Ako prekvapit priatela

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Ako prekvapit priatela

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

PREKVAPENIE

:smt007 zober kamaratku, a spravte poriadny striptiz na tuto skladbu, plus vsetko co k tomu patri . . .

Linnhe
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Linnhe »

Dakujem vsetkym, ktori prispeli nejakym napadom (dokonca aj qwertymu, aj ked ta hudba je skor na samovrazdu ako na striptiz).
lollo: takych veci je vela, ale tie, ktore sa daju naozaj zorganizovat, tych je malo ale urcite skusim vymysliet nejaku peknu veceru na dovolenke, a kedze si budeme sami varit, tak ho trosku poobskakujem (ranajky do postele, dobra vecera s vinom). Dalej ten sex - chlapov asi jedine to zaujima a nic ine :) samozrejme, to vsetko k tomu patri, ale skor mi to prislo ako ze to je jasne, ze s tym ho skusim nejako prekvapit, vybrat nejake atypicke miesto (pripadne verejne?), nejake pradlo... Kazdopadne skor sa mi dufam podari ho prekvapit aj niecim inym :D
A Jin, dakujem, ty si to vsetko tak pekne zhrnul, skusime si spravit nejaky vylet, aj ked ideme na slepo, tak to bude vylet samo o sebe.
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Linhe: Ver mi, už len to, že pre neho niečo prichystáš ho poteší / prekvapí. Neviem ako ste na tom s darčekami, resp. ako často sa obdarovávate, alebo jeden druhého prekvapíte, no pokiaľ je to z lásky nemôžeš nič pokaziť. Plus to bude na dovolenke, v cudzom prostredí - tam sú zážitky ešte intenzívnejšie. GL! :)

PS: Nakoniec mu po dovolenke môžeš ukázať túto tému :P
Napísať odpoveď