Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
gangstaunitg
Novice
Re: Dealextreme
Neradoval by som sa vopred. Shipped neznamena, ze to odletelo z ciny na SVK. Znamena to len ze to odislo z DX na postu v Cine. Ja mam shipped od 21.6,
26.6 mi dalo ze vystupilo to z ciny a dnes je 4.7 a stale to len vystupilo z ciny. Ani stopa zatim po baliku.
Ale je to normal. Proste netreba si robit nadeje ze to uz by som mohol mat doma dovtedy a dovtedy. Proste na to netreba vkuse mysliet. Moja rada
26.6 mi dalo ze vystupilo to z ciny a dnes je 4.7 a stale to len vystupilo z ciny. Ani stopa zatim po baliku.
Ale je to normal. Proste netreba si robit nadeje ze to uz by som mohol mat doma dovtedy a dovtedy. Proste na to netreba vkuse mysliet. Moja rada
niekedy to chodievalo cca 3tyzdne od objednania.. takze mate cas..
NO balík ktorý zmenil stav na Shipped 24.6 je už doma. Len čo ma prekvapuje že bol iba vložený do schránky kde ho mohol každý ukradnúť. Dúfam že pri väčšom balíku to nebude pohodené pri schránke..
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
drahsie baliky od 13 dolarov idu automaticky ako doporucene, a tie bez podpisu nevydaju, takze nedaju ani do schranky
ak mas strach aj o zasielky ktore su nizsie ako 13 dolarov, tak si priplat za doporucenu postu
ak mas strach aj o zasielky ktore su nizsie ako 13 dolarov, tak si priplat za doporucenu postu
Ahojte kde máte napísané že či je to už na SK? Lebo ja som objednal pár vecí za 20 e 19.6. a píše len že shipped 20.6.
Aha už je to tu
ok díky 
Ja som bol v tom, že balík musí byť nad 15 USD ( dostane Tracking Number) a nie 13 ako píše chlapec10 ??
Airmail Service: The tracking number will only be available when
1.The partial shipment is >$6USD and its total order value >= $15USD or
2.Sku -8888(Paid Package Tracking Number) was included in the order and its total order value is beyond $6.
EMS Service: The partial shipment will be sent through EMS only when the value of partial shipment is no less than $30USD.
Airmail Service: The tracking number will only be available when
1.The partial shipment is >$6USD and its total order value >= $15USD or
2.Sku -8888(Paid Package Tracking Number) was included in the order and its total order value is beyond $6.
EMS Service: The partial shipment will be sent through EMS only when the value of partial shipment is no less than $30USD.
-
chlapec10
Addict
no, tak 15... sorrac, som si to zle pamatal(alebo to zmenili)
inac, clovek vidi ked je nad limitom, lebo mu do kosika naskoci tovar registered mail alebo take daco
inac, clovek vidi ked je nad limitom, lebo mu do kosika naskoci tovar registered mail alebo take daco
v predchádzajúcich príspevkoch som našiel túto stránku a na nej ponúkajú údajne originál Apple slúchadlá
http://www.spider-foot.com/100-authenti ... p-131.html
dokonca garantujú vrátenie peňazí ak to je fake, v prepočte asi 4.8€ a doprava zadarmo.. vôbec sa mi to nezdá, lebo originál sú omnoho drahšie.. budú to FAKE-y? nemáte ich niekto?
http://www.spider-foot.com/100-authenti ... p-131.html
dokonca garantujú vrátenie peňazí ak to je fake, v prepočte asi 4.8€ a doprava zadarmo.. vôbec sa mi to nezdá, lebo originál sú omnoho drahšie.. budú to FAKE-y? nemáte ich niekto?
-
chlapec10
Addict
ako, mozu byt original, predsalen, vyrabaju ich v cine, a verim ze vyrobna cena je v centoch 
mirko3636: mne tam napchali aj baterky do mobilu tak do polovice.. 
brano03: objednaval som si baterie do HTC, od orginalu som nenasiel jediny rozdiel, v nicom. cez DX stali 4,50, u nas 22 a vyssie.. mozno je to tym, ze ich vyrabaju priamo v cine.. ktovie..
brano03: objednaval som si baterie do HTC, od orginalu som nenasiel jediny rozdiel, v nicom. cez DX stali 4,50, u nas 22 a vyssie.. mozno je to tym, ze ich vyrabaju priamo v cine.. ktovie..
keď mi moje slúchadlá doslúžia tak to risknem a kúpim ich tam, ale neviem keby to tak bolo tak by sa o tom viac písalo na nete, ani na youtube nič nenašlo žiadne unboxing video to nie ako dealextreme
pravdepodobne to budú fake-y..
plusminus: a tá batéria drží kapacitu ako má ? tohto by som sa bál
ale tu na Slovensku je všetko predražené neskutočne.. kúpil som si puzdro na iPod, vyslo ma asi 8€ v kamennom obchode.. to som ešte nepoznal DX. A na DX ho majú presne to isté za dva doláče
niekto sa na tom slušne nabaluje
plusminus: a tá batéria drží kapacitu ako má ? tohto by som sa bál
ale tu na Slovensku je všetko predražené neskutočne.. kúpil som si puzdro na iPod, vyslo ma asi 8€ v kamennom obchode.. to som ešte nepoznal DX. A na DX ho majú presne to isté za dva doláče
-
rufus59
Light Professional
Tiež som kúpil batériu do LG Wiewty moja stará doslúžila cena v kamennom obchode u nás 22eur tam som to kúpil za nejakých 6 eur slúži vyše roka bez problémov, už som kúpil aj nejaké do Nokii pre kamarátov tiež fungujú ako majú za tu cenu není o čom. Moja skúsenosť.
bral niekto nieco v poslednej dobe? aku dodaciu by som mohol ocakavat?
Dealextreme
Mne prišiel dátový kábel na iphone za 10 dní.
ja som objednávku poslal 24.6. shipped bola 1.7. a včera odletela z Hong Kongu..takže kým príde možno týždeň.. dokopy to ani 3 týždne hádam nebudú 
objednával som si nejaké zapaľovače, USB ventilátor a žena nejakú bižutériu, došlo cca za 2 týždne.
brano03: veru drzi, aj ta druha co som objednal kamosovi.. on mal to HTC od zaciatku a tvrdi ze tak isto ako nova..
bal som sa aj ja, kedze som predtym objenal tuzkove BTS 2500 baterie, no vydrzia max v ovladacke
inak 24.6. som objednal, este neprislo.. ale poslali uz..
bal som sa aj ja, kedze som predtym objenal tuzkove BTS 2500 baterie, no vydrzia max v ovladacke
inak 24.6. som objednal, este neprislo.. ale poslali uz..
nedavno mi z buyincoins prislo za 1,5 tyzdna od objednania, no a na dx uz vyse tyzdna cakam pokial objednavku odoslu, aspon, ze posta z azie je teraz fajn rychla, take 1-2 tyzdne