Google+
Re: Google+
mne to zatial pride uplne rovnake ako fb, uvidim ako sa to uchyti a podla toho to budem aj vyuzivat 
Vyzerá to tak, že púšťanie dnu je na báze náhodnosti. Nechal som si zaslať pozvánku na normálny aj gmail. Prihlásil som sa a registroval (ako môžte vidieť vo videu) s normálnym aj gmail účtom a zatiaľ stále nič. Je to skvelý marketing Google, ako rozvíriť debatu...
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
toto je príklad 100% facebookáraaudiotrack napísal:tak som sa s tým google+ trošku pohral, a teda zdá sa mi dosť chaotický. Vôbec neviem kde čo spraviť, nie je to ovládanie také intuitívne ako na facebooku. Neviem ako mám poslať správu kamarátovi, či už na stenu alebo ako to google pomenoval, alebo súkromne. Neviem kde nájdem možnosť poslať pozvánku niekomu inému... zatiaľ ma nejak neoslovil i keď treba uznať že je to pekné ale tým to zatiaľ pre mňa aj končí
všetko to čo "nevieš" sa rieši jediným a to jednoduchým spôsobom a to službou "Zdieľať" len tam napíšeš meno konkrétneho/okruhu komu sa to má objaviť v "streame" a je to..
veď je to jednoduchšie ako na facebooku a to furt ľudia tvrdia že je to nič viac len krajšie..
-
mirak2
Hardcore addict
to v prehliadacoch vazne nijak neupozornuje na nove Upozornenia? androidova aplikacia sa mi paci viac ako prehliadacove rozhranie zatial.
-
Qerten
Medium Star
ale áno, vpravo hore aj napr. keď si čisto na google.sk prihlásený alebo gmaili ti vyhadzuje upozornenia, po kliknutí ti ho zobrazí etc.
Nenasla by sa naka dobra dusa co by mi pozvanku poslala? [email protected] ked tak diky moc 
// dakujem
// dakujem
-
Qerten
Medium Star
máš to tam
To sa tu človek ako s tou stenou rozpráva...

V prvom rade pochop, ze ty nie si ten, kto tu urcuje pravidla...
Nemá ešte niekto nejakú pozvánku?
[email protected]
Máš ju tam
-
guess.whoo
Redeemer
da sa vam stiahnut apk? mne vypisuje ze nie je dostupna ani pre jeden z mojich zariadeni (galaxy s,hd2)
-
Sarger
Guru wannabe
Maju dost plno, mohol by mi niekto poslat pozvanku nech to skusim? ak hej [email protected]
DoneSarger napísal:Maju dost plno, mohol by mi niekto poslat pozvanku nech to skusim? ak hej [email protected]
-
mirak2
Hardcore addict
z marketu pre slovensko sa neda stiahnut http://www.mojandroid.sk/tipytriky/moja ... -slovenskuguess.whoo napísal:da sa vam stiahnut apk? mne vypisuje ze nie je dostupna ani pre jeden z mojich zariadeni (galaxy s,hd2)
Tiež by som uvítal pozvánku na [email protected] k+ ;D
odoslanéiWin napísal:Tiež by som uvítal pozvánku na [email protected] k+ ;D
-
spojka13
Darca
aj ja by som poprosil jednu, [email protected] vopred dakujem mecenašovi
Invitedspojka13 napísal:aj ja by som poprosil jednu, [email protected] vopred dakujem mecenašovi
-
martinez13
Light Professional
ak by niekto mohol tak [email protected]