V podstate ked sa im to paci, nech sa holia, ale potom nech sa necuduju, ked ludia okolo budu mat priblble usmevy
Chlpate nohy
Re: Chlpate nohy
Keby sme kazdu jednu vec chapali tak ze "ked sa mu to paci" nech to nosi, tak by to tu vyzeralo ako v cirkuse. Ludia vyjadrovali svoj nazor a vacsina bola proti.
V podstate ked sa im to paci, nech sa holia, ale potom nech sa necuduju, ked ludia okolo budu mat priblble usmevy
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Linnhe: Neviem ako ty, ale ja si daleko skor vsimnem, ked ma niekto vytiahnute ponozky az po kolena, jednu snurku topanok ma bielu a druhu ciernu, taktiez si skor vsimnem, ak ma vyholenu alebo vytrhanu cast obocia (rozdelene na dve casti), ma sikno siltovku, gate na kolenacha atd..., to mi pride skor smiesne ako to, ci ma niekto oholene nohy alebo nema. Su to veci, ktore si vobec u muzov nevsimam a ani ma nezaujimaju, takze nevidim dovod na priblbly usmev. Ale ako sa hovori, sto ludi = sto chuti.
-
evilbanana
Medium Star
inak chlapi si holia nohy vacsinou ked chodia do fitness u nas nenajdete pomaly ktory mal chlpate nohy...dokonca aj ruky si niektory holia aby vynikli predlaktia ale to len tak okrajovo.. ja si nohy neholim a ani nechcem mne to pripada trocha teplo ale moj nazor sa nemusi pacit vam..
hojko: tak jasne, tiez si vsimnem aj obocie nakreslene, alebo ak je niekto obleceny ako papagaj, ale rozpravame sa o tych oholenych nohach a hovorim podla seba a aj podla kamosiek, lebo naozaj vzdy ked sme videli chlapa, ktory mal oholene nohy, tak to bolo skor smiesne ako pekne. Na muznosti mu to urcite nepridalo a ako napisal supersonic, posobi to trochu teplo. Priroda proste urobila to, ze muzi maju mat chlpate nohy a zeny nie (resp. zeny ich maju omnoho jemnejsie). Nikoho vsak nechcem urazit, ani nechcem povedat, ze sa smejem takym ludom, co si ich oholia. Mne je sumafuk kto ako vyzera lebo vyzor zdaleka neodzrkadluje cloveka..
-
Grim
Darca
Linnhe - je prízemné argumentovať tým, že príroda to tak urobila...príroda totiž urobila aj to, že človek (bez ohľadu na pohlavie) má mať chlpaté podpazušie a chlpaté genitálie...a koľko ľudí vrátane teba predpokladám sa na tých miestach holí?...
Grim: jasne v tomto mas urcite pravdu, skor som myslela, ze zenam proste pripada pritazlivejsie ked ma chlap chlpate nohy skor ako oholene. Aj ked budem opakovat hojka: sto ludi sto chuti.
-
evilbanana
Medium Star
omg ved to je vec vkusu urcite sa najdu aj takí aj takí,, ale otazka na prvej strane znela co myslite ci sa pacia a zasa mozu aj nemusia je to kazdeho vec vkusu nechapem co riesite hentake blbosti
-
Soviet
Darca
Toto je nieco ine.Grim napísal:Linnhe - je prízemné argumentovať tým, že príroda to tak urobila...príroda totiž urobila aj to, že človek (bez ohľadu na pohlavie) má mať chlpaté podpazušie a chlpaté genitálie...a koľko ľudí vrátane teba predpokladám sa na tých miestach holí?...
Po hygienickej stranke su tieto partie omnoho lepsie vyholene. Podpazusie kvoli poteniu a rozkrok celkovo kvoli hygiene
-
Grim
Darca
...to je pravda, chcel som len poukázať na to, že tadiaľto argumentácia nevedie...
-
KaptMichal
King
Ked si muz holi chlpy kvoli nejakej cinnosti - cyklistika, plavanie atd. pohoda, ale ked si to holi pre "vyzor" - cize kvoli zenam, tak je to smiesne...
každého osobná vec
... ja som si zatiaľ nohy nikdy neoholil a ani tak nemienim vykonať 
Každy správny chlap ma mat chlpaté nohy.
"pre výzor" nerovná sa "kvôli ženám"....
prave si zo seba urobil homosexuala alebo narcisa 
-
evilbanana
Medium Star
vazne trapny prispevok
-
Peter_Retep
VIP
kazdy hovori ze ako to vyzera a sprostosti okolo toho. ale ked sa chlap citi pohodlnejsie s oholenymi nohami tak je to jeho vec. a to ze to vyzera teplo (niekde tuto povedal muzsky clen fora) - Vole to ho chces zbalit ked ti zalezi ci ma chlpate nohy alebo nie?
toto je typicka slovenska malost odsudzovat nieco ine ako je majoritou prijate.
toto je typicka slovenska malost odsudzovat nieco ine ako je majoritou prijate.