Ahojte, neviete ci je nieco take mozne? skratka na svojej stranke mam napriklad tel cislo,kliknem na nieco, a prenesie mi to do pola na inej domene.
Pripadne to kliknutie by bolo ako CTRL+C...
ak mas prstup k obom domenam tak na stranka.xx odosle request(post/get) napriklad cez ajax na request.xx, request.xx spracuje poziadavku a zavola cez curl/soap request.yy a odosle poziadavku, request.yy ulozi poziadavku, stranka.yy vola v pravidelnych intervaloch request.yy, request.yy nacita ulozne data, ak existuju niake ulozene data request.yy ich vrati, request.yy zmaze data
vec sa ma konkretne tak, ze mam stranku kde mam telefonne cisla, a text ktory sa ma SMS odoslat
kliknutim potrebujem dane data preniest na stranku kde je SMS brana, cize potrebujem na danej stranke tym kliknutim vyplnit input polia
sorien ti už napísal že cez curl (ak takú možnosť na svojom hostingu máš). Prípadne ak tá brána berie vstupy aj cez get a nie len post, tak to bude jednoduchšie lebo stačí zavolať danú stránku (popup, iframe..). Ale v oboch prípadoch by som to riešil cez curl
audiotrack napísal:sorien ti už napísal že cez curl (ak takú možnosť na svojom hostingu máš). Prípadne ak tá brána berie vstupy aj cez get a nie len post, tak to bude jednoduchšie lebo stačí zavolať danú stránku (popup, iframe..). Ale v oboch prípadoch by som to riešil cez curl
Alebo ak ide len o spracovanie PHP, tak by stacilo aj php_get_contents s zadanym GET-om.