Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa Son-Goku »

rad by som zacal s touto hrou platit zanu asi nechcem kedze netusim ci by ma to po pol roku este bavilo.niekde som sa dostal k odkazu na battle net https://eu.battle.net/account/download/ ale popravde neviem co aky server hrat aku hru stiahnut konkretne patche atd.skor server kde chodi vela ludi nepada a najdem aj rady.
draculla
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa draculla »

Chcel by som sa opýtať na najnovšie informácie o štvrtom datadisku WoW: Vengeance of the Void

Neviem nič konkrétne len sa chcem spýtať, či už Blizzard potvrdil, že je to FAKE alebo to je naozaj pravé. Unikli vraj neake dokumenty od blizzardu... diki
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Hej, presne tak. 4ty datadisk je ohlaseny na 21.12.2012
Presne o 0:00:01 svetoveho casu to nahodia na vsetky realmy(EU + world) a v case 0:00:02 svetoveho casu nastane koňec šveta, tak ako bol predpovedany..

/edit: zabudol som dopisat, ze ho sposobi uber-imba-hardcore boss s 1 Mld HP a na vine bug, ze ked boss spadne na 999 999 999hp, tak pretazi celosvetovu energeticku siet..
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Son-Goku napísal:rad by som zacal s touto hrou platit zanu asi nechcem kedze netusim ci by ma to po pol roku este bavilo.niekde som sa dostal k odkazu na battle net https://eu.battle.net/account/download/ ale popravde neviem co aky server hrat aku hru stiahnut konkretne patche atd.skor server kde chodi vela ludi nepada a najdem aj rady.
Nemusis sa starat o nic. Ked stiahnes hru, spustis launcher, on ti vsetko potrebne stiahne. A je jedno na aky server pojdes. Drak'Thul je server s dost velkou CZ/SK komunitou, alebo este Burning Blade. Ale keby si mas vybrat z tych dvoch, odporucim Burning Blade.
Jokky
Medium Star
Medium Star

Ale on písal že platiť za ňu asi nechce, ale nedal tam čiarku, tak to vyznelo blbo. :)

Son-Goku: Ak chceš nejaký CZ/SK blizz server tak skús Twinstar 1 200+ ľudí online... Ale je tam ešte len Wotlk (asi na väčšine blizz serverov)

A stiahni si toto, a zapni to, vyber World of warcraft, potom keď to budeš mať tak vyber, World of warcraft: Burning Crusade a potom Wotlk...

Edit:A patche posťahuj s http://www.strategyinformer.com/pc/patc ... patch.html musíš od 3.0.1 až po 3.3.5a
Son-Goku
Darca
Darca

tak mozno keby sa platil za server 3 eura na mesiac.jokky stiahnem nainstalujem a server si ako vyberem?cata este na neofikoch nie je nahodena z akeho dovodu?a to asi nebudes vediet co?
Jokky
Medium Star
Medium Star

No stojí to cca 25€ na 2mesiace...

Toto si prečítaj.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Cataclysm neni na free serveroch, pretoze blizzard presiel zo stareho systemu Grunt, na nejaky novy, ktory v sebe zahrna aj Battle.net. Sice je mozne tuto komunikaciu emulovat s upravenim klienta, avsak nechce to nikto zatial robit. Existuje len jeden projekt na cataclysm emulaciu zatial a nema moc velku podporu.
Son-Goku
Darca
Darca

Jokky napísal:Ale on písal že platiť za ňu asi nechce, ale nedal tam čiarku, tak to vyznelo blbo. :)

Son-Goku: Ak chceš nejaký CZ/SK blizz server tak skús Twinstar 1 200+ ľudí online... Ale je tam ešte len Wotlk (asi na väčšine blizz serverov)

A stiahni si toto, a zapni to, vyber World of warcraft, potom keď to budeš mať tak vyber, World of warcraft: Burning Crusade a potom Wotlk...

Edit:A patche posťahuj s http://www.strategyinformer.com/pc/patc ... patch.html musíš od 3.0.1 až po 3.3.5a
hrajes na twinstari?si spokojny?
anonym2682
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa anonym2682 »

Čaute. Prosím vás neporadí mi niekto ako patchnúť World of Warcraft verziu 1.0.0.3980 na verziu 3.3.5 . Ja som si to stiahol z internetu a myslím, že to je len základná verzia. Mám doma aj jeden datadisk menom: burning crusade a ten mi pri inštalácii vždy povie že nemám nainštalovanú tú základnú verziu WoW (aj keď mám). Prosím s tým by ste my nevedeli tiež pomôcť? Veľmi by ste my pomohli :) . A ešte by som sa vás chcel opýtať či nemáte niekto známosti so serverom http://wow.spojka.org . Za odpovede vopred ďakujem :)
Jokky
Medium Star
Medium Star

Son-Goku: Hrával som, a celkom sa mi tam páčilo aj keď tam bolo dosť bugov (ale to asi na každom Free-čku). Ale je to asi jeden z najnaštevovanejších CZ/Sk serverov.
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

čawko chcel by som nieaký navod alebo tak na vytvorenie vlastného wotlk 3.3.5a serveru (mangos alebo TC) googlil som no nič som nenašiel jedine na 2.4.3 čo fakt nechcem hladal som aj na forku ale našiel som len navod na patch 2.4.0 tak bol by som rád keby ste mi poradili .... dali nieakú stránku alebo stručný návod s programmi a packmy čo budem potrebovať ...... Dakujem vopred ).... je to na moje vlastné účely bude to ako *Test server* pre mna a pre kamošov kvoli testovaniu rôzných veci atd
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@detrox: Má sa jednať o oficiálny či neoficiálny server?
detrox
Light Professional
Light Professional

officialny / neoficialny ?? teraz newiem ako to myslíš :) myslím server ktorý mi bude bežat na pc s emu napr mangos alebo Tc a budem nanho chodit len ja a pár kamošov na testovanie atd
lekoklatik
VIP
VIP

Ako ja sa do toho nevyznám, avšak teraz mi trklo že oficiálne servery vlastne ponúka len Blizzard.
No podľa toho, čo som počul a videl keď to hrával spolubývajúci, je hostovať server celkom o hubu, nakoľko sa na neofiku musia nejak prerábať, kopírovať questy a všetko z offik serverov. Či to už je niečo iné? Rád sa nechám použiť : )
detrox
Light Professional
Light Professional

ako mať server je dost náročne ale nie ked ho mám len na testovanie atd ...... a to čo si spomínal tie spelly questy atd tak chcem skúšat kamošove scripty a chcel by som ten server potom aj prerobyt s pomocou kamoša
lekoklatik
VIP
VIP

Tak kamoš nevie ako sa taký server nastavuje keď robí nejaký "scripty"?
detrox
Light Professional
Light Professional

newiem možná vie len teraz neni doma asi 2týždne a do vtedy už by som chcel nech mi beží na pc:D
Napísať odpoveď