Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
yoggy
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
na tvojom mieste by som najskôr zrušil (web) webgarden a prešiel na hosting a CMS
a potom sa ti bude predávať VIP 
ako načo si budem platiť za hosting? tak nech my prosíím niekdo iní poradíyoggy napísal:na tvojom mieste by som najskôr zrušil (web) webgarden a prešiel na hosting a CMSa potom sa ti bude predávať VIP
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
ty asi tazko niekomu zvysis karmu, nemyslis??
a btw taky plugin urcite nenajdes, nieco si budes muset doprogramovat.
a btw taky plugin urcite nenajdes, nieco si budes muset doprogramovat.
-
yoggy
už som mal pripravený link a pozriem na karmu 
ale ajtak mozem zvišit karmu .... sak ok dam vam dole karmu stejne us to mam a nikdo nepomohol!!!
Nazdár... Mam rozlisenie 720x576, na XP som to mal normalne na cely monitor ale teraz mam Win 7 a tam to mam takto : //obrázky do prílohy - neviete ako to dam na celu obrazovku??
dajako sa to musi dat.. Diky
Skus Atl+Enter
to nejde... 
upni este raz obrazok lebo bol zmazany
Vadny sound
Ahojte, tak mam taky pekny problemik so zvukom
Nevies ci to pochopite len z toho co napisem. Ale prebieha to takto niako, zapnem cs vsetko frci tak ako ma. Pripojim sa na server , hram a mam normalny zvuk. Potom zrazu je uplne divny , mohol by som to prirovnat k tomu akokeby som pocul kroky pod vodou
Proste take stlmene kroky pocujem , taky duty zvuk , nie taky ostry ako je normalne. Ale ked vystrelim tak je to zas v poriadku a ked sa zas nestriela alebo neskne nozom ale neskocim a nespravim proste iny zvuk okrem dupania aspon 2 sekundy tak zas je to dupanie take divne. Strasne mi to leze na nervy lebo potom nepocujem dobre hracov kde su ked dupu ked je to take divne.
Podotykam , ked mam zapnute repraky tak je to v pohode , robi to len na sluchatkach.
Mam novy nb
kde je win 7 , obavam sa ze to ma s tim suvis. Kedze na starom pc kde som mal win xp to nerobilo !
Reinstal steamu , reainstal cs , aktualizacia ovladacom , nanovo preinstalovanie driverov na zvukovke... Nic nepomohlo.
Tak vas prosim , neviete co to moze byt?
Podotykam , ked mam zapnute repraky tak je to v pohode , robi to len na sluchatkach.
Mam novy nb
Kód: Vybrať všetko
http://notebooky.heureka.sk/toshiba-satellite-l650-1pt-psk1je-0ht008cz/specifikace/Reinstal steamu , reainstal cs , aktualizacia ovladacom , nanovo preinstalovanie driverov na zvukovke... Nic nepomohlo.
Tak vas prosim , neviete co to moze byt?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
skús iné slúchadlá.
Tak som vyskusal druhe sluchatka ale na usb. Tie moje povodne su na tie dva porty (sluchadla a mikrofon).
Ale tie idu este horsie , totiz pri nich to mam taky zasumeny zvuk podobny hentomu az na to ze to je celu dobu a nie len ked sa nestriela
No nevedel by niekto ako to vyriesit? V sluchatkach neni problem ked mi na win xp isli normalne. Proste to je nejaka nekompatibilita s windowsom alebo co, ako to mam vyriesit?
Ale tie idu este horsie , totiz pri nich to mam taky zasumeny zvuk podobny hentomu az na to ze to je celu dobu a nie len ked sa nestriela
No nevedel by niekto ako to vyriesit? V sluchatkach neni problem ked mi na win xp isli normalne. Proste to je nejaka nekompatibilita s windowsom alebo co, ako to mam vyriesit?
csko nizke fps
Cawte,
pokazis sa mi moj ntb a teraz pouzivam iny (ASUS), paramentre:
2+1GB RAM (to 1 je niečo že sa to použije ak je to potrebné alebo také niečo)
Intel Core 2 Duo 2GHz
ATI radeon xpress 1100
no a na "starom" ntb (HP) som mal parametre
2GB RAM
AMD Turion II Dual-Core Mobile M500
ATI Mobility Radeon HD 4200
no a na starom som mal v csku 100 fps teraz mam sotva 50
všetky tieto komponenty su lepsie nez na "starom" pc az na graficku kartu ale kamos ma este starsiu graficku a csko mu fici na 100 fps v pohode.
Neviete mi poradiť prečo mi to znižuje fps?
diki 
// Na starom PC som mal XP teraz mam Vistu.
pokazis sa mi moj ntb a teraz pouzivam iny (ASUS), paramentre:
2+1GB RAM (to 1 je niečo že sa to použije ak je to potrebné alebo také niečo)
Intel Core 2 Duo 2GHz
ATI radeon xpress 1100
no a na "starom" ntb (HP) som mal parametre
2GB RAM
AMD Turion II Dual-Core Mobile M500
ATI Mobility Radeon HD 4200
no a na starom som mal v csku 100 fps teraz mam sotva 50
všetky tieto komponenty su lepsie nez na "starom" pc az na graficku kartu ale kamos ma este starsiu graficku a csko mu fici na 100 fps v pohode.
Neviete mi poradiť prečo mi to znižuje fps?
// Na starom PC som mal XP teraz mam Vistu.
Re: csko nizke fps
To sa pýtaš či mi to hovoríš?
ja neviem
vypni vertikalnu synchronizaciu, stiahni highfps modely
// Ninx: a pre dobry pocit aj developer 1
Do konzoly napis fps_max 101
A kde sa v tej grafickej karte v nastaveniach vypina ta vertikalna synchronizacia?CheZteR napísal:vypni vertikalnu synchronizaciu, stiahni highfps modely
// developer nepomohol
Zbytočne bude vypínať Vsync. To sa robí len na nVidiach. Máš slabú grafickú kartu, preto máš také malé FPS. Nespravíš s tým nič, môžeš si akurát tak stiahnúť High FPS Models, poprípade nejaké High FPS Configy. Jednoducho máš slabé železo.