Vekovy rozdiel

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Godlub
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Vekovy rozdiel

Príspevok od používateľa Godlub »

Ak všetko klape tak ako hovoríš tak v tom nevidím problém ...a rodičia sú aspoň spokojný že dá na ňu pozor ...
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

Napíšem aj ja svoj názor, skúsenosť z vlastnej rodiny.
Väčšina z nás sme tu mladí ľudia. Pokiaľ študujeme, pracujeme, sme vitálni, tak si vekový rozdiel nevšímame. Avšak s pribúdajúcim vekom sa tento rozdiel môže stať hendikepom.
Medzi moji rodičmi je vekový rozdiel 13 rokov. Rozumejú si perfektne, užívajú si život - dokonca pracujú v jednej práci.
Ale - Otec má 61 rokov a na budúci rok už môže ísť do dôchodku a konečne oddychovať. V poslednej dobe mi mamina už mnohokrát povedala ako je jej ľúto, že si nemôže s otcom úžívať dôchodok, že by všade spolu chodili...., proste spoločne si užívali zaslúžený oddych. Mama bude ešte pracovať nejakých 10 rokov, pokiaľ pôjde na dôchodok. Otec vtedy bude mať 72-73 rokov. A predsa už to bude starší človek...
Dúfam, že sa budem mať tak dobre, že si budem môcť dovoliť mamču poslať na dôchodok, čo najskôr :)
Takže môj názor je, že vekový rozdiel max. 5 rokov.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Aj tatko je o 10 rokov starší od máti a sú spolu 18 rokov :P
faktor_xx
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa faktor_xx »

ak si rozumejú a vzájomne sa tolerujú a veria si..prečo by im to nemohlo klapať? :) držím im palce ;)
Napísať odpoveď