Ako sa mu prihovorit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
K.A.T.Y.
Amateur
Amateur

Ako sa mu prihovorit

Príspevok od používateľa K.A.T.Y. »

Ahojte,
rada by som bola keby ste mi poskytli par napadov ako sa mu prihovorit - kedze ho nepoznam, ale stretavam. pri "stretnuti" si vymenime iba pohlady. Myslim si ze som mu sympaticka, no mozno si to len namyslam :D A da sa povedat ze on mi je tiez sympaticky. rada by som ho spoznala, ale neviem ako by som sa mu mala spravne prihovorit... :) (podoba sa na mojho jedneho kamarata) :) dakujem za rady :wink:
Dante Flyshit
Medium Expert
Medium Expert

Re: Ako sa mu prihovorit

Príspevok od používateľa Dante Flyshit »

Prirodzene :). Ak sa mne holka páči tak som ochotný s ňou na začiatku konverzovať o čomkoľvek :wink:.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Chalanovi teda aspoň mne by veľmi zalichotilo, keby za mnou prišlo dievča a prihovorilo by sa mi... Skús obyčajné ahoj, ja som "Katy", alebo pochvál ho že je pekne oblečený, určite by sa potešil a za to nič nedáš :) Nečakaj kým bude neskoro :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Stačí AHOJ. A potom to už ide samo :)
K.A.T.Y.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa K.A.T.Y. »

zatial dobre napady, uvidim co vyuzijem :) len on je asi hanblivy, takze neviem..uvidim ked ho na buduce stretnem vyskusam :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Asi záleží aj od miesta, kde sa stretávate. ak by to bolo v škole, tak sa po tom prvotnom "ahoj" dá baviť o tom, čo vlastne študuje. alebo ak na zastávke, tak sa dá baviť o ja neviem, ako si skrátiť čakanie na bus, proste hocičo.
Horšie by bolo, keby ho pozdravíš a on celý červený nevydoluje zo seba ani slovo :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Len sa uisti, ze ked sa mu budes zdravit Ahoj, tak k tomu pridas aj pekny usmev a samozrejme sa mu pozdrav, ked nebude vela ludi naokolo, aby pochopil, ze sa zdravis jemu :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

K.A.T.Y.: Najbližšie, keď sa stretnete, tak sa na neho zahľaď troška dlhšie ako obyčajne a potom prehoď "Ahoj!". Adresovane, priamo a zreteľne. Aby si to nemohol vysvetľovať tak, že si oslovila nejakú svoju kamošku, čo stojí za nim.
Predpokladajme, že odzdraví a je nutné, aby potom nenastalo trápne ticho. Skús si premyslieť nejaké témy, ktorými by si mohla udržať tok konverzácie. Pokiaľ sa Ti fakt páči, tak by si ho mohla poprosiť, aby Ťa prezvonil, že nevieš, kde máš mobil.
Viem, že je to detinské, no za našich čias to bolo obľúbené :oops:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prípadne sa ho spýtaj koľko je hodín, či nevie ako sa dostaneš tam a tam a podobne. Hocijaku somarinu len aby sa začala konverzácia. Potom môžeš spomenúť že si ho už viackrát videla, či tam niekde chodí pravidelne...
pocitacovnik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pocitacovnik »

mňa by tiež veľmi potešilo keby sa mi dievča samo prihovorilo! tak začni ahoj,koľko je hodín,ako sa volá povieš mu ako sa ty voláš .... pojde to samo :D
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

audiotrack napísal:prípadne sa ho spýtaj koľko je hodín, či nevie ako sa dostaneš tam a tam a podobne. Hocijaku somarinu len aby sa začala konverzácia. Potom môžeš spomenúť že si ho už viackrát videla, či tam niekde chodí pravidelne...
... v tomto prípade si nezabudni dať dole hodinky z ruky (ak nosíš) :)
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

podla mna je jedno co povies, ked sa ku chlapcovi prihovori dievca ako prve tak to urcite kazdeho chalana potesi ak si mu aspon kus sympaticka ... potom uz len nejak idrzat konverzaciu ako bolo pisane predomnou

( a s tými hodinkami, to je podla mna jasne kazdemu, ze to je len akasi zamienka ako sa prihovorit niekomu, kedze dnes uz kazdy kto nema hodinky ma mobil, hlavne mladi ludia ... ale nehovorim, ze to je zla moznost, zacat takto )
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

skus zacat tym ze ked pojdes okolo tak akoby nahodou upustis nieco na zem a nasmeruj sa zadkom k nemu a ako to budes dvihat tak sa obzri a sexy zvodnym hlasom sa ho opytaj ci ta nepozve na parok :D
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Alebo ked budes sediet vedla neho v lavici v skolke tak sa ho opytaj ci ti nema pozicat cervenu pastelku
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

SchYzo napísal:skus zacat tym ze ked pojdes okolo tak akoby nahodou upustis nieco na zem a nasmeruj sa zadkom k nemu a ako to budes dvihat tak sa obzri a sexy zvodnym hlasom sa ho opytaj ci ta nepozve na parok :D
Alebo nech si rovno zariadi strašnú kopu papierov a "úplnou náhodou" doňho narazí a rozsype ich. Vtedy môžu nastať dve situácie :
A,Povie ti prepáč, pomôže ti ich pozbierať, ako všetci chlapi, ktorým sa daná slečna páči (resp. gentlemani) za čo ho pozveš na kávu (kura v trúbe, rybár v loďke, ruka v rukáve) :)
B, Povie ti :čo si slepá ? A pošle ťa do preč :)

Ak nastane situácia B, pokračuj v tom, čo písali ostatní nado mnou :D
Juraj _
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juraj _ »

Na začiatku pozdrav a kludne sa s ním môžeš rozprávať o čomkoľvek. Ide predsa o nadviazanie rozhovoru. Tak isto ako sa bavíš s kamarátkami sa môžeš začať baviť s ním o čomkoľvek a to trebárs aj o počasí, cestovaní... alebo bársčom inom.
Iba pritom flirtuj, aby vedel, že ti niejde iba o to počasie, alebo o čom už budete spolu konverzovať :D

Neviem odkiaľ si, ale ak si z mesta a stretávate sa pri MHD na zastávkach, tak nieje problém prejsť v konverzácii od toho, že začneš konverzovať na tému cestovného poriadku, od toho plynule prejdeš v kontexte k tomu kam idete...

Ale medzi teenagermi sa nosí aj to, ak mu po chvíle na rovinu povieš, že na neho chceš telefónny kontakt. Medzi staršími nie a má to svoje racionálne dôvody opatrnosti a udržania si spoločenského kreditu.

Alebo:
- Môžeš si vypítať zapalovač
- Pustiť k nemu psa
...
Ale načo, keď ho môžeš aj priamo osloviť a začať debatovať...
Napísať odpoveď