Wipe Out
-
gallardo570_4
Medium Expert
Re: Wipe Out
Takeshi´s Castle je z roku neviem presne okolo 1995.. A to je čo povedať ked mali takéto srandy už v tej dobe.. 
-
mirak2
Hardcore addict
som prave cital rozhovor so svajdom...ostatne teamy mali polrocne konkurzy a preto tam maju sportovcov, parkouristov(!) a len zopar celebrit...u nas to vsadili na celebrity, mam pocit, ze chceli vynalozit minimum financii (preto aj dvojteam, jeden rozpocet, jeden team a oslovia tym dva trhy) za co najvacsi uspech, oni nesli vyhrat...ludia to budu pozerat, prvy diel na mrkvize mal mega sledovanost...ale i tak paci sa mi to celkom
Nj tak vacsina ludi nepozna original, tak to nemaju scim porovnat, a nwm neusetrili by viac s ludmi ako s celebritami, urcite im dobre zaplatili, ze sa nato dali.
Pozri sa. Mysli si čo chceš, ale ja som skoro celú pubertu strávil vonku robením blbostí a experimentovaním. Skákali sme z čoho to šlo, liezli sme po čom šlo a bolo nám jedno či bude zlomená ruka, rebro, atp.. väčšinou bola len sranda, no skrátka už v tedy (a na ten vek!) to boli drsnejšie veci ako preskočiť nejakú penovú dosku alebo sa hodiť na gumovú guľu. A preto môžem povedať, že také "trate" aké absolvujú slováci a češí vo Wipe Out sú fakt úbohé. Jasné, možno by to nevyšlo na prvý krát a spadol by som, ale nemal by som problém sa hádzať a snažiť sa, keď viem, že podo mnou je bazén. Oni majú naozaj také pohyby, ako keby bola pod nimi kyselina. A nechcem aby to vyznelo tak, že ja som najlepší, resp. lepší ako oni, a že ja všetko dokážem. Určite by som cestou do obchodu našiel niekoľko ľudí čo by tam obstáli lepšie, no ja nechápem, prečo sa tam daní športovci prihlasovali - to mi na tom vadí, nič iné.lekoklatik napísal:Jáj Hensym... čakal som kedy niekto toto napíše.
Jasné. Z hľadiska je každý pán. Ale tam by ti boli tieto 3 "pravidlá" na kkt. Zabudol si na najhumusnejšiu prekážku na svk scéne a to je tá boxerská stena.
Tiež by som si to vyskúšal, ale nerád by som dostal po papuli.
Hensym: Musim suhlasit, sak v originale sa tam objavuju 100 kg slonice ale aj tenucke zeny, starsi ludia, proste hocikto a tie prekasky su tam odost brutalnejsie.
//Nj to je pravda
//Nj to je pravda
Pascal: ale to je o tom, co sa pisalo aj v clanku spominanom na predchadzajucej strane - povodny Wipeout (a vlastne aj Takesiho hrad) su sutaze, kde sa divak bavi hlavne na vyradovani sutaziacich a tomu zodpoveda aj komentar, kedy si komentator sam utahuje zo sutaziacich. Naproti tomu v tomto Wipeoute s celebritami to zobrali ako suboj narodov a snazia sa tam navodit bojovu atmosferu, ktora k tomu vsak vobec nesedi a aj sutaziaci to beru vaznejsie co atmosfere neprospieva.
-
mirak2
Hardcore addict
ta voda mala udajne menej ako 10 stupnovHensym napísal:Jasné, možno by to nevyšlo na prvý krát a spadol by som, ale nemal by som problém sa hádzať a snažiť sa, keď viem, že podo mnou je bazén. Oni majú naozaj také pohyby, ako keby bola pod nimi kyselina.
Kecy. Keby mala pod 10°, tak taký Maroško už nieje medzi nami živými. Neverím tomu.mirak2 napísal:ta voda mala udajne menej ako 10 stupnovdo nej by som sa ani nenamocil, nie to este hodil
-
gallardo570_4
Medium Expert
No mohla mat tolko.. Nenatacali to v lete..
Ale Marosko jednoznace top sutaziaci..
Deti moje chceem ist za Vami domoooov ..
Menej ako 10 stupňová voda 10.09.2010 - 05.10.2010 v Argentíne?mirak2 napísal:ta voda mala udajne menej ako 10 stupnovdo nej by som sa ani nenamocil, nie to este hodil
nwm kolko mala, ale nenatacaju original cely rok, kedze teraz maju tie sezóny winter wipeout, summer wipeout. Cize nejaka extra studena byt nemohla.
nasi maju ozaj lahke prekazky, ako to tam niekto uz povedal z naseho cz/sk teamu, je to ako pre deti... s tym rozdielom, ze v originali kde sutazia bezni ludia hraju o financu vyhru a prekazky su o 200% tazsie a nase "celebrity" dostanu za to 5000€ ci budu alebo nebudu uspesni...
-
lekoklatik
VIP
jasné jasné. Lebo my ostatní sme za mladi boli retardovaní a sedeli sme pred televízorom...Hensym napísal:
Pozri sa. Mysli si čo chceš, ale ja som skoro celú pubertu strávil vonku robením blbostí a experimentovaním. Skákali sme z čoho to šlo, liezli sme po čom šlo a bolo nám jedno či bude zlomená ruka, rebro, atp.. väčšinou bola len sranda, no skrátka už v tedy (a na ten vek!) to boli drsnejšie veci ako preskočiť nejakú penovú dosku alebo sa hodiť na gumovú guľu. A preto môžem povedať, že také "trate" aké absolvujú slováci a češí vo Wipe Out sú fakt úbohé. Jasné, možno by to nevyšlo na prvý krát a spadol by som, ale nemal by som problém sa hádzať a snažiť sa, keď viem, že podo mnou je bazén. Oni majú naozaj také pohyby, ako keby bola pod nimi kyselina. A nechcem aby to vyznelo tak, že ja som najlepší, resp. lepší ako oni, a že ja všetko dokážem. Určite by som cestou do obchodu našiel niekoľko ľudí čo by tam obstáli lepšie, no ja nechápem, prečo sa tam daní športovci prihlasovali - to mi na tom vadí, nič iné.
To nehovorím (ale určite tu sú aj takí). Každopádne, ak by si nesedel pred televízorom, hovoril by si to čo ja... Tie prekážky sú proste absolútne slabé (samozrejme ak niesi 50-nik, alebo žena s fóbiou)lekoklatik napísal:jasné jasné. Lebo my ostatní sme za mladi boli retardovaní a sedeli sme pred televízorom...
-
mirak2
Hardcore addict
no neviem, je pekne, ze si veris, no neprecenujes sa trochu? raz by si dostal od boxeriek do tvare, hrude alebo vajkoch a by si mal dost a aj bahno by ti bolo dobre, jeden skok na tych cervenych guliach by ti nevysiel a uz si vo vode..to proste nevies...a vystup na horu, to by som si velmi rad pozrel s tebou teda fakt 
-
lekoklatik
VIP
Hovorím o tom istom ako mirak a písal som to už aj na predošlej strane. Všetci sú frajeri z hľadiska.
Neviem či mali súťažiaci možnosť nejakého voľného pokusu prejsť dráhu, ale rozhodne to nie je také jednoduché ako to vyzerá.
Tak už prestaň tliapať a buď nám to ukáž, alebo stfu...
Neviem či mali súťažiaci možnosť nejakého voľného pokusu prejsť dráhu, ale rozhodne to nie je také jednoduché ako to vyzerá.
Tak už prestaň tliapať a buď nám to ukáž, alebo stfu...
Vcera na Barandove som kukal, tam davaju 2. seriu a akurat vyhral vyse 50 rocny clovek.
Tu ani nejde oto ci by to niekto odtialto dokazal (verim ze ano) ale oto ake je to slabe oproti originalu, tie komentare moderatorov ako keby to bola olympiáda, pritom su tie prekazky onicom.
Tu ani nejde oto ci by to niekto odtialto dokazal (verim ze ano) ale oto ake je to slabe oproti originalu, tie komentare moderatorov ako keby to bola olympiáda, pritom su tie prekazky onicom.
Áno ja si verím, ale nepreceňujem sa. Každopádne dosť ma chytáte za slovíčka. O stranu dozadu som písal niečo iné. Je jasné, že keby mi dá boxerkou do váre, asi spadnem. Taktiež keby som sa šmykol na guly. Ja len hovorím, že je na smiech pozerať sa napr. na toho kramára, alebo na tú ženskú ktorá ledva stála... Taktiež hovorím, že tie prekážky sú oveľa nenáročnejšie ako to, čo robia deti na ulici. Takže ja nemám čo dokazovať, toto potvrdí naozaj každý, kto ako dieťa nesedel niekde pred TV alebo v izbe z bioniclami (či ako sa to volalo). Takže ešte raz, nehovorím, že by som nespadol, ale hovorím, že je to naozaj slabé.
Mirak: Trochu som nepobral "Vstup na horu by som si rád pozrel s tebou". Načo narážaš? Videl si ma? Ver tomu, že sa viac pobavíš na tom, čo vidíš v TV.
Mirak: Trochu som nepobral "Vstup na horu by som si rád pozrel s tebou". Načo narážaš? Videl si ma? Ver tomu, že sa viac pobavíš na tom, čo vidíš v TV.
-
mirak2
Hardcore addict
no ved prave o tom wipeout je, aby sme sa pobavili na nich
neviem preco toto riesite
co sa medzinarodnych wipeoutov tyka, tak boli este holandsko/belgicko a dansko/svedsko/norsko
co sa medzinarodnych wipeoutov tyka, tak boli este holandsko/belgicko a dansko/svedsko/norsko
Ale na tom našom česko-slovenskom sa nebavíš ale plačeš, to riešime.