Spomienky na prvé konzoly a kazetky

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
faktor_xx
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok

Spomienky na prvé konzoly a kazetky

Príspevok od používateľa faktor_xx »

Spomínate si na svoje prvé herné konzoly (Sega, Nintendo Entertainment System, ...)? A pamätáte si na žlté/oranžové/sivé kazetky? A viete si spomenúť na hry? Spomínate v dobrom alebo v zlom? Čo sa vám vybaví, keď si zaspomínate na tie časy bez výkonných počítačov, len malá mašinka s kazetkou a TV? Spomeniete si na svoje dojmy, zážitky, víťazstvá a rekordy? Píšte sem všetko, na čo si spomeniete :)

Navyše pripájam odkaz na stránku, ktorá je overená, nezavírená a nájdete tu väčšinu týchto klasických hier :)
http://www.nesforever.com/

Ja som vlastnil NES z tretej generácie a vždy keď som došiel zo školy som sadol za telku a drtil bomba hry. To bola podívaná pre tie pubertiacke oči :D fičal som na tom dosť dlho (aj keď som mal už prvý počítač) až kým sa mi nepodarilo pred 7 rokmi odtrhnúť jeden káblik a bol som odpísaný na komp ... :D pamätám si na hry ako Contra Force (Super contra 6), Battletoads, Ninja Turtles 4, Gun-nac alebo Final Fighter .... to boli bomby... mám aj jeden blbý zážitok, raz som si kúpil kazetku, na ktorej bol fajnový obrázok na hru Street Fighter 2, lenže keď som to spustil, bola tam hra Hudsons Adventure Island (čo je niečo ako Mario)... takže potešilo :D

a čo vy? pamätáte si na staré časy kazetiek? spomeňte si :P
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Spomienky na prvé konzoly a kazetky

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja si spomínam na http://www.hojko.com/stare-hry-nie-len- ... 3%A9%20hry
Ďalej si spomínam na
Snap_2011.07.08_01h49m10s_002.png
Snap_2011.07.08_01h49m10s_002.png (4.9 KiB) 331 zobrazení
čo by malo tebe osviežiť praktiku 2x meraj a potom strihaj

A nakoniec si nejak neviem spomenúť že v roku 2001 ešte fičala konzola Rambo, pretože podľa tvojich príspevkov nebudeš mať viac ako 10 rokov.

Daj sa pauzu. Choď von, bicykluj sa, choď sa s maminou kúpať a príď keď sa dostatočne vybúriš. hm? :)
Zamknuté