Caute
Mam wifi router TP-LINK TL-WR741ND a chcel som sa opytat ze ci by sa dalo nejako nastavit meranie spotreby dat kolko sa celkovo spotrebuje dat z mojej pripojky z bratovho booku mojho a sestrinho pc ak niekto vie daaky sposob poradte nemam ziadne FUP chcem to vediet len zo zvedavosti dakujem....
Meranie spotreby cez wifi router
Re: Meranie spotreby cez wifi router
ak mas T-Com, pozri si priamo na ich stranke (na zakaznickej zone) kolko si presurfoval. Staci ti na to meno a heslo ktore pouzivas na pripojenie na internet.
Nemam a sorry ja som sa pytal ci sa to da v routry zle si cital keby som mal T-com tak to urobim a tiez som vravel ze to cchem pre zvedavost cize aj keby som mal chcel by som to vediet...STomko napísal:ak mas T-Com, pozri si priamo na ich stranke (na zakaznickej zone) kolko si presurfoval. Staci ti na to meno a heslo ktore pouzivas na pripojenie na internet.
-
vladenko007
VIP
Keby som chel program tak si najdem sorry necitate ja to chcem NASTAVIT CEZWIFI ROUTER PROSIM NECH PISU LEN TY CO MI V TOMTO VEDIA PORADIT...vladenko007 napísal:Nainštalovať na každe PC tento program.
http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... /netmeter/
Musi to podporovat tvoj router. Ak taketo nieco tvoj router nevie, tak sa skus obzriet po alternativnom FW (dd-wrt, open wrt). Tie maju lepsie fukncie ako FW od vyrobcu.
a nemozes zistit ci moj to popdporuje prosim? nieco tam mam jak statystiky ale je to v nemcine sakra....sundevil napísal:Musi to podporovat tvoj router. Ak taketo nieco tvoj router nevie, tak sa skus obzriet po alternativnom FW (dd-wrt, open wrt). Tie maju lepsie fukncie ako FW od vyrobcu.
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2011, 22:57)
Asi sa tu kazdy na mna vysral hmm...jozino91 napísal: a nemozes zistit ci moj to popdporuje prosim? nieco tam mam jak statystiky ale je to v nemcine sakra....