F1 2010 od Codemasters
Re: F1 2010 od Codemasters
alt + enter
Ahojte,
prosím Vás o radu lebo som bezradný a nechápem keďže som sa nikde o takom probléme s patchom do tejto hry nestretol.
Vadia mi tie výjazdy z boxov v základnej hre, že musím zbytočne čakať a strácať pozície a aj niektoré detaily čo sú vylepšené v patchi.
Tak som si ho už niekoľkokrát nainštaloval a vždy mi to spravilo divnú vec.
A to , že úplne sa mi zmenilo ovládanie, auto sa inak ovláda, ťažko , stačí jeden klik do strany a dosť prudko to točí do danej strany. Používam klávesnicu. Aj sa mi zdalo , že vozidlá sú nejaké užšie , ale to mi je v podstate jedno , ide o to, že pre zmenu toho ovládania sa to nedá hrať a ja vôbec neviem čo mám robiť .........
Rád by som to konečne po pár mesiacoch pauzy čo ma odradilo niekoľko násobné preinštalovanie hry znova hral , dal som si jeden , dva preteky a skúsil som dať patch a zase to robí .
Ešte dodám, že auto spomalene reaguje na moje ovládanie
Ďakujem za rady
prosím Vás o radu lebo som bezradný a nechápem keďže som sa nikde o takom probléme s patchom do tejto hry nestretol.
Vadia mi tie výjazdy z boxov v základnej hre, že musím zbytočne čakať a strácať pozície a aj niektoré detaily čo sú vylepšené v patchi.
Tak som si ho už niekoľkokrát nainštaloval a vždy mi to spravilo divnú vec.
A to , že úplne sa mi zmenilo ovládanie, auto sa inak ovláda, ťažko , stačí jeden klik do strany a dosť prudko to točí do danej strany. Používam klávesnicu. Aj sa mi zdalo , že vozidlá sú nejaké užšie , ale to mi je v podstate jedno , ide o to, že pre zmenu toho ovládania sa to nedá hrať a ja vôbec neviem čo mám robiť .........
Rád by som to konečne po pár mesiacoch pauzy čo ma odradilo niekoľko násobné preinštalovanie hry znova hral , dal som si jeden , dva preteky a skúsil som dať patch a zase to robí .
Ešte dodám, že auto spomalene reaguje na moje ovládanie
Ďakujem za rady
Tvoj PC?
Môj PC :
Intel Core 2 Duo CPU T5870 2.00GHZ
4GB RAM
32-bit. Windows 7
GEFORCE CUDA G102M
hardisk cca 500Gb
Intel Core 2 Duo CPU T5870 2.00GHZ
4GB RAM
32-bit. Windows 7
GEFORCE CUDA G102M
hardisk cca 500Gb
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Bud šťastný že ti to ide. Ten PC je na F1 2010 veľmi slabý. Nespĺňa minimálne nároky.
Hej to som , lenže predsa ked sa snažíš , sústredíš na hru nejaké tie minúty a zrazu ideš do boxov a tam ťa zadržia dosť dlho ... A ani nevieš vzdialenosti medzi hráčni to je naprd. A nerozumiem tomu prečo to robí , predsa ked mi tá hra v pohode ide , tak ako to môže meniť patch . Ona s ním neseká len to ovládanie je také.. A predsa ten patch nemôže zdvíhať požiadavky na hru , to neverím ...
Inak jedna pripomienka k hre, že dosť mi tam vadí , že tam nie je na konci pretekov zobrazované každého najlepšie kolo, aby si vedel človek a j porovnať kto aký bol rýchly.....
Inak jedna pripomienka k hre, že dosť mi tam vadí , že tam nie je na konci pretekov zobrazované každého najlepšie kolo, aby si vedel človek a j porovnať kto aký bol rýchly.....
howhigh napísal:A to , že úplne sa mi zmenilo ovládanie, auto sa inak ovláda, ťažko , stačí jeden klik do strany a dosť prudko to točí do danej strany. Používam klávesnicu.
Tieto problémy môžu naznačovať problém s Tvojím PC, respektíve s výkonom PC.howhigh napísal:Ešte dodám, že auto spomalene reaguje na moje ovládanie
Spomalené reagovanie - malé FPS
zle reagovanie, citlivosť atď - malé FPS a klávesnica
Jasne, ale nechápem prečo to robí akurát s tým patchom . O čo môže on viac zaťažovať pc nechápem.
Ďakujem za radu . Len by ma zaujímalo či sa to nedá nejako spraviť . Niektoré chyby v tej základnej hre sú fakt veľké.
Ďakujem za radu . Len by ma zaujímalo či sa to nedá nejako spraviť . Niektoré chyby v tej základnej hre sú fakt veľké.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Skontroluj detaily. Daj 800x600 a low.
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Hraje ešte niekto cez Hamachi ?
-
lekoklatik
VIP
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pazdyaaa a heslo Pazdyaaaredliner napísal:Hraje ešte niekto cez Hamachi ?
ale kedze z vasej strany tu bol skor nezaujem alebo nedostatok konkurencieschopnych hracov
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
takto vyzera nasa ruska liga LVR http://www.youtube.com/watch?v=0oId9hwk ... ded#at=539 hadajte ktori som ja
Zdravim, chcel by som sa opytat ak niekto tomuto rozumie, ci by mi isla ef jednotka na takychto parametroch pc :
Procesor : intel celeron 2.8Ghz
Ram : 1,25gb
Grafika : nvidia geforce 7600gs
Procesor : intel celeron 2.8Ghz
Ram : 1,25gb
Grafika : nvidia geforce 7600gs
Zdravim, omylom som vymazal windows profile a tym sa mi vymazal aj save hry, ale ked pozriem do dokumentov tak tam stale ten save mam, lenze ked vytvorim novy profile tak mi napise save not found. Neda sa nejako nahrat ten save z ineho profilu na akom bol vytvoreny?? 
Nie musíš mať aj súbory z Windowsu Live.
Ok obnovil som subory windows live a account je spat 
tak odpoviete mi niekto ?
-
JeffHardyy
Light Professional
srogi: na najmenších aj hej..ale myslím že aj tak ledva ledva
ok, dik :}... aj tak budem mat lepsie pc... myslim ze okolo 4gb ram...
Myslím, že ani na najslabších to nepôjde.