Filesonic premium

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Flashrobot
Medium Expert
Medium Expert

Filesonic premium

Príspevok od používateľa Flashrobot »

Zdar,
chcel by som sa opytat ake mate prakticke skusenosti s tymto filehostingom, lebo ma tam zaujal ten lifetime balicek. Potreboval by som teda vediet, ci to je naozaj na dobu nerucitu alebo su tam nejake skryte obmedzenia ako napr. datovy limit za urcite obdobie, down speed pre jeden subor resp. jedno pripojenie (menej ako 40-30mbit je pre mna neakcepotovatelne). Dalej chcem vediet ci je mozne ten ucet zdielat a hlavne ci je tam co tahat:)
Diky za info.
balthier
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Filesonic premium

Príspevok od používateľa balthier »

DO toho lifetime balicku by som nesiel..Mam len 400KB/s a niekedy mi to ide plnou rychlostou niekedy aj polovicnou..pred par mesiacmi mali dost problemy s rychlostami teraz sa to zda byt v pohode ale co ak sa zhorsia alebo uploaderi zacnu menej upovat?potom by si zbytocne vyhodil peniaze :)
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

ono ja si myslim ze najlepsie je http://www.stahujzasms.sk ...tam si predplatis x GB a mas to casovo neobmedzene a plati to na takmer vsetky tie najznamejsie servery...staci len hodit link na tu stranku prostrednictvom ktorej to stiahnes...nic tazke...ja to uz mal a niekedy ked to zas budem potrebovat si to zas kupim....celkom sa oplati :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ani ja by som do lifetimu nešiel.. nikdy nevieš, kedy sa na nich zameria nejaká protipirátska organizácia (ako na rapidshare, hotfile) a celý server pôjde čoskoro "do kytek"..

Čo tam mám premium, tak ťahá mi to v priemere od 400kB/s do 1MB/s.. občas aj 2MB/s (z rapidu mi to chodievalo aj 10MB/s).. a pochybujem, že niekomu v SR to pôjde rýchlejšie.. myslím, že filesonic (podobne ako hotfile, fileserve) je americký server, takže kým sa dáta dostanú z USA sem... na rozdiel od európskeho rapidu, či hellshare.

A či je čo ťahať... ak sa pohybuješ na fórach, kde zdieľajú dáta na týchto serveroch, tak jesto čo ťahať...
Flashrobot
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Flashrobot »

Peter15 napísal:ono ja si myslim ze najlepsie je http://www.stahujzasms.sk ...tam si predplatis x GB a mas to casovo neobmedzene a plati to na takmer vsetky tie najznamejsie servery...staci len hodit link na tu stranku prostrednictvom ktorej to stiahnes...nic tazke...ja to uz mal a niekedy ked to zas budem potrebovat si to zas kupim....celkom sa oplati :)
Noo tak toto sa aj mne velmi zapacilo, len ci v tom tiez neni nejaky oj*b:) (obmedzena rychost alebo pocet spojeni, stahovanie len v urcity cas atd...) Mate s tym aj niekto iny prakticke skusenosti, resp. poznate nieco podobne a vyhodnejsie?
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

ja stahujem tu a ked sa zaregistrujes dostanes 900MB na vyskusanie..teraz je akcia ked si zaplatis ten najvyssy program 35€ dostanes 8GB USB :) http://www.multishare.cz/registrace/
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

Flashrobot napísal:
Noo tak toto sa aj mne velmi zapacilo, len ci v tom tiez neni nejaky oj*b:) (obmedzena rychost alebo pocet spojeni, stahovanie len v urcity cas atd...) Mate s tym aj niekto iny prakticke skusenosti, resp. poznate nieco podobne a vyhodnejsie?
...tak ja s tym mam skusenosti..a ako som pisal...neskor ked mi to bude zas treba si to zase kupim...a nepostrehol osm ziadne obmedzenia
Napísať odpoveď