windows7 vs win xp

Informácie o software, ankety...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

windows7 vs win xp

Príspevok od používateľa gego »

Rozhodujem sa medzi dvoma win a neviem co spravit sam skusim to rozhodnut na vas pripadne poradit

win 7 novy system treba zvyknut mne robi problem hlavne siet a sietove skupiny koli tomu mi blbne net akosi to nechapem na xp stacilo vypisat ip a slo to tu sa cpe nejaka pracovna skupina domaca skupina neviem zvyknem .

moje vyhody 7 - rychlost startu neuveritelna oproti xp aj po roku nainstolovania vyborna
- prehladny system hlavne aero pri viacej otvorenych relaciach dam mysku vidim
- podpora dx10 , 11
-rychlost rychlost rychlost

nevyhody 7 mozno pomozete odstranit
- nezvyk strasny nezvyk mam ho rok nechapem mu niektore veci uplne ine ako xp napriklad kopec programov nedava odkazy na plochu treba pracne hladat , sietove pripojenia atd
- absolutna nepodpora programov ktore pouzivam ( nevymenim za ine skusal som vadia mi veci ktore tam nemam ) bsplayer nejde proste koliesko sa toci ze rozmysla nacitava dve sekundy a nic mozem skusat dookola ked dam na film pravym a dam prehrat v bs zahlasi problem v odoslani ulohy . riesi sa reinstalom ( instalacku mam na ploche uz som zvykol chcem pustit film nejde ) nejde winamp , nejde kopec programov , nefunguju kodeky pri rendere vo virtual dube proste nic nejde blbne opera , java , adobe acrobat , proste ma serie ze na co kliknem nejde pomoze ked stahnem novu verziu ? teraz vyslo daco z sp1 od MSDN .

na xp mi vadi len ta neprehladnost ( aero ) a tym ze dlhodobym pouzivanim start trva tak dlho ze si mozem dat cigaretu proste pomale nic zvyzne nenabehne ale za to vsetko co potrebujem tam funguje co s tym nejake rady a tak dalej vsetko rad uvitam dakujem
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: windows7 vs win xp

Príspevok od používateľa hrban »

mne na win7 ide aj BSplayer aj winamp bez problémov
pravdepodobne sa jedná o warez verziu win7 a isto to je nejaká super ultimate win7 winter edition alebo tak takže ak chceš poriadny win tak origo alebo ak warez tak win7 professional (tam sa to len cracklo a nikto tam nedorábal sračky ako na tých ultimate verziách)

a ešte stiahni najnovšie verzie aj winampu aj bsplayeru aj všetkého
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Ak pri inštalácii programu označíš, že chceš odkaz na plochu, tak ti ho tam dá. A ak ho tam nedá, tak by ma zaujímalo, čo je také pracné natom, dať jeden odkaz na plochu?
Ten problém so sieťou lepšie opíš.
Osobne programy BSplayer a Winamp nepoužívam, ale raz som ich chvíľu mal a išli v pohode.
Čo ti nejde na Opera, Java, ... ?
Ale ako spomínal Hrban, zhrnutie tvojho problému bude určite neoriginálny Windows.
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

bolo to virusom hydrag.a ci daco take co nakazuje vsetky exe subory precistil som kaperskym a ide to v pohode , a neoriginalny windows nema nic spolocne s jeho funkcnostou taky isty win ako kupeny len som o 300 € bohatsi asi tak nejak
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Po tom víruse odporúčam prečistiť pc.
CCleaner, Malware bytes anti-malware.
A neorig. Win má s funkčnosťou veľa ale ide o to či si vyberieš dobrú verziu (super, nvidia, winter... verzie majú veľký vpliv na funkčnosť.)
Napísať odpoveď