevku (09 Júl 2011, 16:57)
ba dokonca čaká, že mu vyhovejú so ''neštandardným'' postupom. preber sa prosím... :smt080
Tak prave mi prisiel mail z PP :pravidla: :
Spoiler
Dear xxxxxxxxxxx,

Thank you for contacting PayPal regarding difficulties that you have
experienced when attempting to confirm your card ending xx31.

I am very pleased to take this opportunity to assist you today.

Mr. xxxxxxxxxxxxx, for your protection, your card ending xxxx was
temporarily disabled because you entered the PayPal code incorrectly 3
times when you were confirming your card. Following a review of your
account I have reactivated your card and you can now add it to your
account.

Here's how to add the card to your account:

1. Go to http://www.paypal.com and log in to your account.
2. Click ‘Profile’ near the top of the page.
3. Click ‘My Money.’
4. Click ‘Update’ beside ‘Debit and credit cards.’
5. Click ‘Add a Card.’
6. Select the ‘Card Type’ and enter the required information.
7. Click ‘Add Card.’

You last requested the code on 5th July 2011 and we charged your card
€1.50 EUR. This charge will show on your card statement 2-3 working days
after this date.

Your card statement is a document provided by your bank which shows a
summary of your card payments for a set period of time. Some banks send
this monthly by post while others provide an online version. If you do
not have online access to your statement, you must wait for your bank to
send it by post.

There will be a 4-digit PayPal code shown on your card statement next to
this charge. In the item description section, this code is printed next
to the word ‘PAYPAL’ or ‘PP’.

Your code will look like this on your statement:
PP*1234 CODE or PayPal*1234CODE

When you know your code you can confirm your card:

1. Click ‘Profile’ near the top of the page.
2. Click 'Confirm my debit or credit card' in the 'Notifications'
box.
3. Enter your PayPal code.
4. Click 'Submit'.

Note:
• The 4 digit code cannot be sent to you by email, SMS or post. You must
find the code on your card statement as this verifies that you own the
card
• The charge amount is refunded to your PayPal balance once the PayPal
code is entered and your card is confirmed. This refund may take up to
24 hours to be reflected in your PayPal balance
• We strongly discourage you from calling your credit card company to
get your PayPal code before receiving your monthly statement in the mail
• Please be aware that if you are using a prepaid card, you should
ensure it offers the statement service. Otherwise you will need to
contact your card issuer’s Customer Service to retrieve the 4 digit
PayPal code

I hope that I have been able to assist you with resolving your issue and
the information I have provided has been of use.

Yours sincerely,
Piotr
PayPal

Copyright © 1999-2011 PayPal. All rights reserved.

PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349

Karta odblokovana,kod nahodeny -este ze som sa nedrzal tvojich dristov..prebrat by si sa mal ty a naucit sa jednat slusne si Predsa v sekcii Pomoc :wooow: .Tusim ze niekto si tu chcel rusit Paypal ze STomko?nezabudni to pekne natocit :smt033 Ale nie ‘just joking’ a este raz dik za pomoc :smt033 tema sa moze Lock
Napísať odpoveď