Využívate príležitosti, ktoré sa vám naskytnú??

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
shVELer
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Využívate príležitosti, ktoré sa vám naskytnú??

Príspevok od používateľa shVELer »

Ahojte,
som konateľom v spoločnosti The Vision s.r.o.. Naša spoločnosť vznikla začiatkom roka 2011. Zaoberáme sa osobnostným rastom, úspechom v podnikaný a hlavne organizovaniu vzdelávacích a motivačných seminárov. Prevádzkujem internetový portál www.thevision.sk, ktorého súčasťou je aj internetový obchod. Na spomínanom portáli sú na dennej báze uverejňované články z oblasti úspechu, motivácie, komunikácie, podnikania, welness & spa a pod. Viac info o spoločnosti a jej zámeroch nájdete priamo na portály.

Našou prioritou je rásť a práve preto som založil aj túto tému. Hľadáme človeka/ľudí, ktorý majú záujem sa prezentovať no zatiaľ nenašli tú správnu príležitosť. Konkrétne hľadáme partnerov - prispievateľov. Pevne verím tomu, že na tomto fóre sa nájde človek, ktorý zdieľa podobný názor ako je filozofia našej spoločnosti. Máme záujem o žurnalistov, ktorý radí píšu, niečo si zažili a ich tvorba má váhu. A samozrejme si chcú svojou prácou privyrobiť.
Sme korektný voči každému čo znamená, že ponúkam odmenu za každý článok. Všetko je individuálne. Konkrétne podmienky poskytnem cez súkromnú správu.
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Využívate príležitosti, ktoré sa vám naskytnú??

Príspevok od používateľa Hotwire »

s takymi hrubkami sa necudujem ze moc ludi si nenaverboval :P
shVELer
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

je super, že si všímavý..
S gramatikou som nikdy nebol za dobre a ani nebudem. A čo je dôležitejšie viem si to priznať a vôbec to neriešim.
Si len ďalšia ovca, ktorá hľadá chyby namiesto toho aby vôbec pochopila význam príspevku čo nasvedčuje o hodnote tvojej inteligencie.
Ak nemáš záujem, tak radšej ani nekomentuj.
Ďakujem za tvoju reakciu si 1.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako sorry, ale s takýmto prístupom toho ani veľa nenaverbuješ... fórum je slobodné a každý má právo písať čo chce, kde chce.... každopádne držím palce a odporúčam nejaký kurz soft skills - v tomto obore sa ti celkom hodí...
shVELer
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

význam témy je jasný...nikoho neobmedzujem...ale musíš uznať že ja som sa nepýtal koľko mám chýb v texte.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale mal si sa...ešte skôr ako si to sem odoslal...uvedom si, že na tomto fóre sa sústreďuje inteligentnejšia časť obyvateľstva, ktorú iritujú gramatické chyby...
shVELer
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

aha...prepáč...tak hovoríš "inteligentnejšia časť obyvateľstva"? ktorá evidentne podla tvojho profilu býva "pod železničným mostom". nedá sa mi tomu nezasmiať...
a koniec koncov to nie je môj problém, že to niekoho irituje ale toho dotyčného.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pardón, ale nemal by si zaujať trochu miernejší prístup? Niekto ťa (vôbec nie vulgárne) upozornil na gramatické chyby v tvojom príspevku a ty tu začínaš vyskakovať ako šaško na pružinke. Ak chceš solídne reprezentovať nejakú firmu, máš ju reprezentovať bezchybne a nie štýlom "GTFO, ja tu niečo reprezentujem, všetky negatívne aspekty reprezentácie ignorujte". Ak by som mal šéfa, ktorý nevie ani len poriadne po Slovensky, tak by som si o ňom určite vytvoril nejaký ten negatívnejší obraz. Čiže áno, je to tvoj problém, že to niekoho irituje, zverejnil si tu prakticky inzerát na fóre, kde je zaregistrovaných 40K ľudí, mal by si sa nad svojou firemnou stratégiou zamyslieť. To je jedna vec.

Ďalšia vec je, že tvoja stratégia útokov mi pripomína stratégiu 17-ročného decka (napriek tomu, že máš čosi nad 20). Profil jedného užívateľa nič neznamená, inteligentných ľudí je tu dosť a sú tu aj takí, ktorí si napríklad nedajú brnkať po nose :) Takže hold your horses a snaž sa prezentovať svoju firmu tak, aby to bola reprezentácia pozitívna. Ďalej, váš web je plný gramatických chýb, to taktiež neprispieva ku kredibilite. A čo sa týka obsahu a cieľa vašej firmy, k tomu sa nejdem vyjadrovať.

A pozor na vec, vzhľadom k tomu, že si jeden z konateľov, tak sa kroť, Internety už nie sú anonymné, ako kedysi bývali.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mna to neirituje, len som sa na tom pekne pobavil, ze niekto tu napise "oficialne" sa tvariaci naborovy post na serioznu pracu, a pri tom neovlada ani zaklady gramatiky z prveho stupna zakladnej skoly :)
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Očakávaš, že tu nájdeš prispievateľov a vôbec by Ti nevadilo, ak by písali s toľkými chybami ako ty ?? Potom by sa ľahko mohlo stať, že o články s množstvom chýb v Tvojom podaní alebo v podaní Tvojich podriadených by nebol záujem. Ja osobne, keď vidím nejaké viditeľne a opakujúce sa gramatické chyby tak si pomyslím, že čo to je za človeka - očakáva úspech a nerobí preto nič, mam na mysli snahu písať gramatický správne a aspoň by si mohol preukázať minimálny záujem sa naučiť učivo, ktoré si zanedbal na základnej škole. :) AMATÉR :P

btw. Nominatív plurálu (množného čísla) :arrow: i,í :idea:
shVELer
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Neútočím...odpovedám to čo si myslím. A za tým si aj stojím.
Zase uniká celý cieľ.
Odsudzujete človeka na základe toho že má nejakú chybu. Nikto nie je dokonalý. Keď sme pri tom chyby sú aj na tomto fóre a dosť.
Ak by to mal byť "oficiálny" náborový list tak tu bude zrejme vyzerať úplne inak.

Inak čo sa týka obsahu našej stránky budem rád za každý názor, tak sa vyjadri.
Niekto má svoje určité životné ciele a niekto bude celý život nariekať v práci u "blbého" šéfa, že život je nespravodlivý a stojí za hovno.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nik ťa neodsudzoval, pokiaľ si ty ironicky urazene nevybuchol. Pokiaľ vidím, tak SchYzo ťa iba na tie chyby upozornil, zvyšok už máš na rováši sám. Až potom, čo si nám ukázal časť svojej povahy, ťa začali posudzovať, nie odsudzovať. Zvykaj si. Ak máš komentáre na chyby na tomto fóre, existuje na to samostatná sekcia. Samozrejme, že to nie je oficiálny náborový list, pretože ten by tu určite iba tak nevisel, avšak sám si videl, akú reakciu spôsobili tvoje chyby a neskôr aj tvoj prístup k veci.

V každom prípade, ak to chceš vedieť - ľudí, ktorí potrebujú na cestu k svojmu úspechu kdejaké motivačné knihy (dve z nich ponúkate vo vašom e-shope), považujem za slabých jedincov, ktorí sa v spoločnosti a biznise nevedia uchytiť bez kdejakých vymaľovaných marketingových ťahov. Napríklad tá publikácia s názvom "Jistou cestou ke skvělosti" - sorry, ale na podporu svojho duchovného rastu nepotrebujem ja osobne rady od kdejakých šarlatánov, viem sa k tomu dopracovať aj sám a tak isto by to mal dokázať akýkoľvek samostatný jedinec. To isté sa týka aj ten náramnej sprostosti The Secret, čo je iba ďalší z týchto blábolov. Pripomína mi to celkom živo to, čo učila postava Patricka Swayzeho vo filme Donnie Darko - rovnaký výplach mozgových dutín, marketing ako sviňa, zum Beispiel:

"Knihu přečtete už za několik hodin. Po prvním přečtení nemusí však vše ještě dávat přesný a jasný smysl. Bude třeba ji přečíst mnohokrát. Je to kniha, kterou je třeba trpělivě studovat. Jak začnou myšlenky zapadat do sebe, vše se vyjasní a váš svět se začne měnit. Rychle! " - HAHAHAHA. ORLY? Ak by to takto fungovalo, tak na svete je skoro 7 miliárd Rupertov Murdochov, Stevenov Jobsov a Billov Gatesov. Mierne to vo mne prebudilo staré spomienky na jediný seminár ZFP, na ktorom som sa iba tak, zo srandy, zúčastnil - rovnaká znáška blbostí :) Človek vie byť úspešný bez problémov aj bez takýchto somarín, verím, že je to tak.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

shVELer: Nikto Ťa neodsúdil, jediné, čo sa Ti vytklo bola gramatika. V druhom poste píšeš, že o tom vieš a že to nemieniš riešiť. Dám Ti radu - tak to začni riešiť, nakoľko takto svojej firme a stránke robíš zlú reklamu a si na smiech. Predpokladám, že sa snažíš pôsobiť, ako seriózna firma a seriózny zamestnávateľ. Pokiaľ máš nanič gramatiku, tak tak rozhodne pôsobiť nebudeš a reakcie na Tvoje ponuky budú presne také isté, ako tu, len sa o nich možno nedozvieš. Osobne keby som videl túto ponuku na profesii, alebo inom portáli, tak by som sa pousmial a ľutoval kliknutia.
Áno, gramatických chýb na tomto fóre je viac než dosť, dokonca tu máme aj gramatické okienko, no useri robia tieto chyby v bežných postoch, nie v postoch, kde chcú prezentovať svoju firmu a ponúkať zamestnanie. Veď si to preboha uvedom.
A vskutku si skús zobrať ku srdcu to, čo napísal seth82. Prísť na fórum a hrať tu formu arogantného konateľa zrovna biznisu neprospieva.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

nedalo mi :lol:
shVELer napísal:...
Prílohy
CoolStoryHouse.jpg
CoolStoryHouse.jpg (22 KiB) 1319 zobrazení
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Akú hodnotu Vaša firma vytvára a čo konkrétne ľuďom prináša ?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

to by som fakt bol zvedavy, ako niekto s takym velkym "social skillom" ako predviedol shveler, dokaze prednasat a organizovat kurzy o osobnom raste, motivacii a komunikacii v podnikani :D :D :D ...to arogantne jednanie s ludmi a "drzost ako opica" vyucujes aj na tych vasich kurzoch ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

thevision.sk .... :-D :-D :-D :-D ... fuuuu

ta stranka stelesnuje uplne vsetky hodnoty, pristupy, nazory a myslitelne aj nemyslitelne mindfuckingy ktorymi opovrhujem a vyslovene ich nemozem vystat :-) ... je přizdisráčska, o nicom, su na nej uverejnene obycajne "radobynovinarske" moderne motivacne blafy a nic ...

podla mna si obycajny amater, ktory sa nikdy nikde nepresadil a tak zacal citat "mudre" knizky, ktore ho mali vytiahnut zo sraciek svojho vlastneho bezcenneho zivota a vrhnut automaticky bez snahy a napadu v ustrety svetlejsim zajtrajskom "overnightoveho" euromilionara :-D :-D

keby si kultivoval svoj osobny rast a zacal miesto tohoto umyvat auta, tak by sa ti urcite darilo v podnYkanÝ a potom by si snad niekomu aj mohol poradit :-D ...

najviac ma ovsem vysiera pojem "motivacny seminar" ... uplne si to predstavujem ako kruh anonymnych alkoholikov a jeden šašo počmáraný tam pobehuje stredom a do upratovaciek huci, ze na to sakra maju :-D :-D

zaverom ta chcem poprosit, Tomáš z Madunic - neber tento prispevok zle ... je cely konstruktivny, motivacny, o podnYkanÝ, o úspechu a navyse je este trendy, free, cool a IN ! :-P :-P
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Neviem ci sa to zda len mne, ale taketo motivacne keci sa zacali nejak prudsie rozsirovat. Nehovorim, urcite je v tejto brandzi dost odbornikov, ktory na tom realne stavaju a maju seminare po celom svete, ale aky je realny prinos? Vzdy ked citam alebo si pozrem podobny web tak mam pocit ako keby sa to vlastne cele tocilo len okolo jednej uz XY-krat dokola omielanej veci. Ja som v podnikani tiez novacikom, venoval som sa zurnalistike a podobnym veciam, stale nieco vymyslam co by sa dalo, co nedalo, ale sam nemam pocit, ze by som bez niektorej z tych "zarucene uspesnych rad" viedol profesionalne neuspesny zivot. Myslim, ze clovek aspon so stipkou fantazie a zdraveho usudku a so schopnostou predvidat tie duchaplnosti naozaj nepotrubuje. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Plexxak: to je kvoli tomu, ze poistovakom uz nikto neveri, takze ten isty typ ludi presiel na tento typ "podnikania".
shVELer
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Krásne ste to zhodnotili....beriem to pozitívne. Všetko je to o názore jednotlivca na danú vec a ten ja neovplyvním. Dôležité je to, že sú ľudia pravidelne navštevujúci našu stránku a ich počet sa zvyšuje.

S odstupom času musím priznať, že som konal prudko a neuvážene a tak SchYzo prijmi moje ospravedlnenie za nevhodný komentár na tvoju osobu.

Na margo The Secret (+ podobné veci), skúste sa pozrieť nato koľkým ľudom to dokázalo ovplyvniť život takým spôsobom, že sa dostavila zmena k lepšiemu, ktorú fakt potrebovali. Sú ich milióny! Ten kto si to kúpiť proste chce, tak si to kúpi, nikto nikoho nenúti. To ak niekto povie, že je to srajda je to jeho názor. A ja sa z nikým nebudem hádať či to funguje alebo nie. Funguje. Pre mňa určite.

Každému šlape to v čo verí!
Napísať odpoveď