Asi mas slabe heslo, niekto ti hakol ucet na PC, niekomu si heslo prezradil alebo dalsich 100+ moznosti.
www.pokec.sk
-
halabaster
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: www.pokec.sk
A odkial to my mame vediet? Keby som sa posnazil, snad to vyvestim zo salky caju.
Asi mas slabe heslo, niekto ti hakol ucet na PC, niekomu si heslo prezradil alebo dalsich 100+ moznosti.
halabaster napísal:A odkial to my mame vediet? Keby som sa posnazil, snad to vyvestim zo salky caju.![]()
Heslo slabe nemám, nikto ho ani nevie, a do compu sa mi nikto nedostane........ takže ak nemáš dáke rozumné vysvetlenie, tak sa kašli na to
-
Grim
Darca
...môj kamoš si tiež myslí, že jeho heslo nikto nevie...nebudem mu predsa kradnúť ilúzie...
-
Mek
Addict
A to je taky problem si to heslo zmenit?
počul si o takej veci že keylogger? len mi nepovedz že to nehrozí lebo maš uplne mega ultra super zabezpečený komp, takých poznáme...
Som si toho vedomí, ale jedna vec je že do kompu sa mi nikto nedostane, teda aspoň nikto u mňa doma. Používam na zabezpečenie Validity sensors (odtlačok prstu) Jasné že sa aj to dá obísť ale nikto by si nedal tu námahu sa nabúrať do compu kôly pokecu. Niekto sa prihlásil od inakade. A heslo som si zmenil asi pred 2 týždňami. Chcel som len vedieť či je možné aby cudzí človek zistil heslo na pokec.Dunlop napísal:počul si o takej veci že keylogger? len mi nepovedz že to nehrozí lebo maš uplne mega ultra super zabezpečený komp, takých poznáme...
keylogger sa ti nemusí dostať do PC iba od človeka ktorý má fyzický prístup... a áno, je to možné, zmeň heslo
ako zistim ip tohto uzivatela http://pokec.azet.sk/filipkooo_xd/naste ... f8a47be120 .....pls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piste na skype slavka-20
naco ti jeeeeee???????????????
Slavinka: Tak ja to skúsim. Vidím tam viac ako jednu IP.
Prvá: 192.168.160.12 druhá: 192.168.25.34
Snáď som pomohol
Snáď som pomohol
hladam postup ako zistit heslo na pokec,pripadne gmail alebo facebook. za veskere rady dakujem.najidealnejsie bude ak mi ich poslete na [email protected]
Každá www má možnosť prihlásenia sa a obnovy/zmeny hesla. Takže si láskavo prezri to, kde si registrovaný. Takisto aj na gmaili a facebooku. Ibaže niečo "mimo riadkov" hovorí, že Ti ide o nezákonné šmírovanie inej osoby, čo je samozrejme trestným činnom
Takže rada? Spýtaj sa na PZ na následky 
-
xjojox2246
Star
to si ako zistil??Goten napísal:Slavinka: Tak ja to skúsim. Vidím tam viac ako jednu IP.
Snáď som pomohol
ehm problem je v tom ze som cakal nejaky odkaz na navod
bo nemam momentalne sajnu ako na to,no nevadi
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2011, 14:14)
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2011, 14:14)
nejde o smirovaniejarda.j napísal:Každá www má možnosť prihlásenia sa a obnovy/zmeny hesla. Takže si láskavo prezri to, kde si registrovaný. Takisto aj na gmaili a facebooku. Ibaže niečo "mimo riadkov" hovorí, že Ti ide o nezákonné šmírovanie inej osoby, čo je samozrejme trestným činnomTakže rada? Spýtaj sa na PZ na následky
Tak dnes som sa pekne pobavil, kamos mi poslal odkaz z pokecu v tvare http://pokec.azet.sk/nick_uzivatela?i9=d5dc1fbe2177 , klikol som na to a bol som prihlaseny pod jeho uctom s plnym pristupom k vsetkym nastaveniam (vacsinou sa pri takejto chybe na inych strankach zobrazi iba odkazovana stranka, kde to vyzera, ze som prihlaseny pod inym nickom, ale pri kliknuti na nejaky odkaz na stranke sa to uz odhlasi).
No aspon ma to utvrdilo v tom, ze pokec ide dolu vodou este viac ako kedykolvek predtym
No aspon ma to utvrdilo v tom, ze pokec ide dolu vodou este viac ako kedykolvek predtym
-
audiotrack
VIP
pokec prenáša session v url od svojho vzniku
A vzdy to mali takto derave? Zdalo sa mi, ze predtym sa to prave po kliknuti na nejaky odkaz odhlasilo. No nic, ich problem, ja tam uz ucet nemam, len ma to dnes pobavilo 
-
hojko
Site Admin
Vzdy, uz v roku 2004 to takto bolo, co si pamatam. Stacilo, aby niekto hodil odkaz na daky album alebo co, ty si si ho skopiroval a mohol si pisat z jeho uctu a pod.
-
vrtulnik
Medium Professional
Cudne, mne to nejde... Ale viem, ze kedysi davno to islo...