Ale inak je zaujimave sledovat, ako pojem stara hra znamena pre kazdeho nieco ine. Pre mna su uz hry ako Mafia synonymom niecoho novsieho, pretoze moje prve PC to uz nezvladalo
Ale k teme: na nintende som dost hraval to co poslal Muffi, ale mozno viac aj Supermaria.
Na PC mi casto nukali Prince of Persia, ale to ma nikdy nebavilo, radsej som si zahral F1 od Accocolade: A medzi moje klasiky patrilo aj prve Need For Speed: Potom uz spominane NFS 2, prve GTA (2ka mi uz sekala
Klasikou pre mna je Carmageddon 2, kde bola v tej dobe az neskutocna volnost v pohybe po mape. A asi najviac casu som stravil s Flight Unlimited 2, ktory ponukal mensiu, ale o detailnejsiu mapu ako MFS98: PS: skoro som zabudol na strategie, s ktorymi som stravil velmi vela casu: X-Com 1&2&3, Age of Empires 1&2 (2ku sme uz v skole hravali po sieti) a Dune 2000.
V zanri RPG u mna doteraz plati, ze ma bavila iba seria Fallout, mece a kuzla som nikdy neobluboval.
Hral som toho este viac, ale tieto hry ma zaujali a teraz som si na ne dokazal spomenut.