Minecraft
Re: Minecraft
ahojte som tu nova
a neviem kde mozem kupit minecraft no vlastne viem ale nemam playmal mohli bi ste mi nejako pomoct ??
-
Space5800
Medium Professional
playmal z nás nemá nik. Na tvojom mieste by som hľadal niekoho s paypalom. Obvolaj spolužiakov možno niekto bude mať.
//ach som debil...
//ach som debil...
nová Space, nová.
Minecraft kupis na ich stranke za 14,95€.
Minecraft kupis na ich stranke za 14,95€.
Zdravím. Chceli by sme si z bratom nieked hodiť Minecraft dvaja, klasicky cez LAN. Spojazdnili sme ten server (ako je to v každom návode), ...
IP adresy dvoch počítačov boli:
192.168.8.100 (host)
192.168.8.101
Keď som na jednom PC hostol server, a zapol Minecraft, pripojil som sa a šlo to. Keď som sa išiel pripojiť na druhý PC, pripojilo sa, no hru na druhom PC mi vyplo a napísalo, že som sa pripojil z iného PC. Ako je to možné, keď sú to dve rozdielne adresy?
Potom sme to skúsili aj cez Hamachi. Tam sa pripojil host na vytvorený server, ale druhý PC nešlo pripojiť. Dokonca keď sme boli pripojený na Hamachi, ping fungoval iba z jednej strany, z druhej strany sa odpoveď nevracala.
IP adresy dvoch počítačov boli:
192.168.8.100 (host)
192.168.8.101
Keď som na jednom PC hostol server, a zapol Minecraft, pripojil som sa a šlo to. Keď som sa išiel pripojiť na druhý PC, pripojilo sa, no hru na druhom PC mi vyplo a napísalo, že som sa pripojil z iného PC. Ako je to možné, keď sú to dve rozdielne adresy?
Potom sme to skúsili aj cez Hamachi. Tam sa pripojil host na vytvorený server, ale druhý PC nešlo pripojiť. Dokonca keď sme boli pripojený na Hamachi, ping fungoval iba z jednej strany, z druhej strany sa odpoveď nevracala.
Lebo ste sa obidvaja volali player. Skús nejaký luncher ktorí ti vie zmeniť meno.
Myslím:-/
Myslím:-/
Podla mna to je dobra hra ale dlho som sa pri nej neudrzal lebo ma to stale nebavi vyrubat drevo postavit nieco aj som to skusal s modmi ale stale nic no nevydrzi dlho.
O dreve to bol len prvý deň, potom to naberalo grády a tempo, určite to nebol stereotyp. Záleží aj na tom či to hráš "správne". 
treba to hrat spravne aj to je pravda ale niekoho taketo hry nechytia no a mna zrovna nie som hral aj na gameteam.cz dobrý server nahodou.
Spravne sa to ani hrat neda kazdy to hra po svojom a o to tam ide kde pri inich hrach nemas talu volnost napriklad ja drevo ani uz nerubem na zaciatok ale robim si dom do nejakeho kopca 
Drevo aj tak potrebujes stale pretoze z neho vyrabas nastroje ktore sa neustale opotrebuju.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja vyrobím diamantové a tie niečo vydržia.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Z dreva vyrabať nastroje je odveci podla mna, jedine tak na začiatku jednu sekeru, jeden krompač a idem..potom len kamenne a diamantove..
-
Space5800
Medium Professional
Máš nejako veľa diamantov, nezdá sa ti?MichalkoOo napísal:Ja vyrobím diamantové a tie niečo vydržia.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
V cheste ich mám asi 100 kociek. 
-
Space5800
Medium Professional
Aha, no ja som bol zvyknutý hrať poctivo...
-
yoggy
ja som hral na jednom serveri poctivo a mal som 8x64 diamond block = 4608 a plno zlata iron atď 
Ten server bol zrejme tak napísaný, aby bol diamant na každom kroku. Ja mám tri svety na ktorých hrám poctivo, a po hodine hrania nájdem tak 6 kociek.
presne tiez ked hladam poctivo tak ked sa postasti najdem aj 20 a ked nie okolo 6 a je to aj podla mapy 
LoL, nemyslel som na drevene nastroje. Ale z dreva sa vyrabaju palice ktore pouzijes ako rucku pre nastroje.